за детето от другата жена

• 38 019
  • 1 302
  •   1
Отговори
# 540
E ,колко повече да се дъни мъжът й?

# 541
E ,колко повече да се дъни мъжът й?

Може още да не знае за детето (от любовницата).

# 542
  • по пътя на светлината
Ох,нещо не вденах,има разминаване в годините за връзката ли ?

# 543
  • София
Тая тема не е сериозна, нали?!

Не че в живота няма идиоти, ма чак пък толкова откровено да си къдрят мозъка публично с измислици-премислици...

Иначе ситуацията е тривиална - мъж с комплекси и жена с ментални проблеми си правят детенце. Жената се чуди какво ли ще каже другата женица по въпроса, въпреки че щом е кандисала да ражда от идиота, вероятно и тя не е в ред, значи поведението й е непредсказуемо и темата цели нещо като публична дискусия на нечии неврози. Безплатно и с цел изпитване на съмнително удоволствие от акта.

ДиС в цялата му прелест!

# 544

Според мен жена му отдавна знае за лудориите на тез двамцата и само чака да се издънят тотално, та да побегне надалеч.
За какво да бяга, тоя нали имал пари Thinking. Какво друго й остава, освен да го одрусва финасово и да го кара да си плаща за дяволъка (нали така се пише  Rolling Eyes)

# 545

Според мен жена му отдавна знае за лудориите на тез двамцата и само чака да се издънят тотално, та да побегне надалеч.
За какво да бяга, тоя нали имал пари Thinking. Какво друго й остава, освен да го одрусва финасово и да го кара да си плаща за дяволъка (нали така се пише  Rolling Eyes)

Ако е нормална, ще избяга.

# 546
Абсолютно с права Шанталче.За какво да го оставя?Явно обича да се глези жената и просто си затваря очите за неговия двойствен живот в името на материална независимост.

# 547
  • по пътя на светлината
Тук не съм съгласна,търпи за да подсигури децата си или детето си(не разбрах колко деца имат),да не е луда да предостави всичко което имат на някой си....

# 548
  • София
Абсолютно с права Шанталче.За какво да го оставя?Явно обича да се глези жената и просто си затваря очите за неговия двойствен живот в името на материална независимост.

Материална НЕЗАВИСИМОСТ?
Аз нещо не схващам. Търпиш някого, за да си НЕзависим. От кого?

Впрочем, с извинение, що съпругата трябва да "оставя" мъжа си? В края на краищата, той, ако желае другата, би следвало да поеме инициативата и да си тръгне. Това ми изглежда по-логичния вариант.
Щом не си тръгва, значи или няма мотивация, или има обратната - да остане.

# 549
Е,то детето би следвало да се подсигури от бащата,а не от нея.Ако и той не е от тези,които се развеждат и с децата си...
Да Клонка,не се изразих правилно.Имах впредвид материална задоволеност. Peace

# 550
  • тук-там
О, да, излиза, че той й е направил дори услуга - на нея и на абортираното дете! Ха сега, познай как ще реагира жена му като разбере за твоето дете, в светлината на новата информация за аборта!...

М, не - няма да бяга никъде - просто се кефи на ситуацията - за 15г. вече е претръпнала - взима си нейното от живота, както и да го разбира, гледа си спокойствието и им се смее на тия двамата докъде ще я докарат - нищо чудно и да се е обзаложила с приятелки кога точно МилУто ще обещае най-тържествено, че - "Повече няма да правя така." и ще преустанови всякакви своеволия..., подвивайки опашка.
Ако ситуацията е реална, де, щото чак пък толква ограничени, да не казвам тъпи хора да има...едва ли.
Ако любовницата беше на 20-25, айде 28 мах.  да и влезеш в положението някак си - младо, глупаво още и хвърчи и иска, ама 40 и кусур сигурно, то не сламка за удавник, ми цял кол!

Последна редакция: вт, 17 авг 2010, 23:30 от Wild_rabbit

# 551

Тая тема не е сериозна, нали?!

Не че в живота няма идиоти, ма чак пък толкова откровено да си къдрят мозъка публично с измислици-премислици...

Иначе ситуацията е тривиална - мъж с комплекси и жена с ментални проблеми си правят детенце. Жената се чуди какво ли ще каже другата женица по въпроса, въпреки че щом е кандисала да ражда от идиота, вероятно и тя не е в ред, значи поведението й е непредсказуемо и темата цели нещо като публична дискусия на нечии неврози. Безплатно и с цел изпитване на съмнително удоволствие от акта.

ДиС в цялата му прелест!
Човека се е любил със съпругата си и понеже не желае да има деца ползва кондоми.Грешката му е,че ги изхвърля през прозореца .
Eliema е часовой под прозореца и събира материал,като предварително си е организирала мед.лица за осеменяването/всъщност и тя му разбира-нали е микробиолог/
Единствено на мъжа могат да напишат акт/Общинска Полиция/ за "изхвърляне на отделени секрети" на публични места./не че на Р.Петков му написаха акт,когато се изпишка във фонтана /  Mr. Green

# 552
Eliema,
Въображание ти е брутално и изпълнено с лъжи!
Някъде в началото пишеше,че жененият мъж ти е бил колега,
което значи че е лекар  newsm78.
Защо тогава той ти е носил да разчиташ изследвания и т.н.
Пак в началото пишеш 15г връзка,като сме я консумирали последните 6 месеца.
Последно пишеш "работили" 4 години?
Синът ти според последните данни 19-4=15г.Браво,двамата заедно сте изкарвали пубертет!
Писа,че се е изнесъл в гарсониера на баща си.Сигурно е искал и на луната да отиде...
Най-много да си лаборант в микроб.лаборатория - персонал "опрашван" от докторите.
И тез измислени аборти.....,е имай страх от Бога!
Ти си един самотен човек,но не измисляй такива жестокости.
И наистина ако имаш дъщеря,когато тя стане на 15г ТИ още един път роди.
Според мен ти си градиш собственото "щастие" на гърба на чуждото нещастие !  Sad

Надявам се успя да прочетеш подробното ми обяснение за годините, защото сега ще поизтрия тези данни в постовете ни, които биха помогнали на жената да разпознае себе си и съпруга си.Който прочел-прочел.

Последна редакция: ср, 18 авг 2010, 02:14 от Eliema

# 553
На кое точно да се кефи жена му-че той я кара да абортира,не и говори 1 месец,защото си е "позволила" да забременее,а в същото време прави съзнателно дете на любовницата си ,с която има връзка от 15 г?Наистина има много неща на които да се "кефи"...

# 554
  • по пътя на светлината
Деси,когато едно семейство има имоти и пари ,постигнати по време на брака,раздялата е трудна....материално звуча,но някой предпочитат да останат формално заедно ,за да не изпуснат ,,кокала,,.
Всъщност,той ,ако е имал желание да остави съпругата си е имал 15 години на разположение.

Общи условия

Активация на акаунт