за детето от другата жена

• 38 057
  • 1 302
  •   1
Отговори
# 1 005
Да беше задържала тона си тогава!  ooooh!

А казвате, че авторката си знаела само нейното ...  Whistling Laughing Wink

# 1 006
в ДиС 95% от жените са готови с лека ръка да си раздават мъжете на която ги поиска, а после врещят като бесни срещу кифлите, които ги прибират успоредно или после Rolling Eyes

# 1 007
в ДиС 95% от жените са готови с лека ръка да си раздават мъжете на която ги поиска, а после врещят като бесни срещу кифлите, които ги прибират успоредно или после Rolling Eyes

кокала не се дава лесно  Laughing

# 1 008

кокала не се дава лесно  Laughing

ама 'що го предлагат тогава  hahaha

# 1 009
Не се дава, като си го градил ти и като дойде някоя фръцла с претенции да ти се обяснява колко има право.
Давам го, щото знам, че ще ми го върнат бързо, а пък и той самият едва ли ще се застои много някъде  Mr. Green При мен си му е най-добре  Whistling Whistling Whistling Защо ли?! Може би е мазохист.. или правя хубави ...Whistling Whistling Whistling Whistling

# 1 010
  • София
За себе си, чистосърдечно си признавам, надявам се да не ми се случва пособен триъгълник, ама знам ли на кого какво може да му щукне! Няма как да се мери с един и същ аршин, защото ролите на двете жени са в конфликт. Не очаквам една потенциална любовница да мисли за мен и децата ми, защото тя си има своите си мераци. Също така, тя не може да очаква аз да мисля за нея, защото аз си имам своите си мераци. Но със сигурност няма да ставам курбан са идиотщините на мъжа си и няма да го жаля, нито оправдавам, нито ще се хващам за косите с любовницата.
Много често чувам, че се получава така, че връзката между любовниците се затяга повече, когато усещат опасността, нещо като обединяване пред бурята. А остави ли се  в пълна свобода, и дори се подтикне мъжа да се изнесе при любовницата, изведнъж той започва да свири отбой и да се дърпа. Нещо като ппиказката, че забраненият плод бил най-сладък.

# 1 011
Вагабонд, всеки трябва да си има граница!!!  Sick #Cussing out ooooh! Малко са емотиконите!!! И ти ли си тази, която определя чия тема е важна? Много лично нещо приемаш историята на тези "мързеливи ку*ви"! Защо? ПРЕКАЛИ!!! Думите ми са слаби! Не искам да стигам нивото ти. Няма защо да се коментира повече - мисля, че всеки разумен човек би бил най-малкото възмутен от теб!!!  Stop

Защо ли? - Защото ми писна да съм навсякъде заобиколена от такива жени!И лошото е, че стават все повече и повече. Затова.
Дръж си думите за себе си, като са ти малко, не си ги хаби.
Нивото ми ли?!..Че аз не го крия - проста съм до дъното на душата си!Толкова съм проста, че на моменти чак се вдлъбвам, бъди спокойна, няма да ме стигнеш Joy

+1

И аз,и аз..... Joy......ми то за да те разберат прости,трябва да им го кажеш и покажеш достъпно ,на тяхно ниво

И на мен ми писна да чувам колко много са тези случаи

Прочетох почти цялата тема, и макар да не отговоря на въпроса на авторката ще си кажа мнението.

Четейки всички тези грозни постове, разбирам  и оправдавам мъжете, които търсят спокойствие при любовницата.Ако бях мъж, нямаше да издържа някои от вас и един ден!

ма ти що мислиш,че съм омъжена?и че ме 'издържа'каквото и да значи това  hahaha
Някъде да споменавам такова? Ами сега  Joy

# 1 012
ама 'що го предлагат тогава  hahaha

да се похвалят бре .. то на нЕкои тваа им е удоволствието  Grinning

# 1 013
За себе си, чистосърдечно си признавам, надявам се да не ми се случва пособен триъгълник, ама знам ли на кого какво може да му щукне! Няма как да се мери с един и същ аршин, защото ролите на двете жени са в конфликт. Не очаквам една потенциална любовница да мисли за мен и децата ми, защото тя си има своите си мераци. Също така, тя не може да очаква аз да мисля за нея, защото аз си имам своите си мераци. Но със сигурност няма да ставам курбан са идиотщините на мъжа си и няма да го жаля, нито оправдавам, нито ще се хващам за косите с любовницата.
Много често чувам, че се получава така, че връзката между любовниците се затяга повече, когато усещат опасността, нещо като обединяване пред бурята. А остави ли се  в пълна свобода, и дори се подтикне мъжа да се изнесе при любовницата, изведнъж той започва да свири отбой и да се дърпа. Нещо като ппиказката, че забраненият плод бил най-сладък.
[/b]
После да не ме питате, що го давам  Mr. Green Логика му е майката!Ама дали ще си го взема е друг въпрос  Peace

# 1 014
  • София
Само не разбирам като толкова ви дразни темата, чий го дирите още тука?
Разбрахме колко ненавиждате любовниците, какви курви и кучки са, колко са прости и грозни - разбрахме бе, честно!!!!
Виждам в темата освен мен още няколко мацки, които са прекратили брака си заради любовници и не виждам в някоя от нас толкова злоба и ярост към това племе, колкото у тези, дето са сигурни, че мъжете им грам не хойкат, ама хванат ли го - дават го одма. Като сте толкова сигурни и в мъжа си и в собствената си реакция, за мен е абсолютно неразбираема злобата, с която се нахвърляте на жени, които са избрали различен тип връзка от тази, която имате вие.
Като изключим злобарските постове на 2-3 потребителки, определно смятам, че темата е много интересна, аз лично прочетох много полезни за мен гледни точки и ако не беше това крещене от едни и истерично ехидно кикотене с въргалящи се емотки от други, си е съвсем хубава тема.
Ако толкова искате да плюете срещу кифлите, кажете, отварям ви една тема, пък плюйте, плюйте, отживейте си! Тази тема обаче касае отношенията в многоъгълници, които касаят децата и на някои от нас това ни е интересно, а не колко вие сте морални и мразите кифлите.
АМАН от були в ДиС бе!

# 1 015
Vagabond,бях решила тотално да те игнорирам,но просто ти не спираш.Не знам с какво право ме наричаш курва?Аз не съм правила секс с друг мъж откакто съм с този човек.А ти с голяма гордост си споделила в този форум,че си изневерила на мъжа си.Аз не съм се оплаквала,че ме тормози половинката ми,а ти цяла тема си си пуснала.Нормално е да те тормози,имайки в предвид невероятния ти характер...Така,че хайде спести си моралните оценки!!

# 1 016
Въобще не се смятам за морална.
Предавам се, ще а*ам у Ники  Mr. Green
И на мен ми беше интересна темата до една време, когато започнаха да се обявяват за светици и мъченици някои лица, да обясняват как жената направила аборт, щот мъжа й не искал нейното дете, ама от любовницата детето златно, разбирате ли..ей такива неща ме екзалтираха. И понеже винаги всички други са криви, но не и самите основни фигури, т.е. бягство от отговорност за действията си не искат да поемат, а искат да споделят с мъжа тази отговорност, но за да я споделят с него трябва да му развалят семейството задължително, е това ме дразни.
И защо да не й го дам? Цървул, като любовника на Елиема, респективно Деса, не ми трябва за мъж, да си го прибира!Ама с каквото е дошъл с тва ще си тръгне - риза, панталон и гащи.
Пък тя да му бере гайлето, дали следващия път няма да е на мястото на съпругата, а мъжът й да прави деца другаде Mr. Green

# 1 017
Бърди, поклон!!!  bowuu

И аз се чудя защо злобеят срещу любовниците, след като те са си избрали некръшкащи мъже. Да му мислят тези с кръшкащите. А останалите няма защо да злобеят, да се палят и горещят толкова - нали не те са с "кофти" мъжете. А света и да искат не могат да "оправят".

И Бърди е права - за разведените поради изневяра (а и не само) тази тема е и интересна, и полезна, защото много би им помогнала в техния собствен живот, тъй като има намесени деца и целта е не да се плюем, а да разрешим проблемите на децата! Така или иначе отношенията съществуват, фактите са си факти, случките и хората са на лице и трябва да се намери най-правилната форма на общуване.

Темата е полезна - оставете интересуващите се да извлекат своята полза без да се налага да четат ... хммм ... ГЛУПОСТИ!!!

Аз харесвам темата, не харесвам обаче заядливите вмятания, които изобщо не са на място тук!  Naughty

Последна редакция: чт, 19 авг 2010, 12:58 от pudding

# 1 018
Не се дава, като си го градил ти и като дойде някоя фръцла с претенции да ти се обяснява колко има право.
Давам го, щото знам, че ще ми го върнат бързо, а пък и той самият едва ли ще се застои много някъде  Mr. Green При мен си му е най-добре  Whistling Whistling Whistling Защо ли?! Може би е мазохист.. или правя хубави ...Whistling Whistling Whistling Whistling
При теб ли е, наистина? Mr. Green

# 1 019
вие съвсем обезумяхте  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт