за детето от другата жена

• 37 628
  • 1 302
  •   1
Отговори
# 1 245
Наистина някои постове ми напомнят как навремето баба ми гледаше "Андреа Селесте" и ронеше сълзи над житейските й драми.

За това хората са станали толкова гадни напоследък.Всичко идва от семейството.Няма как дете,което не е научено да има някакви морални ценности и себеуважение,да стане нормален и добър човек.Лошото е,че уважаващите себе си и хората около нас,останахме много малко.Жалко наистина.
Няма данни точно ти да си сред добрите хора  Laughing но предполагам, че за това вина има семейството ти, нали така - "всичко идва от семейството".

# 1 246
До 3 години от свое име.След третата година-от името на детето като законен негов представител.(ако не се лъжа)

Крайно вредно е тук да седят подобни нелепости, защото доста хора четат и някой би го приел за чиста монета.
Абе, девойчета,
Толкова сте загрижени да не си купите некачествен лак за нокти, томове се изписаха за червила и лакове, а две думи не сте в състояние да запомните ако се отнася до интереса на децата, в които толкова се кълнете.Темата е нагледен пример как новороденото и майката имат противоречиви интереси що се отнася до исковете за установяване на произход.

Запомнете моля,
 че строковете за установяване на произход от бащата са тригодишни и за майката и за детето, но за майката се брои от раждането, а за детето - от навършване на пълнолетието му.
Сроковете за оспорване на бащинство са едногодишни, като за майката са от раждането, а за детето - от навършване на пълнолетие.

И толкова ли е трудно да направи любимия ви припознаване на заченат, но нероден, и навреме и вие да дадете насрещна декларация на вашия възлюблен, а така оставяте нещата на самотек. ( Само за тези в брак с друг  е по-различно що се отнася до припознаването на заченат, но нероден.)

Нищо лично, но и аз като Вагабонд съм леко потресена от безхаберието по повод децата ви.

# 1 247
Наистина някои постове ми напомнят как навремето баба ми гледаше "Андреа Селесте" и ронеше сълзи над житейските й драми.

За това хората са станали толкова гадни напоследък.Всичко идва от семейството.Няма как дете,което не е научено да има някакви морални ценности и себеуважение,да стане нормален и добър човек.Лошото е,че уважаващите себе си и хората около нас,останахме много малко.Жалко наистина.
Няма данни точно ти да си сред добрите хора  Laughing но предполагам, че за това вина има семейството ти, нали така - "всичко идва от семейството".

И аз не съм сред добрите, възпитаните и толерантните, ама затова няма вина семейството ми, а животът ми, който обича да ме поставя през изпитания. Затова не ми дреме на шапката!Правя квото мога, както мога, пък да става квото ще! hahaha

# 1 248

Достойнството на уважаващите себе си хора не би позволило да употребяват език като твоя. Naughty

# 1 249
  • София
А защо смятате, че изпитанията в живота са единствено ваша привилегия?
Животът поднася изпитания на всички, които го живеят.
Възпитанието е съвсем отделен въпрос.

# 1 250
  • София
Децата "попиват" от родителите и средата си като цяло!
Родителите често се оправдават с децата си, като не осъзнават, че те самите вгорчават живота на отрочетата си със своята собствена нестабилност!
Сътресения (къде по-големи, къде по-малки) има в живота на всички деца (малки и пораснали!), но как те ще преминат през тези етапи от развитието си до голяма степен зависи от нас възрастните!
Който както си го направи!!!
Да, чудесно казано. Разбира се, че отразяват.
Именно затова е важно да усещат стабилност, спокойствие и сигурност в родителите си.
Ако майката съумее да живее в комфорт и спокойствие със себе си, детето ще е спокойно и няма да има драми.
Както и обратното. Ако всяка дребна битова неуредица се драматизира и изобщо средата в която детето расте е неуравновесена и невротична, съвсем естествено е в детето да се развие нестабилност и тревожност.

# 1 251
Eliema поправи ме ако греша, но ти не каза ли, че когато е разбрал за детето таткото е казал, че няма нищо против, но да е без ангажименти. Ти си се съгласила тогава, а сега го търсиш за припознаване, издръжки и прочие. Не е ли малко (даже не толкова малко) подло от твоя страна?

този въпрос се поставяше и от мен преди 69 страници bowuu(ли беше или 65),и тона ми беше мек,като твоя!
И ти след 30 стр ще изгубиш търпения от въртените тук еднии същи въпроси и отговори  Joy

# 1 252
Авторката даде отговор на този въпрос - заяви, че припознаването е решение /лично/ на бащата. Не нейна претенция.
Azzy, както винаги точно на място Peace

# 1 253

Достойнството на уважаващите себе си хора не би позволило да употребяват език като твоя. Naughty
[/quote]

Ти какво очакваш?С перце ли да те галя?Живей си както искаш и си сърбай надробената попара!Приятна вечер!

# 1 254
Eliema, разбира се, че ми отговори на поста.
А на предния защо не ми отговори, м?
За мен си една страхлива мишка и нищо повече, както искате го разбирайте.
Повече няма да се влкючвам в темата, защото с такава авторка и двете й адвокатки, освен да се въртим в един омагьосан кръг, нищо друго не се случва.
 Peace

# 1 255
  • София
Ако майката съумее да живее в комфорт и спокойствие със себе си, детето ще е спокойно и няма да има драми.
Както и обратното. Ако всяка дребна битова неуредица се драматизира и изобщо средата в която детето расте е неуравновесена и невротична, съвсем естествено е в детето да се развие нестабилност и тревожност.

Ей това е истината.

# 1 256

Ей това е истината.

И от мен  Peace

# 1 257
  • София
Аз знам, че е това, но вие кажете как се постига.
Бърди, давай рецептата.

# 1 258
     Темата е зациклила в омагьосан кръг. Задълженията на биологичния баща, правата на детето, възпитанието, желанията на авторката и жени, в нейното положение... И отбягва единствения важен въпрос. Реакцията на съпругата ако/когато научи. А тя най-вероятно ще е сходна с тази на vagabond.
     Не зная дали другите дами, които са преживели развод заради любовница, са изпитвали такива чувства. Лично аз бях като разярено диво животно. Мислите, които минаваха тогава през главата ми, бяха доста по-брутални и груби от думите на vagabond, които така ожесточено критикувахте преди десетина страници.
    Това беше целта на темата - Елиема да си изясни каква реакция да очаква. Каквото и да си кажем, няма как да я успокоим, че ще има нещо положително в преживяванията и.  И всичко опира до желанието на бащата. Ако той иска жена си на всяка цена, ще и даде права по-големи от обичайните, дори да е принуден да припознае детето. И тогава за авторката остават някакви си стотина лева издръжка и много болка. Ако е безволево мекотело, ще остави решението за брака на съпругата си, и изходът ще зависи от нейната гордост и желанието и да приеме да живее в такъв брак. И единственият шанс на Елиема да живее заедно с този човек, ще е жена му да реши, че не го иска. Защото той е заявил, че не желае да се развежда и не е показал готовност да осигури детето си, като в примера с богатия мъж.

# 1 259
А защо никой не ще да приеме,че съпругата отдавна знае   ooooh!
И какво?До сега не е проявила реакция,не е полюбопитствала как изглежда бебето,не е посетила любовното гнезденце на съпруга си  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт