за детето от другата жена

• 37 662
  • 1 302
  •   1
Отговори
# 1 260
  • София
Azzy, надценаваш ме Simple Smile
Аз лично доста си походих на терапия, която ми помогна.

# 1 261
Грациела, за себе си мисля, че тя отдавна знае, и приоритетите в онова семейство са подредени. И то не в полза на Елиема.
Горният ми пост беше като отговор на темата, така както е зададена, според представите на авторката.

# 1 262

Не ми се искаше да падам до твоето и на Грациела ниво, но определено си го изпросихте.Болката ти е- голяма нещастна любов по време на брака, извънматочна бременност, точно като при мен, и невъзможност за забременяване след това.Съжалявам те, защото знам какво е-колко боли от загубата на детето и какво и всеки месец да се надяваш да си забременяла.Моят съвет е-опитай се да бъдеш малко по-благородна и не обвинявай целия свят за това!Ето, виж мен-4 години опити на моята възраст, и стана.Знаеш колко съм щастлива, нали?Не ме мрази за това!

Дори и да е имало капчица съчувствие и разбиране в мен към теб за кашата, която си забъркала това го изтри тотално! #Cussing out
Как може да се правиш на добра и благородна след като си способна да напишеш подобни неща или вече падна маската??!! Close
Много е подло и гнусно написаното от теб, МНОГО!!!
Повръща ми се от хора като теб!  Sick Sick Sick Sick Sick

И не само, че си паднала под нивото, на която и да е от потребителките, ами и силно вярвам, че там ще си останеш!

# 1 263
А защо никой не ще да приеме,че съпругата отдавна знае   ooooh!
И какво?До сега не е проявила реакция,не е полюбопитствала как изглежда бебето,не е посетила любовното гнезденце на съпруга си  ooooh!
Коя пък ще е тая жена 15 години да живее в заблуда!?  newsm78
Точно никоя.  Laughing

# 1 264
За *destiny*

Ти прочети по-стари нейни постове,мила,прочети от др тема

Отдавна би ме разбрала  Party

# 1 265
За *destiny*

Ти прочети по-стари нейни постове,мила,прочети от др тема

Отдавна би ме разбрала  Party

А аз теб много добре те разбирам, Peace към нея се опитах да проявя разбиране, но тя се изс*а на метеното.
То бива, бива, ама това на нищо не прилича, дори и вагабонд да е нападала го е правила с ум, а нейното е  Sick Sick Sick

Чела съм и двете теми "дете от семeeн", дори се включих по средата на първата със засилка  Laughing

# 1 266
До 3 години от свое име.След третата година-от името на детето като законен негов представител.(ако не се лъжа)

Лъжеш се.
Детето може да заведе иск за бащинство от деня на пълнолетието си от свое име до 21си година.
Трудно ми е да си представя 3г дете да предявява само искове в съда.

# 1 267
От три дена се опитвам да догоня темата  Shocked

i33_1978, Vagabond, Graziella Toskansk'i - кефите, свалям ви шапка.

# 1 268
Дестъни-Майката има право да иска припознаване до 3 години след раждането на детето.Когато иска се предяви от детето се призовава и майката(не съм казал,че детето  на 3 г ще предяви такъв иск Rolling Eyes)

# 1 269
Дестъни-Майката има право да иска припознаване до 3 години след раждането на детето.Когато иска се предяви от детето се призовава и майката(не съм казал,че детето  на 3 г ще предяви такъв иск Rolling Eyes)

Не е вярно! Naughty
Майката няма право да предявява иск от името на 3г си дете!
Има право да го направо САМО от свое име до 3'тата година на детето.
То има право да предяви иск от свое име след навършване на пълнолетието
си т.е. 18г, срока отново е 3годишен, до навършване на 21'та му година!

Така поднесена от теб информацията е много заблуждаваща и подвеждаща,
за майки на които предстои да го направят, биха решили, че имат 3+3г, което не е така!

# 1 270
Явно не можем да се разберем,майката присъства и се призовава ако детето й предяви такъв иск след 18 си година.

# 1 271
Не е задължително, без проблем може да го направи само.
А ти си написала:

До 3 години от свое име.След третата година-от името на детето като законен негов представител.(ако не се лъжа)

На 18г няма нужда от законен представител!

# 1 272
Дестъни,не знам дали майката като представител на детето не може,точно затова и написах,че не съм сигурна.

# 1 273
А, ко става тука, някои дошли на мойта Mr. Green Е, крайно време беше  Whistling Благодаря за признанията! Simple Smile   bouquet
Гледам, че доникъде не сте я докарали. Ама няма и да я докарате. То, който е имал нужда от вашите съвети, отдавна да ги е схванал. Нямаше да се стигне до груби свади, вЪобще  Mr. Green
За разлика от някои потребителки за мен никога бракът/който нямам/ или връзката не са само цветя и рози и не можеш да си перманентно щастлив, в отговор на простоватия, злобен пост на Елиема. И за разлика от твоя любовник, моят мъж беше до мен във всеки един момент от НАШАТА болка. Сама си, сама си била и сама ще си останеш, ако ще и петнайсет деца да родиш!
И честно казано, ако някоя пт имащите тук деца от чужди мъже, толкова се беше заинтересувала за детето си, първо щеше да му намери подходящ баща и второ, нямаше да има проблем с припознаване, чужди жени и ала-бала, щото мъжът й нямаше да се покрива, а щеше да си е до нея. Ама зорлем да направиш някого баща и отговорен човек, спрямо теб, няма как да стане. Всеки си преценява приоритетите и явно ти Ели не си от неговите, колкото и да не ти се иска. Пък аз може да съм ялова, ама мъжът ме посреща с усмивка всеки ден и във всеки един миг е до мен, в трудности и радост, въпреки тежкия ми характер, защото той знае каква съм всъщност, направил си е труда да разбере и колко съм умна и не му се иска да ме заменя с някоя като теб, евентуално.  bouquet

# 1 274
  • Rio de Janeiro/Austevoll/Varna occasionally
Чета от началото темата, прочетох (обстойно  Mr. Green ) и другите две теми и не можах да се сдържа да не се намеся. Та ако позволите да се върна за малко към основния въпрос тук.

Елиема, може ли да те помоля да вникнеш в себе си и от порядъка на романтичните розови мисли в главата си се постави на мястото на съпругата. Представи си, че така обичаният от теб мъж поддържа 15-годишна връзка с друга жена и на всичкото отгоре има и бебе от нея....Помисли по този въпрос съвсем искрено и ми отговори, моля те. И докато мислиш се откажи от идеята, че брака им е пред разпад, изобщо забрави всички неща, които той ти е говорил (и аз съм говорила такива глупости, та знам за какво иде реч и защо се говорят). Просто постави себе си, със цялата си голяма любов на мястото на съпругата и сподели...Ще съм ти благодарна...

Другото, което ми е любопитно - искаш детето да познава баща си обаче не искаш да им разваляш семейството и в същото време бащата се решава да признае детето, ама прави всичко възможно ( и се съветва с адвокат), за да не научи съпругата му...Е добре де, това дете ще порасне, след две-три години ако се блъснете на улицата със него и жена му, как ще спреш детето да не се залепи за баща си? И можеш ли наистина да си представиш, ако успеете да го скриете все пак от жена му, какъв шок ще бъде? Защото аз някак не мога...

Общи условия

Активация на акаунт