за детето от другата жена

• 37 607
  • 1 302
  •   1
Отговори
# 1 275
Елина, за емпатията се опитахме да говорим преди около 50 -60 страници, но не вдяна Peace Кауза пердута е, не се напъвай  Hug

# 1 276
  • София
С прискърбие съобщавам, че физически и психически съм в несъстояние да изчета 20 страници, сътворени след последното ми посещение на темата.
Но!!!
Излизам с конкретно предложение - Елиема и съпругата да се сдружат и да разкажат играта на съпруга-любовник.
Изобщо не виждам смисъл в това ни една от двете да си го иска тоя плужек.
Разбира се, и двете са тъпи кози, но това не пречи да разкажат играта на мекотелото и да го върнат в първи клас.

# 1 277
  • Rio de Janeiro/Austevoll/Varna occasionally
Знам vagabond, но си мисля, че ако и още един напише нещо подобно, може и да се замисли наистина авторката.

Защото романтичните лозунги са едно, а реалността е съвсем друга. Аз поне при Елиема не я виждам розова тази реалност, ама....
Пък и ако наистина съвсем искренно успее да се постави на мястото на тази съпруга, само тогава може да получи бегла представа как би се чувствала в такава ситуация.

# 1 278
С прискърбие съобщавам, че физически и психически съм в несъстояние да изчета 20 страници, сътворени след последното ми посещение на темата.
Но!!!
Излизам с конкретно предложение - Елиема и съпругата да се сдружат и да разкажат играта на съпруга-любовник.
Разбира се, и двете са тъпи кози, но това не пречи да разкажат играта на мекотелото и да го върнат в първи клас.

Mr. Green Ех, мечти...

# 1 279

Пречи ,как да не пречи Confused.  Ако жените успявахме да се съюзяваме, нямаше да се стига до такива теми и нямаше да се изпишат толкова жлъчни коментари, а мъжът доволно да си го слага и на едната и на другата (в широкият смисъл на думата) Whistling

# 1 280
Но!!!

Всъщност това може и да е най-доброто решение. Току-виж не се стигнало и до стъжняване на живота на "ябълката на раздора". Така всички ще имат шанс да заживеят дружно и щастливо.

Това май беше споменато някъде из предните страници. Извинявам се, ако съм плагиатствала.

# 1 281
Това е идеалната развръзка,но за съжаление си остава някак си филмов вариант.Иначе в живота по-скоро всяка от страните се вкопчва и не пуска кокала.

# 1 282
  • тук-там
То па един кокал, барем малко месце да имаше по него... Mr. Green

# 1 283
  • София
Ама...вижте го тоя, бе!
Има си жена, има дете, родено от брака с нея. Има си любовница и дете, родено от "любовта" с нея. Това са два паралелни съюза. Бях го казала и преди - ни едната, ни другата е привилегирована. И двете са му отдали време, енергия, любов и са му родили деца. А той определя коя кога да зачева, кога аборти да прави, кога да ражда, при коя да живее, на коя кога да го слага и с коя къде да ходи.
Ще ме прощавате, ама човекът не може да бъде съден за бигамия, защото не е сключил брак с любовницата си, докато е женен за съпругата си, но дефакто тоя човек 15 години живее на семейни начала с нея. След като в българското законодателство вече си е съвсем законно това съжителство, то съвсем естествено е любовницата да има същите права като съпругата, което ще рече, че човекът си има две жени.
Аз неслучайно казвам, че двете са тъпи идиотки.
Седнала любовницата да се чуди к'во щяло да произтече за детето й, ако съпругата научела.
В нормална държава зная какво ще се случи - човечецът ще съжалява горко, а съпругата ще бъде много хепи да му вземе и последната риза от гърба, а любовницата да го съди за к'вото си реши - от неспазване на обещания за брак, през нанесени морални, психически и т.п. щети, до тлъста издръжка за детето.
А в България хич не е така, но ако и двете осъзнаят, че тоя е пълен смотльо/което не отрича, че и те са такива, но в някакъв смисъл са и жертви, за разлика от него/, да вземат да го смачкат тоя, щото бас ловя, че покрай тях двете, шушлякът е имал и има и други.

# 1 284
Чета от началото темата, прочетох (обстойно  Mr. Green ) и другите две теми и не можах да се сдържа да не се намеся. Та ако позволите да се върна за малко към основния въпрос тук.

Елиема, може ли да те помоля да вникнеш в себе си и от порядъка на романтичните розови мисли в главата си се постави на мястото на съпругата. Представи си, че така обичаният от теб мъж поддържа 15-годишна връзка с друга жена и на всичкото отгоре има и бебе от нея....Помисли по този въпрос съвсем искрено и ми отговори, моля те. И докато мислиш се откажи от идеята, че брака им е пред разпад, изобщо забрави всички неща, които той ти е говорил (и аз съм говорила такива глупости, та знам за какво иде реч и защо се говорят). Просто постави себе си, със цялата си голяма любов на мястото на съпругата и сподели...Ще съм ти благодарна...

Права е вагабонд, хабиш се!  Thinking

Няма да се постави на мястото на съпругата и ясно заяви, че не и пука.
Изпълнена е с толкова злоба към нея, че не само не би и съчувствала, но и ще се радва, че я боли.
Пиша го на базата на 2'те други теми и тази.

През цялото време се опитва нас да накара да погледнем от нейната камбанария, но тя категорично отказва да се интересува от гледната точка на онази жена и не и пука за чувтствата и и на детето от на любовника си.

Разбирам идеята ти, но няма как да стане, защото освен нея друг не е важен, нито бившия и мъж, нито сина и, нито съпругата, нито детето на любовника, нито дори бебето, а само тя и онзи бленувания чужд съпруг! ooooh!

# 1 285
Ама...вижте го тоя, бе!
Има си жена, има дете, родено от брака с нея. Има си любовница и дете, родено от "любовта" с нея. Това са два паралелни съюза. Бях го казала и преди - ни едната, ни другата е привилегирована. И двете са му отдали време, енергия, любов и са му родили деца. А той определя коя кога да зачева, кога аборти да прави, кога да ражда, при коя да живее, на коя кога да го слага и с коя къде да ходи.
Ще ме прощавате, ама човекът не може да бъде съден за бигамия, защото не е сключил брак с любовницата си, докато е женен за съпругата си, но дефакто тоя човек 15 години живее на семейни начала с нея. След като в българското законодателство вече си е съвсем законно това съжителство, то съвсем естествено е любовницата да има същите права като съпругата, което ще рече, че човекът си има две жени.
Аз неслучайно казвам, че двете са тъпи идиотки.
Седнала любовницата да се чуди к'во щяло да произтече за детето й, ако съпругата научела.
В нормална държава зная какво ще се случи - човечецът ще съжалява горко, а съпругата ще бъде много хепи да му вземе и последната риза от гърба, а любовницата да го съди за к'вото си реши - от неспазване на обещания за брак, през нанесени морални, психически и т.п. щети, до тлъста издръжка за детето.
А в България хич не е така, но ако и двете осъзнаят, че тоя е пълен смотльо/което не отрича, че и те са такива, но в някакъв смисъл са и жертви, за разлика от него/, да вземат да го смачкат тоя, щото бас ловя, че покрай тях двете, шушлякът е имал и има и други.

newsm10

# 1 286
Добре,приемаме ,че Ема иска да разбие семейството му,да го има само за себе си.Защо толкова години си е мълчала?Защо сега продължава да мълчи?Ако иска може да възбуди едно дело за бащинство.Да се обади на съпругата му и да и каже цялата истина.Аз мисля,че на нея малко или много и пука за всички,които са намесени.

# 1 287
Защото ако този съпруг-любовник, Деси, няма никакво намерение нито да уведомява жена си (ако тя вече не знае), нито да си развява кирливите ризи пред хората, нито да се развежда, такова действие от страна на Елиема ще бъде възприето като агресия към него. И това означава, че тя автоматично бива зарязана от него.

И мисля, че Ема напълно го осъзнава това. И я е страх. И търси начина, по който да го запази, без той да се обърне срещу нея. Ако може някой друг да свърши мръсната работа....Нормално е. Напълно.

# 1 288
Добре,приемаме ,че Ема иска да разбие семейството му,да го има само за себе си.Защо толкова години си е мълчала?Защо сега продължава да мълчи?Ако иска може да възбуди едно дело за бащинство.Да се обади на съпругата му и да и каже цялата истина.Аз мисля,че на нея малко или много и пука за всички,които са намесени.
Защото не и стиска-това чесане на езици тук е едно,а действителността е друго.Не се знае каква ще е развръзката от негова страна-а може да спре да я издържа и да и плаща дори и нета.Мъжете не обичат жени,които им създават проблеми,с изключение на законните явно

# 1 289

Може би защото е знаела, че ако не си е мълчала щеше да изгуби красавеца завинаги?
Да се обади на съпругата ??? Ми ко вземе да и се разсърди любимото и спре да я вижда и "такова"?

Общи условия

Активация на акаунт