Ето ни вече в Родени с нашите ЮЛСКИ чавета засмени.

• 23 773
  • 760
  •   1
Отговори
# 630
Ами така пише в страницата на този център детско здраве... ако някой знае къде другаде преглажда да каже..

# 631
Маритка, ето един линк за Дормикинд- немски хомеопатични таблетки за хора (вкл. кърмачета), страдащи от безсъние. Давах го, защото малката няколко дни не спеше през деня, а само вечер, и беше доста неспокойна.

Ох, много съм зле вече- забравих линка да пусна: http://www.framar.bg/%D0%B4%D0%BE%D1%80%D0%BC%D0%B8%D0%BA%D0%B8% … -pid30010138.html

Последна редакция: пн, 30 авг 2010, 22:05 от angelv

# 632
Ами така пише в страницата на този център детско здраве... ако някой знае къде другаде преглажда да каже..
  Какъв е този център?
  Доколкото знам,той работеше в педиатрията ,която е близо до Центъра по Хигиената. Същото място ли е?

# 633
Селметам ми кза педиатърката МЦ Детско здраве на  ул.Ами буе.... къде е тая педиатрия??

# 634
Момичета искам да ви питам нещо.Моето бебче предпочита да си държи главичката повече на лявата страна от колкото на дясната,като я държа изправена или на гърдите си тя само на ляво се обръща и като спи пак иска на тая страна,и на дясната страна се обръща но по рядко ,само като се умори явно.Според вас дали имаме проблем и на какъв доктор би трябвало да идем.Преди седмица бяхме на ортопед и му казах но тои каза че няма нищо притеснително но на мен нещо не ми се вярва.Ако някоя мама знае нещо по въпроса моля да сподели с мен

# 635
Детско здраве е на една пряка срещу входа на Пирогов.

# 636
Честит имен ден на всички, които празнуват днес и честити и засмени именници на всички майки с деца, празнуващи днес!!!

Аз също се отказах да давам вит.Д. На нас ни предписаха по еднда капка, но от тук като прочетох че почти никой не дава и спрях.

Да питам има ли доволни мами от вибриращите шезлонзи на Fisher price?  Гледам, че те са най-евтини. А може и друг накакъв да препоръчате вибриращ. Жалко, че не може да се пробват в магазина, та да видя дали се кефи "малкия".

Danito_d, нали ти търсше слинг къде да пробваш.? Какво стана?

В книжката "Дневникът на мама", която някой скоро беше споменал пише за зъбките, че обикновено започват от 3 до 6 месеца, като се предавало това генетично.

# 637
Хм, мен бая ме озадачи тази слюнка, която се появи преди няколко дена, но като гледам има и други плюнчеши се и правещи балончета  Laughing .

Витамин Д не давам и нямам намерение да давам.
За захранването и аз съм за възможно най-късно, но ако Алек показва признаци на готовност по-рано ще се водя по него.

Забравих какво друго сте обсъждали, чета обикновено докато кърмя, а тогава няма как да пиша и докато намеря време да пиша всичко съм забравила  Crazy .

# 638
Калоян и той прави балончета с плюнка и му е много смешно като му направя и аз - има си майка-бебе   Crazy

Кирова, и при нас така беше, но го обърнах в кушетката. Т.е. сложих го да спи с главата там, където му бяха краката и сега си спи на другата страна. Обаче пък пак е само на едната, ама...и аз си мисля, че не е проблем - щом си го чуства така бебето...ако разбереш нещо сподели - ще ми е от полза.

# 639
Селметам ми кза педиатърката МЦ Детско здраве на  ул.Ами буе.... къде е тая педиатрия??
  Taм е.На тази уличка....

Кирова ,не се притеснявай!И двете ми деца са правили/правят/ така.  Simple Smile

# 640
Маритка, ето един линк за Дормикинд- немски хомеопатични таблетки за хора (вкл. кърмачета), страдащи от безсъние. Давах го, защото малката няколко дни не спеше през деня, а само вечер, и беше доста неспокойна.

линка го няма,но нищо. ние и без това със съня нямаме проблеми,а само с времето за сън хахаха

и при нас има малко плюнчене на балончета..

# 641
Danito_d, нали ти търсше слинг къде да пробваш.? Какво стана?

Stone, отказах се засега от слинга. Моят малък мъж вече гони 5-те кила и аз с моите скромни 50-55 ще видя зор да го нося  Crazy

# 642
Момичета искам да ви питам нещо.Моето бебче предпочита да си държи главичката повече на лявата страна от колкото на дясната,като я държа изправена или на гърдите си тя само на ляво се обръща и като спи пак иска на тая страна,и на дясната страна се обръща но по рядко ,само като се умори явно.Според вас дали имаме проблем и на какъв доктор би трябвало да идем.Преди седмица бяхме на ортопед и му казах но тои каза че няма нищо притеснително но на мен нещо не ми се вярва.Ако някоя мама знае нещо по въпроса моля да сподели с мен

Кирова, до преди 10 дни Виктор си държеше главата само на дясно. Аз го слагам на ляво - той пак се обръща.
В резултат на което дясното му ухо малко стърчи.
Сега пък иска само на ляво....бебета - сменят си мнението всеки ден  Mr. Green

# 643
На мен слинг обаче май ще ми трябва, че като ходя на зъболекар например няма да ми се размъква количката по градския транспорт  newsm78
Има ли майки, които са пътували с количка в градски транспорт да ппитам как я качвате? Аз я хващам стрнично от едната си страна и я нося така. Съответно мога да я кача само в автобуси, които нямат желязна рамка по средата на стълбите. С 306 мога да пътувам и с тези, които са пригодени за инвалиди, но другите по-старите - абсурд без някой да ми помогне. Та съм в чуденка как се справят другите майки.

# 644
  Точно със слинг е удобно да носиш малко порасналото ти бебе.  Wink
  Аз отново пробвах да сложа Юлийка в слинг,но тя оказа голяма съпротива.  #Crazy Макар и вече не потъва в него,както преди,изобщо не й хареса да седи така даже и няколко секунди.
   Баткото го носех до 11 месеца.Макар и на доста килца,със слинга ми беше  много по-удобно да го нося,отколкото просто на ръце.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт