LaRedoute.fr - 169 - Всичко за поръчката - 16.08 - 23.08

• 39 606
  • 1 073
  •   1
Отговори
# 1 035
# 1 036
ronisum, а питам, писа ли им  за да си поискаш ваучер или ?
Преди време бях пуснала поръчка (с код 41858 за -10Е) и в нея имаше едни чаршафи - 2 броя по 4Е и разни други дребни боклучета ... всичко дойде изключае единия чаршаф.... Трябва ли да им пиша за ваучер за 4Е или понеже е с код -10Е няма да стане ?

# 1 037
  • Враца
момичета аз да се отчета...всички пратки от 3 до 9.08 общо 6 на брой взех днес от държавна кореспонденция Враца...бяха пакетирани 3 по 3 още от Франция...довечера ще мога да коментирам, че нямам и спомен какво съм пускала

Последна редакция: пн, 23 авг 2010, 16:32 от wb

# 1 038
  • Варна
Искам само да попитам поръчките трябва ли да са на етап  7 Livre за да ги търся в пощата или може по рано да проверя. Моята поръчка е от 17.08 на етап 4 Preparation colis и видях, че някой си е получил поръчката от тази дата. Мерси предварително.

И аз получих днес малка поръчка от 17.08. Много са бързи...

# 1 039
  • София

Хубав е за лятото, но е уголемен с номер. Зимата бяха пуснали розов цвят за 6Е мисля. http://dstlp.snimka.bg/other/laredoute.343767.17128269.big

# 1 040
Момичета, някой да е получавал сак сити като подарък? Аз днес си взех поръчката и изненада - сака нарязан на 10-тина места Shocked
Дали е транспортен дефект или е производствен newsm78

# 1 041
Момичета, някой да е получавал сак сити като подарък? Аз днес си взех поръчката и изненада - сака нарязан на 10-тина места Shocked
Дали е транспортен дефект или е производствен newsm78
Зависи от вида на пратката - как беше опаковката? Иначе са ти пратили някой дефектен, нали е подарък... Crossing Arms

# 1 042
  • До хладилника, който обичам
http://www.laredoute.fr/vente-jean-stretch-femme-coupe-large-ent … documentid=321410 Такива дънки Типстер си взех. Нося обичайно 38/40 (напоследък долната половина е повече 40, че и 42 понякога, но какво да се прави). От дънките взех 38 и влизам точно. Ще е по-добре като посваля малко и пак си стана 38/40. Според мен не са уголемени. Имат лека еластичност (малка) и са плътни, за зимата.

# 1 043
А би ли дала мерки на дънките? На манекенката и стоят така сякаша и големи. В действителност как са и много ли са широки и дълбоки? Девойка на 19 дали ще ги хареса?

# 1 044
  • До хладилника, който обичам
Ами мисля си, че би трябвало да стоят по-свободно, затова и казах, че като стана наистина 38/40 (а не 40/42, както съм сега), ще стоят по-добре. Сега съм като наденичка в обелка в областта на дупето, надолу са свободни (и са ми дълги, но може да е и поради възхитителния ми исполински ръск 1,60 см). Не са дълбоки, но и не са толкова плитки, колкото аз обичам; французите изобщо имат странно възприятие за думата "плитък", що се отнася за панталони.
Мисля, че девойка на 19 би ги харесала, да. Аз съм малко над тая възраст и ми допадат Mr. Green

п.п. мерки трябват ли, предвид това, че на сайта има само 32 номер, а тези са 38?

# 1 045
МОМИ4ЕТА,ОТ 20.08. ИМАМ 2 НЕФАКТУРИРАНИ ПОРЪ4КИ,ПРИ ВАС КАК Е,

# 1 046
Дами,

Ето това е моят (май) прекален урожай за тези разпродажби.

http://shmetia.snimka.bg/hobby/laredoute-2010.528042

От албума липсват нещата на малчо и татко му. Ако нещо ви интересува в оригинал как изглежда, свиркайте. Понеже са ужасно много нещата ме мързеше да ги филмирам всичките сега.

Ама си е голям кеф. Днес като отидох да взема десетина кашончета (бях морска миналата седмица, когато са пристигнали), лелите в пощата викат: "Ех, дано да са последни".
И аз така си пожелавам, че нещо бюджетът умря в последно време. А имам нарочени бая нещица и от зимната колекция... ех, мечти.

Та, за сега толкоз от мен.
На слука  Laughing

# 1 047
  • Пловдив
Момичета,отваряте ли сайта ?Мъча се от 20 мин-не мога да си влезна в акаунта

# 1 048
не мога да си вляза в профила, някой има ли такъв проблем?

# 1 049
ИИи,
Аз си мислех, че при мен нещо куца, а то при всички.
Явно - проблемчето си е при тях. И аз безуспешно пробвам да се входирам, но - уви!

Общи условия

Активация на акаунт