Тема Незабравима (Unutulmaz) 75

• 30 014
  • 747
  •   1
Отговори
# 555
  • Русе
Готов съм да платя за своите действия,но никой не може да ме принуди да запазя този брак!"
Хе-хе,а Мелда гледа умно!Всяка дума на Харун към нея е като нож! Много добри фрази...

# 556
Еееее, Харун разпива със страшен маниер! S класата в детайлите!
Готов съм да платя за своите действия,но никой не може да ме принуди да запазя този брак!"
Хе-хе,а Мелда гледа умно!

Пресата е страхотна. Може би около това ще се завърти третия сезон! Заради семейството си нямало да се развежда! Бла, бла...

Последна редакция: чт, 19 авг 2010, 21:06 от kalamitsi

# 557
Супер серия-без празна дума, без безсмислена сцена. И докрая все това ни очаква-наистина добър филм!

# 558
  • Стара Загора
Момичета и момчета, гледах серията и си мислех, може ли един добър човек да стане толкова злобен и отмъстителен /говоря за Мелда/!? Явно тя никога не е била добра, а само е играла роля на ангелче, нея я бива да манипулира хората /но при Ниса и Харун не върви вече, а и Еда се усети, но продължава да прави грешки/.

# 559
Супер серия-без празна дума, без безсмислена сцена. И докрая все това ни очаква-наистина добър филм!

Не знам как е с рейтингите на другите сериали, ама това сериозно е най-добрия филм!

# 560
Момичета и момчета, гледах серията и си мислех, може ли един добър човек да стане толкова злобен и отмъстителен /говоря за Мелда/!? Явно тя никога не е била добра, а само е играла роля на ангелче, нея я бива да манипулира хората /но при Ниса и Харун не върви вече, а и Еда се усети, но продължава да прави грешки/.

Мисля, 4е беше много добър и жертвоготовен човек. Но събитията, които връхлетяха и буквално  я пометоха, бяха толкова драматични,4е родиха омраза и мъст към сестра й. Но това мн, мн пъти сме го дебатирали!

# 561

Явно са от края на сезона тези снимки , може би от болницата newsm78

# 562

Не знам как е с рейтингите на другите сериали, ама това сериозно е най-добрия филм!
newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10ДА 1 000 000 пъти да !!!

# 563
Все повече не мога да разбера действията и постъпките на Еда. Тя се лъкатушка между Харун, Толга, Мелда и семейството си като малка лодчица в бурно море. Сценаристите така и не доизградиха образа и за целия 1 сезон. Според мене тя си остана едно малко и доверчиво момиче, нищо че вижда злобата и отмъщението на Мелда. И като майка, все още е не мисли за щастието на Ямур, а гледа честта на семейството си.

# 564
Привет на Незабравимите! newsm51 newsm51 newsm51

Един поздрав за всички вас!!!

http://www.youtube.com/watch?v=iXv70CztiHQ&feature=related  -Ето какво ще гледаме утре вечер-едни от най хубавите и забавни моменти във филма

# 565
Аз също се дразня от това .Вижда злобата на аблата , държанието на Толга , как можа да изхвърли розите , пада му се номера , който Саадет му скрои .В началото го съжалих , че по този начин излиза от живота на Арсланлъ ама тази вечер се убедих , че си го заслужава .

# 566
Поздрав за Тарабас с любимия ми клип:
http://www.vbox7.com/play:ab64b5fc

Каламитси,  bowuu   bouquet без знаеш позна. Това е и моят любим клип , но не само заради нашите любимци, а и заради песента. Имам молба , ако знаеш кажи ми името на песента  и изпълнителя.
Искам да кажа, че "Пияна роза" е подходяща за състоянието , в което се намира Мелда, но тя това не може да го разбере. А трагичното и оптимистичнот са по равно, ноооооооооо  все пак е въпрос на лично усещане.
Рейтинга не го мислете - важното е , че при нас е най-висок и ще остане такъв.  Heart Eyes

# 567
# 568
Привет на Незабравимите! newsm51 newsm51 newsm51

Един поздрав за всички вас!!!

http://www.youtube.com/watch?v=iXv70CztiHQ&feature=related  -Ето какво ще гледаме утре вечер-едни от най хубавите и забавни моменти във филма

Каква е тая игра, та изглеждат толкова естествени. Наистина се забавляват!

# 569

Общи условия

Активация на акаунт