Тема Незабравима (Unutulmaz) 75

• 29 990
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
За Дани...............нейния влюбен лиричен герой...........  Kissing Heart Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 91
# 92
Това е истинската обич и любов!!!     

# 93
Ще има да си 4акаш. След Нова година!
[/quote]
Нещо ми стана тъпо Grinning
Дано тия от Нова и от студио Доли да си размърдат задниците, едните със закупуването на новия сезон,а другите с озвучаването, превода и дублажа.
[/quote]

В на4алото на втория сезон беше зле. Нямаше достатъчно емоция в интонацията на дубльорите, при  превода - не достигаха силни думи, неточности. Преведеното от г-жа Броненосец  пове4е ни допадаше като смисъл.От известно време е добре! На мах е!

# 94
За Дани...............нейния влюбен лиричен герой...........  Kissing Heart Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Това кадър от филма ли е?

# 95
Мисля , че от 3-та серия по Нова , но не съм сигурна .

# 96
За Дани...............нейния влюбен лиричен герой...........  Kissing Heart Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Това кадър от филма ли е?

Това е от 5 серия по Нова тв, но на този кадър специално гледаше Мелда и щеше да и признае за Еда. Преди да беше започнал Еда се обади на кака си, за да и каже, че ще се женят с Толга.

# 97
  • Варна
Бъди сигурна- в една от сериите от първи сезон- моментът, когато Харун каза на Мелда, че е бил в Ава с друга жена! Peace

# 98
Бъди сигурна- в една от сериите от първи сезон- моментът, когато Харун каза на Мелда, че е бил в Ава с друга жена! Peace
Aaaaaaaaa, ако този поглед е към аблата , вземам си думите назад за влюбения лирически герой-аз мислех че е от друг момент-Дани извинявай newsm03 smile3506 newsm09 smile3505 smile3521

# 99
Тези първи серии са разкошни, особено както е в оригинал турската- дупката, памука, Ава, чак до срещата на вратата-много силна пилотна серия за сериала.

# 100
  • Варна
Това е истинската обич и любов!!!     
Как бай Джемил- "най- добрият баща с най- голямото сърце" smile3555- можа да насочи оръжие към собствената си дъщеря, пък дори и Еда да е така ужасно прегрешила според него, че и към внучката си, че и два пъти да стреля?! Crossing Arms Дори и да се е целил в Харун- не трябваше да стреля и да рискува да уцели Ямур Naughty- едно невинно бебе! ooooh!

# 101
Тези първи серии са разкошни, особено както е в оригинал турската- дупката, памука, Ава, чак до срещата на вратата-много силна пилотна серия за сериала.

И това започна в събота и неделя, през зимата, когато вси4ки са пред телевизорите.  Оттогава  и не се знае до кога.....

# 102

И това започна в събота и неделя, през зимата, когато вси4ки са пред телевизорите.  Оттогава  и не се знае до кога.....
Омагьосаха ни направо още с първа серия !!! newsm03 newsm10 newsm09Като хипнотизирани сме !

# 103
Как бай Джемил- "най- добрият баща с най- голямото сърце" smile3555- можа да насочи оръжие към собствената си дъщеря, пък дори и Еда да е така ужасно прегрешила според него, че и към внучката си, че и два пъти да стреля?! Crossing Arms Дори и да се е целил в Харун- не трябваше да стреля и да рискува да уцели Ямур Naughty- едно невинно бебе! ooooh!

Прави ми впечатление отношението на трите му дъщери към него:
Ферда-изгонил я, не я искаше в дома си, не й говореше-тя в предната серия нещо много се тревожеше за него;
Еда- и към нея, какво отношение - изгония от дома им, от болницата, нарече детето й "копеле",а тя му се обади по телефона и му каза "Ти си най - добрият баща";
Мелда- все я назидава, а тя все мисли за него
Въпреки първичните му реакции, уважението от страна на децата се запазва.
Често съм си мислила, че тези негови реакции  биха довели до озлобяване, а напротив, децата му все повече и повече искат да му се харесат ли, да му угодят ли.... Ох, нещо много се полетох, затова спирам със среднощните си разсъждения)))

# 104
През първия сезон нямаше нищо излишно.Всеки детайл, всяка серия - майсторска работа! През втория- сериите с отвли4ането бяха натоварващи, малко извън темата, но бяха една възможност да се покаже потенциала на актьорите,финалът на сезона - много силен. Занапред - мистерия,  няма да се откажат от драмата, но дано да е премерена!

Общи условия

Активация на акаунт