Тема Незабравима (Unutulmaz) 75

• 30 000
  • 747
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Това бебе е голямо образче thumbsup- има страхотна муцунка!    love001 Къде го намериха такова с тая интересна и забавна физиономийка tooth- голяма скица! newsm62

# 106
Излианията на Еда ме разплакаха , когато говореше с Джемил от колата на Хаяд.И недоумявам как е възможно тя да се обвинява , явно сме много далеч от техния манталитет. ooooh! ooooh! ooooh!
Лека нощ , ви желая на всички ! smile3524 newsm46

# 107
# 108
Прави ми впечатление отношението на трите му дъщери към него:
Ферда-изгонил я, не я искаше в дома си, не й говореше-тя в предната серия нещо много се тревожеше за него;
Еда- и към нея, какво отношение - изгония от дома им, от болницата, нарече детето й "копеле",а тя му се обади по телефона и му каза "Ти си най - добрият баща";
Мелда- все я назидава, а тя все мисли за него
Въпреки първичните му реакции, уважението от страна на децата се запазва.
Често съм си мислила, че тези негови реакции  биха довели до озлобяване, а напротив, децата му все повече и повече искат да му се харесат ли, да му угодят ли.... Ох, нещо много се полетох, затова спирам със среднощните си разсъждения)))
[/quote]

Права си! Абсолютен авторитет е бащата! Между другото, преди време се разискваше за поуките от тези филми! Това е една от тях: респект и уважение към родителите, здрави семейни връзки, сплотени семейства, патриархален дух.При гърците е същото.  У нас нещата са малко различни и не  в наша полза!

# 109
  • Варна
http://www.youtube.com/watch?v=vhnG22qHap4&feature=related

Любимото ми клипче с нашия Хубавелко! newsm03 Two Hearts smile3521

# 110
# 111
  • Варна
 buria #Crazy #Crazy #CrazyБожеее, Диди, каква я тая зашеметяваща поредица... #Shocked #Shocked #Shocked newsm03 Two Hearts smile3517 muhi  Kissing Heart newsm09 newsm09 newsm09 smile3521 #Onfire smile3544

# 112
# 113
лека нощ и от мен Simple Smile

# 114
  • Варна
http://www.vbox7.com/play:2ade6f13

Лека нощ или добро утро! lovekiss

# 115
  • Русе

Добро утро, момичета и Бганьо!  bouquet  bouquet  bouquet
Хубав ден с много усмивки ви желая!

# 116
  • Русе

Dani, страшна си, момиче!  love001 Прекрасно е и новото ти стихче "Любов"! newsm74 newsm74 newsm74 smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51

# 117
Добро утро на всички !!!!!!

Желая ви прекрасен ден и добро настроение smile3525 smile3525 smile3525

# 118
  • София
Добро утро на всички.Отново сте достигнали точката на кипене... Laughing....страхотна компания сте Laughing
Лек и приятен ден изпълнен с усвивки и обич  bouquet  bouquet  bouquet

Чувствайте се желани и красиви  bouquet  bouquet  bouquet

# 119
  • София
Довечера с наслада ще се потопя
при вас,изписали тез ...страници
На воля и със страст....ще вдишвам
от прекрасният ви аромат...........

Общи условия

Активация на акаунт