Тема Незабравима (Unutulmaz) 75

• 30 001
  • 747
  •   1
Отговори
# 120
Добро утро и приятен ден!

# 121
Добро утро и от мен.Желая ви прекрасен ден,с много усмивки и приятни емоции.

# 122
  • plovdiv
Добро утро на всички късно лягащи и рано ставащи.Денят е прекрасен и аз ви желая само хубави емоции.
Нещо обаче позанемарихме утринните спортни занимания,затова ви предлагам да влезам малко във форма преди да почне новия сезон.

Раз-два

Ей, момичета красиви
май гимнастиката сме занемарили
покрай отпуски,почивки
станали сме големи ленивки

Я да почнем раз-два,раз-два
във форма бързо да влезем,
че сезона ей го на
след седмица ще излезе

От седене до късни доби
да не се мориме лесно
с добрата спортна форма
ще се справиме чудесно...

animal085 newsm39 nuts nuts running jump

Последна редакция: вт, 17 авг 2010, 11:11 от irji42

# 123
  • София
Добро утро! Спретнах нещо преди работа.

Дневник-4

Днеска кака ме наби
Още мене ме боли
Свих й аз една играчка
Стана тя играчка-плачка

Мъжка кукла със костюм
Направих аз голям золум
На кака била най-любима
Не можело да й се взима

Ама нали съм проклета,
а в семейството съм трета
И мене куклата хареса
как сама си клати феса

Няма как, отбой ще бия
Не мога куклата да свия
Но кака скоро ще узнае
как с мъжки кукли се играе

Сега отивам на тръстиката
с мене нося си мотиката
взел съм и едно мачете
за Бай ви Ганя не плачете!

# 124
Добро утро незабравими  Hug

Тая сутрин Иржи и Бай Ганьо ме изненадаха много приятно със стихчетата си, голям кеф , докато ги четох.Браво и  bowuu за прекрасното настроение, което ми създадохте.

Нощната смяна и тя много големи красоти сътворила , както винаги, а за стихчетата на Дани нямам вече думи да я хваля  bowuu    bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet

Забелязвам на балкона ни вече и Шерлок се е появил, но защо ли ни наблюдава  #Crazy да не сме сгрешили нещо  newsm78
Въобще напоследък там стоят изключително интересни и шармантни личности съдейки по имената им и искам да ги поканя да се включат в разговорите ни. Колкото повече, толкова по-интесно и по -весело  Joy, нали?

А за тоя фрагмент станах вече разногледа от чакане. Тия хора не знаят ли, колко сме нетърпеливи, заслужават  #2gunfire  #2gunfire

Спорен и изпълнен с настроение ден на всички !  Heart Eyes

# 125
Добро утро момичета и Петко! Hug

Любовта ни е истинска
и е  като  приказка
с много  хубав  край
и  щастие  безкрай!

Да сме заедно аз и ти
до  дълбоки  старини-
винаги с нас да е любовта
ще те обичам и във вечността...

didi69 страхотно си го написала, много ми хареса! newsm51 newsm51 smile3501  love001

moxito страхотна тема както винаги! newsm51 newsm51 newsm51

irji42 благодаря за гимнастиката, имаме нужда! newsm68 txtloves

bganio талант си нямам думи разсмя ме! newsm10 newsm53 smile3501

ХУБАВ ДЕН НА ВСИЧКИ! txtloves

Последна редакция: вт, 17 авг 2010, 12:03 от IR65

# 126
  • Русе
Здравейте отново!  bouquet
Иржи, разсмя ме с твойта гимнастика! hahaha За 2.30 часа оръсках града, на бърз ход, свърших си работата и хем направих добра гимнастика! Без да съм те чела! smile3521

Бганьо, днес музата рано-рано те  е посетила! smile3501 Опасен си и днес!
На тръстика, със мотика,
гледай работата да се тика,
а щом и мачетето носиш,
значи, готвиш се и да колиш?!
Гледай това да са сценаристите,гдето ни опъват нервите.
 newsm51 newsm51 newsm51

# 127
  • Русе

Eто в кого се цели Джемил!

# 128
  • plovdiv
Тарабас,Ир65,Уинона,благодаря ви момичета за милите думи.Мен музата рядко ме спохожда(не е много работлива,като другите музи),но си припомних как в старите теми физзарядката беше неотменна част от ежедневието ни..та затова реших да възобновя традициите.А за творението на Петко-нямам думи!Както винаги е страхотно-изпълнено с много хумор,ведро настроение и закачка.Благодаря на всички,че ме правите щастлива и че съм част от тази страхотна компания...  bouquet  newsm10 newsm51 newsm44

# 129
# 130
Нещо се обърках! Извинете!

# 131
  • Русе
Тарабас,Ир65,Уинона,благодаря ви момичета за милите думи.Мен музата рядко ме спохожда(не е много работлива,като другите музи),но си припомних как в старите теми физзарядката беше неотменна част от ежедневието ни..та затова реших да възобновя традициите.А за творението на Петко-нямам думи!Както винаги е страхотно-изпълнено с много хумор,ведро настроение и закачка.Благодаря на всички,че ме правите щастлива и че съм част от тази страхотна компания...  bouquet  newsm10 newsm51 newsm44
Да, освен теб, и Кометка ни подканяше към гимнастиките! Само че тя някъде лети другаде сега. hahaha  Но за филма, съм сигурна, ще долети до форума! smile3521  Хубаво е ,че ви има и двете!!!

# 132
Уинона, моля те премести оная снимка с вратовръзката, 4е не можах! Тук е мястото й!

# 133
# 134
  • Русе
Розовка,голям си бързак,бе?!  love001  Докато си смъкна щората че най-после заваля и ти, като "Спасителен отряд в действие"! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт