Пазарджик - 45

• 51 037
  • 747
  •   1
Отговори
# 180
Магазин Успех се намира на бул.Стамболийски на изхода към Бошуля на първото кръстовище след кръстовището с бул.Ботев.

Виж на този линк точка B http://maps.google.bg/maps?f=d&source=s_d&saddr=%D1%83%D … 0.061541&z=15

# 181
  • Buffyworld
Благодаря ти !  Hug Hug  bouquet

# 182
  • Buffyworld
Честит празник на всички именици с красивите имена Вяра, Надежда, Любов и София !!!   bouquet

# 183
Честит Рожден ден на Гошко  Hug
Първото  ни форумско бебе, което повлачи крак и след него настана бебевалежът в Пз темата   Heart Eyes
Да ни е жив и здрав, да носи много радост на мама, да не спира да бъде толкова артистичен и пълен с "муцки" Heart Eyes
Мама да е жива и здрава да му се радва и да бъде все така спокойна и търпелива с него  Hug

Честит Имен ден на принцеса Вяра  Hug
Сонче, да ви расте жива, здрава, хубава, послушна, но и с характер  Wink  
Честито и и Свето Кръщение   bouquet

Честит имен ден на Верчето  Hug  Не спирай да се усмихваш, дори когато "не можеш повече"  Wink Весел празник  Heart Eyes

Честит имен ден на Надето   bouquet
Нека твоите двама мъже, не спират да те радват и изненадват   bouquet
Весел празник   bouquet

# 184
Честит Празник на всички, които обичат, вярват и се надяват за един по-щастлив живот!!!

Наде, пожелавам ти....ти знаеш какво де - детската стая маааааалко по-голяма я правете newsm53

# 185
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ,НЕКА С ГОРДОСТ СИ НОСЯТ ИМЕНАТА,ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО РАДОСТ И КЪСМЕТ!!   bouquet newsm51 smile3525 smile3525 smile3525 happy bd  bigdance2

# 186
Честито на всички именици и от мен!
  bouquet  bouquet  bouquet

# 187
  • Пазарджик
Честито и от мен на всички,които празнуват днес!  bouquet

# 188
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug

# 189
Момичета от къде мога да си купя чаши за кафе за еднократна употреба newsm78

# 190
Момичета от къде мога да си купя чаши за кафе за еднократна употреба newsm78

В един от жълтите павилиони до бившия  ГУМ. Намира се най-накрая, до подземния гараж. Hug

# 191
И на кръстовището при социални грижи. Улицата е продължение на тази пред адвокатурата. Има хранително магазинче и до него магазинче за найлони, чаши и т.н.

# 192
  • Пазарджик
Привет!Да се разпиша,че се бях позагубила.За пореден път се убедих,че тръгнат ли един път назад нещата все ще е така.С малкия все имам изненади-изкарахме тежка вирусна инфекция,после се оказа,че има проблем с очите и сега сме с очила.И капака на всичкия хаус е,че тази нощ кучето ми умря и цял ден не мога да успокоя малкия.Толкова много искаше милия куче...
Поздрави на всички и
  Hug

# 193
vancho1963 точно на мен ли го казваш  ooooh! Да знаеш,че след всеки залез идва и изгрева-може да е клише ,но реално погледнато си е така.Нали трябва да се изтласкаш от някъде,гадното е ,че това е дъното.Дано всичко се оправи  Hug

# 194
Ванчо, гуш....

Общи условия

Активация на акаунт