Пазарджик - 45

• 51 035
  • 747
  •   1
Отговори
# 165
бейби_лов искам само да те предупредя, да не разчиташ много-много на "подходяща структура за раждане"

Първото си дете като забременях бях 48кг. Доктора ми казваше че ми е малко мястото където детето да расте и най вероятно ще родя по рано. Мереше ме всеки месец с едно като пергел, защото до 4-ия месец аз си носих всички дрехи и корема ми беше все едно съм се напила с вода...чак в 6-ия започна да ми личи че съм бременна и аз гордо се пъчех...
Ми по повод предвижданията му...родих 4 килограмово бебе, в 10-ия месец, видимо преносено...е вярно трудно, тежко раждане беше...

п.с. за сравнение със второто ми дете във вторият месец бременна изглеждах все едно съм в 6-ия месец  Joy 

Леко раждане ти желая и да не го мислиш много, много..Важното е с усмивка да тръгнеш към родилната зала  Hug

# 166
Говорят за тазови кости. И на мен така казваха и родих бързо, леко и безпрблемно. А ако си висока, още по-лесно ще ти е, поне така разправяше докторката. Crazy

# 167
Да се похваля вчера бях на преглед и казаха че бебока се е обърнал главично,и си оставам за нормално раждане newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44,а по повод на структурата да  и аз имах предвид Тазовите кости,докторите при които ходих на прегледи през бременноста ми всеки от тях казваше едно и също........ "имаш прекрасен таз,широк и без проблем можеш да родиш нормално,ако не се налага секцио"до преди една седмица малкия човек беше седалищно,даже д-р която ми водше консултациите в хигия се чудеше как може при отлкова прострамство,при такъв хубав таз това мъниче да е седалищно и то по възможно най-неудобния начин застанало......но наистина мен това не ме грее кой знае колко,все пак при всеки човек е различно,но всеки ми казва болката се забравя още в момента в който видиш бебо...................така че.....шансс бих казала.И все пак Благодаря за подкрепата,  bouquet  bouquet незнам защо обаче имам чувството че ще ми е забавно като тръгна да раждам......незнам защо обаче имам такова предчуствие!!!! Ще видим.... hahaha Hug smile3534

# 168
Евала за положителната нагласа! Само така! Браво! Hug  bouquet

Днес си имам първолаче! Да почерпя...

# 169
Честит първи учебен ден! На учителите пожелавам търпение и любов към децата, на първокласниците - да намират време и за игра. На всички останали ученици - раници пълни с шестици!
И аз да си похваля - днес е първия учебен ден на моите двама студенти! Няма да видя как ги посрещат като първокурсници, но си пожелавам на дипломирането да празнуваме заедно.
Хубав  15 септември    bouquet

# 170
  • Buffyworld
Честит 15 септември на всички първокласници, ученици, студенти , предучилищни и на учителите !!!   bouquet

И аз днес бях на тържество в детската градина  по случай 15 септември.  Grinning

# 171
Честит праздник на всички, успешна учебна година.

# 172
 Hug успешна учебна година и от мен. newsm51
малее така като се замисля как искам да съм пак в училище а тогава -не неее  ooooh!.нека ми сега -още стоя в офиса  да работя Crossing Arms ,а малката скоро ще си ляга и няма да я видя  Cry

# 173
Успешна и спорна учебна година на всички първолачета, студенти, учители, родители!
Дано никога не стихва желанието за успех и нови знания!

# 174
Само на мен ли не ми се връща в училище....между подигравките за прекалено кльощавите крака, скоби на зъбите, немотия и стари вълнени панталони,  когато всички носеха дънки, високия ръст...... Embarassed Embarassed Embarassed

Айде да не помрачавам празничното настроение Mr. Green, стига съм мрънкала hahaha

# 175
 Grinning Grinning Grinning Grinning Успешна учебна година и от мен,малко със закъснение,но сега имам възможност....................Желая на всички ученици успехи,да натрупат мноого знания през тази учебна година,много купони,веселия и нека никога желанието им да отидат на училище не изчезва!!!  bouquet smile3529 smile3523  superuu А иначе на мене и до ден днешен ми се сика да съм в техникума...............хахахахах........и студентка бях и това ми липсва адски,но годините в средното и основното са незаменими....................искам си училището. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Crazy Crazy ама сега няма да е мой ред,но пък за сметка на това ще науча моето дететнце да обича  училището Hug Hug Hug Hug

# 176
Не можеш да накараш някого да обикне нещо, повярвай ми.
Всички тръгват почти с голямо желание, нататък зависи от куп неща. Ако повечето педагози бяха като тук пишещите практикуващи учителки, може би децата щяха да запазят тази любов за дълго.

Моята ми вади душата от една година за училище...Тази нощ почти не спа от нетърпение, станала е в 5.30 да се приготвя Mr. Green
Ще я видя докога ще е с това желание, дано е задълго. Аз ще дам от себе си каквото мога. Учителят много ми хареса, г-н Джингаров от Батаклиев. Поне като първо впечатление.

# 177
  • Buffyworld
Момичета ,  Hug

Някой знае ли къде мога да запиша детето да тренира карате ?  Обадих се в  Младежкия дом, но там ми казаха , че нямат бойни изкуства и да отида в Спортната зала.  Обаче до сега рових в интернет - сайтове  ,  имаше много спортни новини  във връзка със Спортната зала, но никъде не пишеше, че предлагат такова обучение  newsm78

# 178
Цитат
Само на мен ли не ми се връща в училище....между подигравките за прекалено кльощавите крака, скоби на зъбите, немотия и стари вълнени панталони,  когато всички носеха дънки, високия ръст......   

Искрено ме разсмя, да ти кажа че не бях от "смотаните" егати израз Joy ама и на мен не ми се ходи на училище, всичко е с времето си.

БЪФИ, карате има в спортния център който се намира зад магазин Успех

# 179
  • Buffyworld
Цитат
Само на мен ли не ми се връща в училище....между подигравките за прекалено кльощавите крака, скоби на зъбите, немотия и стари вълнени панталони,  когато всички носеха дънки, високия ръст......  

Искрено ме разсмя, да ти кажа че не бях от "смотаните" егати израз Joy ама и на мен не ми се ходи на училище, всичко е с времето си.

БЪФИ, карате има в спортния център който се намира зад магазин Успех

Лили, в кой спортен център и зад кой магазин ? Би ли уточнила ?  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт