Има ли бъдещи мами над 35 години, които бебеправят?Да си дадем кураж! Тема 32

• 68 566
  • 951
  •   1
Отговори
# 15
А чакането конкретно за докторите Владимиров, Стаменов, Щерев,  ли е много?
Ако се иска  час за другите гинеколози в тези клиники също ли се чака с месеци и вие като се обадите те ли ви разпределят за по-свободните специалисти?

# 16
  • София
Не, не за самите доктори, за клиниките. За Щерев не се чака, така че тях не ги включвай във въпроса Simple Smile

# 17
Запис и от мен в темичката.
Илик,  Hug, гледам по линийката вече си в деветия. Стискам палци да мине леко раждането и да се похвалиш скоро тук.
Честита Дара на мама Люляк!
Виола, аз не разбрах дали питаш за гинеколог за инвитро, специалист по стерелитет или изобщо за такъв лекар от СФ. Аз лично съм доволна и препоръчвам доктора, при който аз направих процедурата си инвитро, с успех от първия опит - резултата е в подписа / АГ център Димитров/, където не се чака за час с месеци, а само седмица-две, в зависимост от натовареността. Доволна съм от отношението, от факта, че ти се обръща внимание, а не си поредния пациент, прехвърлян от лекар на лекар - каквото съм чувала за клиниката на Щерев, където приятелка след успешен трансфер и регистрирана бременност загуби бебето, защото някой от лекарите забравил да й каже, че се слага утрогестан поне още известно време.  Sad
Между другото попаднах на това, от което вадя изводи, че финансиране до края на годината ще има само ако отпуснат допълнителни средства. - http://dnes.dir.bg/news/bebeta-razhdaemost-in-vitro-6935791?nt=4
Купче, излязоха ли вече резултатите, дано всичко е наред.
Леко на бременните в жегите, успех на всички други бебеправещи.

# 18
Здравейте момичета.Страхотно оформление на темичката Илик .Не исках да започва новата тема негативно затова и не писах.Отписвам и този месец.Дойде ми 5 дни по рано и си се наревах даже и докато работех не спрях.Още ми е чоглаво но благодаря на всички за подкрепата и милите думи.На бременните лека бременност на очакващите раждане да е леко и безпроблемно и да гушнат малките бебочета а на всички които очакваме чудото стискам палци и желая успех. Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 19
Момичета нося прекрасна новина!
 Директно от отчетната тема цитирам:
 ''ИЛИК 123 днес след планово секцио е родила две красиви бебенца-АЛЕКСАНДЪР и КРИСТИЯНА,бебетата са по 2800гр!Малките са добре,мама също.Целувки и кураж на всички.Усещането е превъзходно.''

Честити бебоци на мама ИЛИК 123!Да са живи и здрави,много щастливи и умни.

# 20
Mira_p , някой гинеколог специалист, който да те поеме и предписва изследвания и лечение във всеки един момент от цикъла-проследяване на хормони, измерване на фоликули, стимулация, инсе и т.н., като интереса да е взаимен за достигане на крайния резултат.

Mishell66 през лятото е нормално цикъла да идва по-рано и да е по-кратък според ендкринолога.

Честито на ИЛИК 123 да я радват много и двете.!!!

# 21
  • София
ЕХАААААААААА,БРАВО на ''ИЛИК 123   bouquet  bouquet  bouquet живи  и здрави бебоци,много щастие да носят, а на мама бързо възстановяване  bouquet 

Последна редакция: чт, 19 авг 2010, 23:04 от magnet_for_happiness

# 22
Момичета, не мога да се стърпя да споделя новината, която съобщиха преди малко по новините! Увеличава се броят на родените, заченати ИН-ВИТРО бебета. Това е чудесно! Значи има много нови щастливи майки. Ехааааааа.... Grinning

# 23
Ех, че новинаааа!

Здравейте и добре дошли АЛЕКСАНДЪР и КРИСТИЯНА бъдете усмихнатите слънца на мама. Пожелавам ви да сте много здрави, много обичани и нека щастието е винаги на рамото ви!!!

Честити рожбички Илик!
Нека ти донесат радостта и сладката умора, нека ти донесат прекрасни мигове и уморени усмивки!!!
Бързо възстановяване и много щастливи мигове за целия ви прекрасен отбор!

# 24
А чакането конкретно за докторите Владимиров, Стаменов, Щерев,  ли е много?
Ако се иска  час за другите гинеколози в тези клиники също ли се чака с месеци и вие като се обадите те ли ви разпределят за по-свободните специалисти?
Да Виола, чака се. Оказва се че репродуктивните проблеми вече изобщо не са някакво рядко и екзотично нещо, което се случва на другите. По статика над 200 000 двойки имат репродуктивни проблеми ( цифрата първо я цитирам почти наизуст и с данни от преди години, второ тя така или иначе е относителна, защото все още доста двойки по хиляди причини не са афиширали проблема си и не са търсили помощ в специализирани клиники).
Лично аз съветвам всеки, който има и малкото съмнение, че има сериозен проблем или двойки, които упорито правят опити за бебе и то не се получава повече от година без видима причина, да не губят време с врачки, баячки и квартални лекари, а да запишат час при специалист. Материята е много специфична, търпи развитие непрекъснато и от това къде ще отидете, първо до голяма степен зависи успеха ви, но най-вече зависи това вие и бъдещето ви дете да се срещнете в добро здраве!
Принципно за водещите лекари - Стаменов и Владимиров записването е за след година и нещо, при последващите членове от екипите им бихте могли и да си спестите пякой месец чакане, като цяло в повечето клиники ( реномирани) лекарите са на ниво.
Октомври месец 2008 записах час при д-р Персенска в клиниката на Стаменов - часа беше за 24.07.2009 ( така ме посъветваха, тъй като първия възможен час при Стаменов трябваше да е чак 11.2009).
При Владимиров имаше тогава часове за 03.2009, тогава все още не знаех за добрите условия и чудесния екип на клиника Щерев толкова подробности, колкото зная сега, иначе бих се спряла може би на тях, като най-оперативни и най-взаимозаменяеми.
Късмет на всички  Peace Hug

# 25
Илик Честито!Нека малките Кристиана и Александър да са здрави послушни  и много да ви радват.Бързо въстановяване и безброй щастливи мигове със сладките рожбички.  newsm04 Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 26
Здравейте момичета! Записвам се и аз в темата. Утре изпращам лелката на червен килим и с фанфари. Организирам й такова помпозно изпращане, защото се надявам да не я видя повече в близките 9 месеца.  Mr. Green

От известно време насам посещавам за прегледи  д-р Иво Тодоров от клиника "Братя Тодорови". Преди имаше голяма посещаемост, сега сякаш са се разредили пациентките му... newsm78 Попрочетох някои лоши неща за него в интернет, но аз лично нямам негативни наблюдения. Той помогна на моя приятелка да забременее на 35 г. и преди няколко месеца роди здраво момиченце. Hug Часове се взимат за след около седмица-две. Направо не мога да повярвам колко много се чака за преглед при другите.  smile3556 До година-две я камилата, я камиларя. Дано не ми се налага.  newsm17

Друга моя приятелка с проблем заради щитовидната жлеза, се обърна към д-р Щерев и вече е горда майка на сладка хубавица. Дано съдбата бъде така благосклонна към всички, които желаят своя рожба.

Успех на бебеправещите бъдещи мами с пожелания за много  EFP  bouquet

# 27
Кюпче благодаря за прекрасната новина  Hug

Илик честито! Да са ти живи и здрави прекрасните Александър и Кристияна. Да растат весели и щастливи!
На теб мила мамо, пожелавам бързо възстановяване!

# 28
Страхотна новина - да са живи и здрави малките Александър и Кристияна на мама Илик!!! Майка героиня е тя - до последно успя да устиска положението  Wink
Илик, бързо да се възстановиш след секциото, мила!  Hug

# 29
  • Варна
Илик честито и от мен!!! Да са ти живи и здрави Кристияна и Александър. И много да сте щастливи. Hug Hug
Rossella  аз също ходя при д-р Иво Тодоров. И съм много доволна от него. Мисля, че е голям специалист. Но и всеки си има мнение за даден доктор и за работата му.

Общи условия

Активация на акаунт