Има ли бъдещи мами над 35 години, които бебеправят?Да си дадем кураж! Тема 32

• 68 158
  • 951
  •   1
Отговори
# 525
Маррдата, сигурно след 3 месеца ще отида на гинеколог... Аз съм с голямо наднормено тегло и от няколко години под силен стрес в работата. Почнах да намалявам стреса постепенно, но теглото още не съм почнала. Надявах се да поработя върху килата, преди да ходя по лекари...

Благодаря ти, Фортуна. Ще си купя тестове още днес!

КатиАБВ, значи имаме още 3 месеца да бебеправим без стрес.

Хич не ми се иска да попаднем в капана на стреса.... според мен точно тогава най-малко е вероятен положителен резултат... Sad

# 526
  • Сфия
Валентина, и на мен са ми в повечко килцата. Не е нужно да се поставяш под стрес с бебеправенето, но споделяш, че имаш къс цикъл, както и килограмчетата. Разбира се, не е казано, че има проблем, но аз за мене си предпочитам да го отстраня по-бързо, отколкото да се тюхкам всеки месец защо не става, но явно всички мислим различно. Ами успех ти пожелавам! Влизай от време на време да казваш какво става!

# 527
marrdata, не мисля, че цикълът на Валентина е къс. За такъв се смята ако е под 21 дни.
Валентина, давам ти линк за план за забременяване, който аз следвах и при мен се получи на 5 опит (за съжаление бременността приключи в 10г.с.). Тестовете за овулация ги правих в дните както са посочени на опаковката, а не както е в плана. Според мен трябва да знаеш кога си в овулация и да определиш колко дена след това е МЦ - не трябва да е по-малко от 11-12дена. Друг метод е определянето на базалната температура - тук във форума има такава тема. Ако след 6мес. не се получи, тогава иди на лекар, но все пак трябва да имаш отговори на въпросите, които той ще ти зададе.
Ето и линка:
http://www.biberonbg.com/info/plan_za_zabremeniavane.htm

# 528
Честито на КатиАБВ, на Лили за бременността - лека и безпроблемна!
Спасиди сигурно вече е родила, така че леко на другите, на които предстои.
Аз не съм се появявала тук от месеци, макар че редовно ви чета, но няма нищо ново.
Опитите продължават, надявам се чудото да се повтори.
Стискам палци на всички бебеправещи!

# 529
  • Сфия
spasdidi, чакаме да ни зарадваш!
Mira_p, дано в най-скоро време чудото да се повтори!
Иначе и при мен нищо ново. Аз пък си чакам ТСХ-то да ми влезне в норми и така.... Успех на всички!

# 530
  • Страната на чудесата
Момичета Blush, май няма да чакаме следващ месец, но не смея да се похваля, докато не видим тупкащо сърце Praynig

# 531
Lucky Plam , тихичко честито Praynig Hug Желая ти лека бременност  bouquet

# 532
Уау, Lucky Plum,  Praynig Praynig Praynig

Аз вчера си купих тестове за овулация (много скъпи пущините...). Купих си опаковка от 7 броя... Днес е 19-ти ден от последния ми МЦ - май съм закъсняла този месец?... Ще почна от другия месец.

Благодаря на Fortuna, marrdata, KatiABV и всички останали!

# 533
  • В градината...
Дами, да ви питам - някоя от вас пробвала ли е този продукт http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=583939.0 и ако да - имало ли е някакъв ефект?

# 534
  • София
Момичета Blush, май няма да чакаме следващ месец, но не смея да се похваля, докато не видим тупкащо сърце Praynig

Ехааа! Стискам палци!  Hug

# 535
  • София
Айде честито на всички!  bouquet

Аз подарявам 1 пълна опаковка ову-тестове, някой ако я иска, да ми пише на ЛС.

# 536
  • Сфия
Lucky Plam , хайде и от мен тихичко честито!  Praynig  Praynig  Praynig
perunika, аз не съм пробвала лично...

# 537
  • София
Маррдата, сигурно след 3 месеца ще отида на гинеколог... Аз съм с голямо наднормено тегло и от няколко години под силен стрес в работата. Почнах да намалявам стреса постепенно, но теглото още не съм почнала. Надявах се да поработя върху килата, преди да ходя по лекари...

Благодаря ти, Фортуна. Ще си купя тестове още днес!

КатиАБВ, значи имаме още 3 месеца да бебеправим без стрес.

Хич не ми се иска да попаднем в капана на стреса.... според мен точно тогава най-малко е вероятен положителен резултат... Sad

Стискам палци!

# 538
  • София

Hug

# 539
  • В градината...
Как да не попаднеш в капана на стреса, като си на почти 40, нямаш никакви физиологични проблеми, никога не си забременявала и не знаеш дали си способна, след като даже и не си си го представяла?!?!

Общи условия

Активация на акаунт