Нови придобивки в гардероба - 21

• 80 820
  • 696
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Ехо  55 Аз пък си търся сиви кожени ботуши и тъмно лилаво кожено /може и не от естествена кожа/ яке Simple Smile Ако някой е видял такива, моля да сподели  Peace

# 676
# 677
  • Belgium
ОТ КЪДЕ ТИ Е КОРСЕТА.? Аз имах един такъв бях подарък от една приятелка , но много си го харесвам и искам да си взема и други цветове

От Orsay e  Peace

# 678
# 679
# 680
Момичета извинявайте, че се намъквам в темата, но не ми се открива нова тема та да ви питам нещо, а като чета сте в крак с модните тенденции.
Харесах си едно палто в Зара, но се зачудих дали да си го купя, така и не го купих. От любопитство сега погледнах в техния сайт, но такова палто въобще няма. Според вас възможно ли да е от старата колекция или защо според вас е така? В голяма чуденка съм newsm78
Нещо от този тип е http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/11734/en/z … ales/11015/151008
само , че е сив цвят горе е със 6 копчета, а на долу е разклонено / нещо като тип малко балон/и джобовете са отстрани, без капаци.....
Незнам дали правилно съм го обяснила.

# 681
  mimozata,  интересува ме от кои магазини са роклята, пуловера и "потурите" .

# 682
Познаваш ли Варна , за да ти обясня?  Simple Smile

# 683
Мимоза,невероятни неща HugПуловера и аз го гледах,но имаше само червено,а определено не е моя цвят.Иначе е страхотен.

# 684
  • sofia
Страхотни неща пускате, момичета! Heart Eyes

Аз до скоро исках чизми, но напоследък ме е завладяла идеята да има Ugg ботушки, класически!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Знаете ли къде в София продават такива? Може и да не са оригинални (защото повече от 150-200лв не мога да дам) Confused
Искрено се надявам някой да се включи!

Много, много благодаря предварително!!! Hug Hug Hug

# 685
Познаваш ли Варна , за да ти обясня?  Simple Smile
 Не ми е абсолютно никакъв проблем, че дрехите са купувани от Варна. Има кой да ми ги купи и изпрати оттам. Така че, ако имаш време и желание можеш да споделиш.
А що се отнася до въпроса дали познавам Варна - отговарям: Да и то много добре!

Последна редакция: чт, 14 окт 2010, 19:39 от The_Real_Love

# 686
Тона ти ми е малко странен,но на лични ти отговорих кой е магазина.

Тиа  Hug

Аз не успях да пиша,но видях много хубави придобивки  Peace
Лу обиците са  Heart Eyes и другите ти неща,но обиците са очарователни..

# 687
  • Варна
mimozata, страхотни са ти нещата. Пък в обувките ми останаха очите, особено 2-рите. За клинчето и роклята да те питам от къде ги взе.   bouquet

# 688

Аз до скоро исках чизми, но напоследък ме е завладяла идеята да има Ugg ботушки, класически!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Знаете ли къде в София продават такива? Може и да не са оригинални (защото повече от 150-200лв не мога да дам) Confused

http://www.megias.bg/apreski681brn-p-5463.html 
 Аз си ги поръчах от нета , но ето какво намерих след като ми пуснаха поръчката

# 689
  • sofia

http://www.megias.bg/apreski681brn-p-5463.html 
 Аз си ги поръчах от нета , но ето какво намерих след като ми пуснаха поръчката

mmmshushy80, много ти благодаря за отговора и линка!  bouquet Ще отида да ги видя на място, много искам да си взема едни такива пухкави и топли ботушки за зимата!!! Heart Eyes

Ако има и други идеи, ще се радвам да споделите!!! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт