Лакове за нокти - тема 10

• 46 376
  • 700
  •   1
Отговори
# 585
Страх ме е, че няма да ми стои дълго лака пак, че нали ми е мазна плочката.  Hug Чудя се за Сеш Вит.  newsm78
В такъв случай,може би трябва да обърнеш внимание и на подходящата за твоите нокти база за лак. Rolling Eyes
Сеш Вит,съдейки от споделеното във форума, е много добър топ лак,но аз все още не съм го ползвала.

# 586
  • Стара Загора
Страх ме е, че няма да ми стои дълго лака пак, че нали ми е мазна плочката.  Hug Чудя се за Сеш Вит.  newsm78
В такъв случай,може би трябва да обърнеш внимание и на подходящата за твоите нокти база за лак. Rolling Eyes
Сеш Вит,съдейки от споделеното във форума, е много добър топ лак,но аз все още не съм го ползвала.

bouquet
Сега ще видим дали този заздравител на Римел ще помогне, той е 2 в 1 - и база в случая.  Peace Една приятелка ми препоръча обезмаслител, вие как мислите?  newsm78

# 587
  • София
Да явно това им е проблема, перфектни цветове, но слаба трайност.

аз съм много доволна от трайността на Blue Satin

много искам Paradoxal Heart Eyes
този Прити Шоп - само на Цариградско ли го има?

# 588
  • Плевен

Много благодаря. Страх ме е, че няма да ми стои дълго лака пак, че нали ми е мазна плочката.  Hug Чудя се за Сеш Вит.  newsm78
[/quote]

Ивче вземи си Seche Vite, в нета може да се намери на цена горе - долу като тези към които си се насочила Simple Smile а за сравнение и дума неможе да става   bouquet няма да съжаляваш и за секунда Hug

# 589
Да явно това им е проблема, перфектни цветове, но слаба трайност.
аз съм много доволна от трайността на Blue Satin
много искам Paradoxal Heart Eyes
този Прити Шоп - само на Цариградско ли го има?
Да и в пряка на Витошка, мисля че е Гладстоун. Там се премести този които се ремонтира и се сля в един огромен магазин на три етажа с другия Прити шоп, които беше в средата на Витошка.

Как го носиш лака на Шанел с основа, без, с топ лак, без? Колко дни ти трае? Hug

# 590
  • София

Много благодаря. Страх ме е, че няма да ми стои дълго лака пак, че нали ми е мазна плочката.  Hug Чудя се за Сеш Вит.  newsm78

Сеш Вит е чудесен, но не сложиш ли подходяща основа, лака няма да издържи повече и ще се обели като люспа. Аз лично харесвам Orly - Bonder, хубави неща се изписаха i за CND Sticky.

# 591
  • Стара Загора

Сеш Вит е чудесен, но не сложиш ли подходяща основа, лака няма да издържи повече и ще се обели като люспа. Аз лично харесвам Orly - Bonder, хубави неща се изписаха i за CND Sticky.

Точно това ме притеснява. Чудя се дали да купвам обезмаслител.... щом друго не помага. Имам приятелка, на която дори смотаните лакове от 1 лв и без топ лак и основа и издържат по 3 дни без да се обелят. Затова искам съвет за хубава основа. На Мавала добри ли са?  newsm78

# 592
  • София

Как го носиш лака на Шанел с основа, без, с топ лак, без? Колко дни ти трае? Hug

Денси, с основа и топ лак. по 7 дни не ми мърда, след това го махам, защото ми писва.

благодаря за адреса на магазина Hug

# 593
I.Ivanova Не, моят е прозрачен.. speed dry. Всичко е прекрасно, но балонищата развалят всичко  #Cussing out
Спийд Драй и на мен почна да ми прави балони, но към средата на шишенцето. Разреждах го няколко пъти, уж да не се е сгъстил, ама същата работа и вече спрях да го ползвам.

# 594
  • София
Ивче, а защо не си вземеш някаква добавка за пиене? Преди години когато от черна боядисана коса минах на бяло руса си взех Ревалид за да я възстановя малко, но ефектът беше значително по-видим върху ноктите. Пих го 3 месеца като на втория ноктите ми бяха като стоманени - даже ми беше трудно да ги пиля и режа, а лаковете ми бяха по 1-2лв и седяха по две седмици без да мръднат. На втората седмица ги триех защото бяха много израстнали, но без нито едно олющено ъгълче (тогава имах 2-3 лака и всичките розови и затова хич не ми беше зор да ги сменям начесто). Не ползвах нито основи, нито топ лакове. За съжаление 2-3 месеца след като спрях Ревалида и ефекта си замина, но сега като спра да кърмя обмислям пак да си купя.
Иначе преди месец си направих терапия със заздравителя на Опи и сега преди всяко лакиране слагам този на Мавала и след него този на Опи като основа. Определено има видим ефект и вече нямам никакво нацепване и белене на ноктите, но трайността на лака отново не е кой знае колко впечатляваща

# 595
nad_tab, откъде взе models own, търсих го online, но никъде не го намирам?

# 596
  • София

Само от сайта им може да се купят, доставката обаче е 10лири, което не е никак приятно  Sick

Днес си получих поръчката от Eyeko... страхотни цветове, нямам търпение да ги изпробвам  Embarassed

Последна редакция: пт, 27 авг 2010, 10:32 от nad_tab

# 597
  • Варна

Само от сайта им може да се купят, доставката обаче е 10лири, което не е никак приятно  Sick
Мдааа, то като сметнеш един лак с доставката ти излиза колкото един Шанел. Ако вземеш повече - излиза сметката. Като трайност как са?

# 598
  • София

Само от сайта им може да се купят, доставката обаче е 10лири, което не е никак приятно  Sick
Мдааа, то като сметнеш един лак с доставката ти излиза колкото един Шанел. Ако вземеш повече - излиза сметката. Като трайност как са?

Ще трябва някой друг да ти отговори, на гела всичко стои докато не го изтриеш Laughing
На краката с Орли Бондер също издържа много, ама те май не са критерий  newsm78

# 599
Момичета,да знаете от къде мога да поръчам Orly?Дали има български онлайн магазин?А къде в София мога да намеря тази марка?

Общи условия

Активация на акаунт