Ако имах един милион...

• 4 417
  • 67
  •   1
Отговори
# 15
Ама, айде да играем без пищови. Crossing Arms

# 16
  • София
щеше да е едно добро начало. Иначе ако можех да избирам бих избрал една сигурна рента от 15000 евро месечно.

# 17
Зачудих се, ако имах един милион за какво бих ги използвала. Не са кой знае колко пари, но не са и малко. А вие? Кои са първите три неща, за които ще ви свършат работа?

Е, хайде отпусни се малко де. Защо само един милион ни даваш. Защо да не са три милиона например. Ти така ни ограничаваш фантазиите с този само един милион

# 18
  • Ямбол
То с един милион лесно. Ако го няма тогава се мисли.
Един милион се намества бързо, ако не е инвестиран, затова бих помислила първо за умножаването му и после за къщички, коли и почивки.

# 19
Със сигурност бих дала част за това.
Мъжът ми не иска, но детето бих взела с удоволствие. За съжаление докато поевтинеят дотолкова, че всеки да може да си го позволи, може и да не си спомням, че някога съм искала да го направя  Twisted Evil Или да не отговарям на възрастовите ограничения (ако има такива).

# 20
  • Талант на 2012,2013 г.
Ммммм... един милион..
1 Обучението на сина.
2 Смяна на колата/ подарък за съпруга/
3Шофьорски курс за сина и кола.
И... каквото остане ще видим... Whistling

# 21
Ще уредя близките си.
Ще финансирам производство и обучение, което ще работи само с деца сираци от домовете.
Ще направя фондация за деца и ще замина за Индия, Индонезия...
Искам няколко месеца да живея в ашрам.

Последна редакция: ср, 18 авг 2010, 12:41 от Маргало

# 22
Няма да ми стигне. Изключително "дразнещо" ниво е единият милион.
За голямо не стига, за малко е прекалено.

# 23
  • на брега на морето
Ще си върна дълговете и ще  ремонтирам основно собствения апартамент.

# 24
Ако имах един милион щях да работя за това да го удвоя поне  Sunglasses
Един наистина не е достатъчен, не мога да реша кое по напред  ooooh!

# 25
Добре де, на всички, на които милион им е малко - ами работете, инвестирайте, печелете, и - готово, изкарайте колкото милиона си искате... Така звучи едва ли не - малко са ми, моите желания са по-скъпи от вашите, дето се задоволявате с един милион  Whistling

Аз темата я разбирам като "ако ви паднат отнякъде напълно неочаквано пари, които можете да пръснете за глезотии"... А не като "за какво не ви достигат"... Ако не ми достигат, си ги изкарвам, и това ми влиза в краткосрочните или дългосрочни планове, а не в графата "излишни дреболии, без които няма да пукна, но които биха ме изкефили максимално"  Sunglasses

# 26
Дай ми един милион
дай ми, за да го запаля
ще ме стопли като стар котлон ...

Милена.  Simple Smile

# 27
Добре де, на всички, на които милион им е малко - ами работете, инвестирайте, печелете, и - готово, изкарайте колкото милиона си искате... Така звучи едва ли не - малко са ми, моите желания са по-скъпи от вашите, дето се задоволявате с един милион  Whistling

BirdsFlu , аз темата не я възприемам сериозно. Много зависи - ако имам 15 млн. и ми падне още един, или ако нямам пари за ядене и ми падне милион. В този случай всеки  разумен човек би инвестирал.  Дали в акции или в собствен бизнес  По-скоро бих си задала този въпрос, ако ще говорим  сериозно.

# 28
BirdsFlu, удивително верно казано. Баш така си е и не виждам лошо.

# 29
Ще инвестирам в бизнес.

Общи условия

Активация на акаунт