Ако имах един милион...

• 4 411
  • 67
  •   1
Отговори
# 30
Ако имаше един милион, щеше да преспиш с която си искаш съфорумкаLaughing

Подозирам, че повечето можеш да имаш и само срещу едно кафе, ама да не разлайваме кучетата...  Whistling
Срещу обед, ти пък чак кафе.
Скоро споделих на един съфорумец, че и да спечеля от ТОТО не бих знаела какво да правя парите, просто не го умея това, а той каза, че те парите сами си се гледат.
 Ще си намеря съпруг Joy

# 31

Кой знае за какво ти е...

Аз ще ги разпределя така:
 жени
 секс
 и рокендрол

# 32
Аз темата я разбирам като "ако ви паднат отнякъде напълно неочаквано пари, които можете да пръснете за глезотии"... А не като "за какво не ви достигат"... ... в графата "излишни дреболии, без които няма да пукна, но които биха ме изкефили максимално"  Sunglasses

И аз така я разбирам темата. В този смисъл ще ги пръсна до стотинка за пътешествия.

# 33
Имам... и кво... сега ми вкара мухата в главата да се чудя какво бих правил с десет...  newsm78

# 34
Зачудих се, ако имах един милион за какво бих ги използвала...
                             Ами седни си на дупето, изкарай милиона, пък после идеи ще ти хрумнат достатъчно.
                             Иначе по същия начин може да си разсъждаваме 'Ами ако имах лодка, къде ли щях да я връзвам'. Ми като имаш лодка място винаги се намира.

# 35
  • Балчик
Първите 3 неща, които ще направя:

1. Погасявам кредита (не е голям, но дразни всеки месец).
2. Обстойни прегледи и нужното лечение до най-малката дреболия на цялото семейство (включително качествени стоматологични услуги). Напоследък ме гони параноята за здравето.
3. Ще сменя дома.

Чак тогава ще помисля да помогна на някого, ако остане нещо от милиона.

# 36
1 милион не са пари, за които мога да мечтая.
Това е част от една хубава къща.

за 1 милион ще си направя ремонт на къщата, градината, ще си помогна на работата, ще направя едно пътуване, ще помогна на майка ми , брат ми.
И май свършиха:)

# 37
Ще пътувам с лихвите.

# 38
Мислете вече за 900 000...щото 100 000 са ви данък върху милиона. Mr. Green
Точно за това кой какво би направил с милиони си говорихме с мъжа ми, когато джакпотът на тото - то беше много милиони...не помня вече колко бяха.И докато си говорим, аз се бях зачела в историята на едно момче тук във форума, което страдаше от рак на костите.Веднага отговарям - половината дарявам без да се замисля на деца  с тежки диагнози, ама веднага.
С другите и аз като Бърдсфлай отивам в космоса.....пусти паричкиииии.
Току що ми подсказаха, че и с една бутилка водка пак съм могла да излетя. hahaha

# 39
  • София
Ще пътувам с лихвите.
само първо ще разуча как да си ги занеса в швейцарска банка. Колкото и да са лихвите, все няма да са малко. Добро пенионно осигуряване, така ми изглежда..

Всъщност, колко горе-долу ще са годишните лихви на 900 000?

# 40
Малко са ми, че да си осъществя мечтите - мечатя мащабно  Mr. Green

Ще си направя автопарк с някои от набелязаните коли... за друго няма да стигне  Crossing Arms

Ако трябва да съм прагматична, вкарвам ги в банка за лихва, докато ми уври главата, после ще си построя хотел, ама какъвто на мен ми трябва и както аз го виждам. После ще си работя - кеф ми комплексен, кеф ми на рецепция, кеф ми като пиколо, моя си работа  Crazy Whistling

# 41
Ще ги вложа в някой бизнес.
И ще заведа любимия на околосветско. Sunglasses

# 42

Ще си купя апартамент и ще родя още три деца.И няма да кажа на никого,че имам толкова пари Twisted Evil!

# 43
Ето ти една готина песничка, какво ще си купи едно дете с 1 000 000$

http://www.youtube.com/watch?v=_PW2795t-UI&feature=fvst

# 44
...ще отида да живея в Мексико Crazy

Общи условия

Активация на акаунт