Ако имах един милион...

• 4 412
  • 67
  •   1
Отговори
Зачудих се, ако имах един милион за какво бих ги използвала. Не са кой знае колко пари, но не са и малко. А вие? Кои са първите три неща, за които ще ви свършат работа?

# 1
Едни нови чепици, нищо че са евтини. Whistling

# 2
Ееех  мечти...

# 3
То наистина зависи от вижданията, ама откога един милион не са кой знае колко пари...

# 4
  • София
уточни валутата деее,че ако имам  един милион индийски или индонезийски рупии верно ще се чудя,какво да ги направя Laughing

# 5
инвестиции
къщичка
дарения

# 6
апартаменти,
кола,
дарения

# 7
  • София
Изплащам всики заеми, оставям една рента на свеки и бягам оттука /апартамента имам предвид/ с 200км/ч!
Ще си вземем и нова къща, ама напълно направена, че нямам сили да правя повече ремонти.

# 8
До никъде няма да ми стигнат. Айде, някой малък самолет може, ама за острова, който съм си харесала, нищо няма да остане.  

# 9
1.почивка
2.ремонт или нов дом
3.после ще му мисля

# 10
Инвестиция, бизнес, облагородяване на граднката пред блока и финансиране направата на паркче в квартала, къщичка в близост до града:)

# 11
Ако имаше един милион, щеше да преспиш с която си искаш съфорумкаLaughing

Подозирам, че повечето можеш да имаш и само срещу едно кафе, ама да не разлайваме кучетата...  Whistling

# 12
  • Варна
До никъде няма да ми стигнат. Айде, някой малък самолет може, ама за острова, който съм си харесала, нищо няма да остане. 
Joy Joy Joy
Аз бих си купила недвижим имот - само един, останалото бих вложила в красиви емоции - пътуване по света  Peace

П.П. Това ОНЗИ милион ли е  newsm78, който ще си го заработя по съвсем честен и ПРИЛИЧЕН начин  Mr. Green

# 13
П.П. Това ОНЗИ милион ли е  newsm78, който ще си го заработя по съвсем честен и ПРИЛИЧЕН начин  Mr. Green

Същият. Явно някой вече си го е заработил.  Laughing

# 14
  • София
Онзи, не онзи, в момента така съм озверела от безпаричие и мърморенето на свеки, че бих направила много неща за един милион!

Общи условия

Активация на акаунт