Майчета 2009! - 2

• 26 894
  • 728
  •   1
Отговори
# 585
Благодаря HugТо се е видяло, че тази нощ ще се мъчи и пак няма да се спи.Утре ще ги водя на лекар и двете и ще видим какво ще е й изпише.Съмнявам се, че е от зъби по-скоро е това, което сестра й донесе от ДГ.Два горни кътника си избиха без да ги усетя, даже не ги бях видяла, докато майка ми не ми каза, че ги има Crazy
аз на твое място щях само с физиологичен разтвор да пръскам докато не се консултираш с твоята лекарка.Евгени така се разсополиви тази седмица и Хипомер(или каквато вода имаш) и Еуфорбиум композитум(което е хомеопатичен   спрей срещу хрема  и за три дена му секнах чешмата.
Още от нощеска е на физиологичен разтвор, но текът баш като чешма ooooh!Дави се и се буди и съответно яко рев Crazy
Ели, щом не го щеш Алонсо-пращай ми го!Голям фен съм му Mr. Green

# 586
  • София
Ели, Честит Рожден Ден и от нас с Божко! Здрава и щастлива бъди и винаги такъв стоик!

Снимките от срещата в събота са една мечта! Браво майчета!
Ние вече сме ОК, без хрема! Ура! Рони, ние със сребърна вода се пръскахме. Но не винаги пресича бързо. Предният път си изкарахме 5 дни поне яка хрема.
Танче, ДайБоже при твоето цветенце всичко се оправи най-лесно и без проблемно Praynig

# 587
  • Русе
Ей, то човек да не спести някои лев, упс, картинка  Mr. Green
И днес нямаше торта, нито съм духала.....  Whistling

# 588
  • София
Ух,Ели от  къде ги намери тези шишчета.Моите ангели са слаби бе жена,на мъжове и окото не ми мигва,ама на хайдушки шишче.............  Mr. Green

# 589
  • Русе
Чичко Гугъл има всичко  Mr. Green

# 590
  • София
Ели, а вотр санте  coolcool newsm22 newsm24

# 591
  • София
Ели, ЧРД и от нас.   bouquet Пожелавам ти здрави чавета и здрави нерви Mr. Green Laughing

# 592
Честит празник, Ели! Здраве, любов и много поводи за усмивки!
Мигленче, и на теб на голяма патерица честит рожден ден! Бъди винаги усмихната, щастлива и обградена с много любов!
Сополи най-успешно борим с капки коларгол и клеева тинктура, кашлица с хомеопатичен сироп Стодал.
Мен верно ме е тръшнал някакъв вирус, как не се гътнах с тези афти по гърлото не знам, важното е, че малкото не го прихвана.
Хъм, Стаситке, я кажи ти като най-наясно, през 2-та годинка правят ли се някакви консултации, задължителни ли са и на какъв период? Нашият доктор ни върна картона на малкия и каза, че ни стига толкова внимание от негова страна за тази година, а за другата не уточни newsm78.

# 593
Честит празник, Ели! Здраве, любов и много поводи за усмивки!
Мигленче, и на теб на голяма патерица честит рожден ден! Бъди винаги усмихната, щастлива и обградена с много любов!
Сополи най-успешно борим с капки коларгол и клеева тинктура, кашлица с хомеопатичен сироп Стодал.
Мен верно ме е тръшнал някакъв вирус, как не се гътнах с тези афти по гърлото не знам, важното е, че малкото не го прихвана.
Хъм, Стаситке, я кажи ти като най-наясно, през 2-та годинка правят ли се някакви консултации, задължителни ли са и на какъв период? Нашият доктор ни върна картона на малкия и каза, че ни стига толкова внимание от негова страна за тази година, а за другата не уточни newsm78.

Как така ви върна картона newsm78Къде ги намирате тия доФтори ooooh!?!През втората година консултациите се правят на 3 месеца!Ние 20.10 сме на реимунизация с пентаксим.

# 594
Ели, честит рожден ден и от мен! Да си най-вече здрава, много обичана и винаги да се чувстваш щастлива! Екшънът явно е в кръвта ти, пожелавам ти винаги всичко да минава безаварийно, да се забавляваш много и да изпитваш доволство от постигнатите успехи!!!   bdbaloni

Специални поздрави на патерица и за Миглето и нейната сестричка!!!  baloni

Аз малко се позагубих, ама всичко живо около мен, включая мен самата, се натръшка болно. Подозираме, че сме се заразили от племенника, който беше тук предния уикенд и детенцето си беше болничко. Като си заминаха, в нощта срещу понеделник ИЗОБЩО не си легнах. На Сияна се запуши нослето, не можеше да преглъща от секрет и не ме питайте - почти цяла нощ съм я държала седнала в мен, за да поспи. в единия час, в който нослето се поотпуши, пък Дария реши да се събуди и като видя да гушкам сестра й, ми изпадна диването в ревнива истерия  Twisted Evil. Откачих. В 3 посред нощ събудихме таткото, за да поеме сърдитка Дарка и до сутринта и той не заспа.  ooooh! На следващата нощ се разболя Даренце, после аз, после таткото и заедно с него майка ми. Добре поне, че не беше нещо сериозно или тежко. На нас възрастните от 2-3 парацетамола и малко Биопарокс ни мина. А хлапетата още се сополевят и дооткъртват кашлица, но тях само с коларгол, Вит С и Стодал ги третирам. От няколко нощи спят и е далеч по-добре положението, ама... прключение си беше цялата минала седмица.
По тази причина пропуснахме събирането у Мадленка, за което много съжалявам. Дано до заминаването ни да има поне още едно някъде и дано успеем да се включим.
Иначе ние още си чакаме договора и предложението за заплатата на таткото. Бъдещият му шеф излезе отпуск за две седмици точно след интервютата, не успя преди това да му пусне предложението и сега чакаме да се завърне, барем научим някоя друга важна подробност. Продължаваме да се ровим и да мъдрим къде ще е най-добре да живеем. Колкото повече научаваме, толкова повече се объркваме и не знаем какво да правим. Пък и като не знаем с какви пари ще живеем...
На всичкото отгоре скоро трябва да започнем да освобождаваме апартамента, по ред причини (организационни основно, ама е сложно за обяснение), а хииич не ми се ще в момента. Нещо ми домиля изведнъж  Crazy.
Така, наоплаках се. Не съм ви чела много внимателно напоследък, затова няма да взимам отношение по никакви въпроси (пък и без това дълъг ферман си стана). Болничките бързо да оздравяват, на здравичките още по-крепко здраве желая!

# 595
Честито на Мигла и Ели! Е, на патеричка, но и от сърце!

Много хубава срещата сте си направили! Пак пропуснах, но се надявам, че следващите пъти ще мога да дойда.

На Виктор миналата седмица му направиха ваксината срещу шарките. Тогава не усети даже. Но точно седмица по-късно се почна температура, мрънкане, температура.... Не яде и само реве. Луднах, ей. Големият е реагирал само на една от всичките ваксини. А това малкото една не пропусна. На всичкото отгоре вчера не яде ниииищо през целия ден. Накрая опука едно шише мляко и аз се успокоих, викам си оправя се. И той повърна. Та по нощите и кошара прахме.

# 596
Доброутро!Мадам и аз патих с тез капки-дето са за очи и нос-специалист уж ги изписа,а докторката уши,нос,гърло щеше да ме убие като казах кво и срагам-изписвали ги на пациенти след 16г.Сега с моя въпрос-------има един детски омекотител-МАКСИМА/израелски/,който е със страхотна миризма и наистина дрешките са меки.Няколоко разновидности е аз търся в синьото шише???Ама нещо немога да го намеря.Ако някой знае споделете.На мен ми го донесоха от Турция подарък-другите шишета на цвят ги има ма това синьо??? newsm78Тез сополи на дечицата да минават,че е мъка голяма със запушено носле.Аз последния път на Сияна и слагах в.Ц в нослето,но беше с лека хрема или чай от лайка със сол.Приятен ден  bouquet

# 597
  • гр.Стара Загора
Дианка,аз откакто се е родила Евелин пера само с прах и омекотител Сано Максима  PeaceНевероятни са.Аз ползвм лилаво-розовия омекотител защото ми е любим и другите съм ползвала и те са хубави!.Ако искаш дай адрес на ЛС и ще ти купя и изпратя  Hug
Мадам,въобще не съм компетентна относно капките,последните 2 пъти като беше болна това ни изписваха + виброцил но според мен той никаква работа не върши  smihesorry

# 598
  • София
Доброутро!Мадам и аз патих с тез капки-дето са за очи и нос-специалист уж ги изписа,а докторката уши,нос,гърло щеше да ме убие като казах кво и срагам-изписвали ги на пациенти след 16г.Сега с моя въпрос-------има един детски омекотител-МАКСИМА/израелски/,който е със страхотна миризма и наистина дрешките са меки.Няколоко разновидности е аз търся в синьото шише???Ама нещо немога да го намеря.Ако някой знае споделете.На мен ми го донесоха от Турция подарък-другите шишета на цвят ги има ма това синьо??? newsm78Тез сополи на дечицата да минават,че е мъка голяма със запушено носле.Аз последния път на Сияна и слагах в.Ц в нослето,но беше с лека хрема или чай от лайка със сол.Приятен ден  bouquet

По принцип,антибиотичните капки за уши и нос на пазара са много малко,и наистина очните капки са подходящи понякога за нос и уши.Но в повечето случаи се изписват ей така на килограм ooooh!Спомням си,когато регистрирахме едни капки с АБ,и правихме представяне,една лекарка каза,че "Антибиотик никога не е излишен" ooooh! да ама,в повечето капки никога   няма само АБ,а повечето са комбинирани с кортикостероид и др.,което не ги прави особено подходящи.А и най -лесното е да се направи посявка,и чрез антибиотикограма ако има чувствителни към даден АБ микроорганизми тогава да се предпише,иначе се получава стреляне във въздуха по врабчетата.Ако сте ме разбрали,какво искам да кажа Mr. Green

# 599
Аз пък го харесвам Виброцила (но по- ми харесват коларголовите капки). При сериозна хрема, след като вече се е запушило нослето, помага по-бавничко и задължително преди капенето трябва с помпата да се почисти. Ако не ги види док и имат хрема, действам с Виброцил. Ако успеем да минем през док, слагам коларгол. Роси, коларголови капки не ви ли изписват? те и на мен ми действат супер, а аз ако боледувам го правя душмански и обикновено ме удря в УНГ.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт