От както кухнята ни е в отпуск направо в чудо се видях. 
С частните кухни нямах успех,за това си му готвя на Ицко,но за следобедните закуски,хич не се сещам,какво да му давам.
ама така ще е няма начин....
Сега да направя кравай да му укрепне кръсчето,а като тръгне стабилно ...тогава питка с предметите
....споделете мнение и вие моля
....
....споделете мнение и вие моля
....
Сега ще ходим при на Георги баба му и там ще правим "прощапулник" на Мина,която иначе си бяга от месец поне.Питката ще меси прабабата на Мина,защото баба й не може,а майка й няма да си жертва ноктите
Така беше и при Божидара 

Няма ли да идвате към Горна скоро?
Преди малко както си спеше , Зарко взе , че повърна
Досега ми е повръщал веднъж , когато за пръв път опита АМ. Явно му дойде множко яденето ли , не знам
Дано само не е някой вирус , че тук в Симеоновград и болница няма. Само някаква БП с някакви измислени фелдшери.
и аз съм давала на Митко да играе с тях напълня му един несесер и той ги вади и слага вътре,хвърчат наляво-надясно и после пак ги събира......само дето ме е страх да не метне някой и да счупи витрината на секц. затова рятко играе с тях
)И ние нищо не говорим,дърдори си негови работи и това е...иначе баба,тати,деди,кака,папа,кончето,кучето.....мама само като види зора иначе не 

А,да и паролата,ако може. 
Катери се навсякъде,от няколко дена овладя и техниката "слизане с крака", а не в/у глава. Не говори нищо.Бърбори постоянно негови си измишльотини,обожава да крещи.
Но си е и високичък-86см.(преди месец).

Много се радвам,че се разписа.Пиши по-честичко бе,душко!
Много се радвам,че се разписа.Пиши по-честичко бе,душко!
Ама и продължавам.. 

Остана и памперса да разкарам... 
Препоръчани теми