Къде в Пловдив??? - 14

• 53 989
  • 762
  •   1
Отговори
# 360
  bouquet Ох,я кажете,някоя от вас виждала ли е по спортните магазини,дебели детски якета(за около годинка)!Обиколих целия център и никъде,не са ги пуснали,само в Спорт Депо-то имаше едни на Рийбок,ама тънки ми се видяха!Също да питам-чух,че в Кичука до складовете и парка ,имало някакъв магазин със стоки от Англия!Съществува ли такова нещо newsm78 ?

# 361
За къде бързаш?
В Бенетон в мола всяка седмица получават стока
За годинка има много хубави, но са тъмна циклама/бордо за момичета. Май има и тъмносини за момчета.
Казаха обаче, че тепърва ще получават дебелите.

# 362
Привет момичета,
Намесвам се за да направя едно уточнение относно спряганите пантофи Simple Smile

Информацията е от източника и е точна  Peace
Значи говорим за друго магазинче,защото това отваря сега( тези дни,не разбрах точно кога)  и се води фирмен магазин на Бефадо       Peace

Да, Трапезица- така е- правилно си разбрала. Това е фирмен магазин на основните вносители на "Бефадо", които са от Пловдив и там има най-новите колекции на полските обувки.

Да кажа за магазинчето за пантофки Бифадо - вчера купих на дребния, намират се срещу пицария Верди, веднага след края на градската градина, където почва Гладстон, тези преди бяха на Кап. Райчо, вече 7-8 път купувам от тях, много съм доволна от обслужването, жената е много мила, то си е нейно магазинчето.

mamasvetla, в това магазинче, за което говориш има само няколко стари модела на Бефадо и то от стари колекции. Там се продават друга марка пантофи, но не е на Бефадо, тъй като този магазин от 1 година не е зареждал Бефадо.

Надявам се да съм била полезна с инфото, което поднесох.

# 363
  bouquet Ох,я кажете,някоя от вас виждала ли е по спортните магазини,дебели детски якета(за около годинка)!Обиколих целия център и никъде,не са ги пуснали,само в Спорт Депо-то имаше едни на Рийбок,ама тънки ми се видяха!Също да питам-чух,че в Кичука до складовете и парка ,имало някакъв магазин със стоки от Англия!Съществува ли такова нещо newsm78 ?

Да, май това е ново магазинче, което е открило преди 2-3 дни. Преди 1-2 месеца беше на Петър Стоев, сега се премести там.
Една млада сладурка работи там, на незнам какво е работното време....

# 364
Каспър,аз предимно от там и пазарувах,обаче в последно време нищо не ме грабва(освен якенцата на момченцата),доколкото се сещам,за момиченца дебели имаше само елеци!Не съм ходила от 2 седмици,че бяхме на морето,а сега искам да се качваме на Пампорово,а там си е студено,а сме само с дънково яке!Обиколих и Бургас,ама само в центъра,че другите им магазини не знам къде са,в Бенетон колекцията си беше като нашата!Норче,я дай малко инфо къде точно се намира и какви стоки предлагат!   bouquet!И между другото,май ми стана приятел във Фейса Joy !

Последна редакция: нд, 05 сеп 2010, 23:50 от Liliq Zlatna

# 365
ако имаш път към софия - виж в хепиленд/фенси кидс

а, може, може Simple Smile

# 366
Каспър,мерси мила,аз за Норчето казах,че ми е в приятелите във Фейса!

# 367
  • Майничка
Nora13 , права си, толкова съм и гледала Embarassed, продават основно на Zetpol пантофи.

Пантофи Дефонсека има в магазините на Рънърс - на Главната след театъра и в Гранда, но за деца няма избор и номерация.

# 368
Каспър,мерси мила,аз за Норчето казах,че ми е в приятелите във Фейса!

Напълно е възможно. Тези дни нещо съм много активна във фейсбука и във Форума Joy Иначе времето все не ми стига да съм сред Вас. Peace

# 369
И понеже съм залюхана,забравих най-важното,Та снощи бяхме на гости и там видях флумастер,който пише с вода и след време изчезва,в комплект е с eдна покривчица и е купувано от Англия,аз го намерих в нета,обаче,ако някоя го е меркала по магазините,да каже!Казва се Aqua Doodle!Много ме впечатли!

# 370
Норче,я дай малко инфо къде точно се намира и какви стоки предлагат!   bouquet!

Лили, ще ти пусна телефона на ЛС, кажи че аз съм дала телефона.
Аз лично съм ходила в стария магазин.
Чувала съм, че е много оборотно  и стоката е хубава.
Тя лично ходи до Англия да зарежда....

# 371
И понеже съм залюхана,забравих най-важното,Та снощи бяхме на гости и там видях флумастер,който пише с вода и след време изчезва,в комплект е с eдна покривчица и е купувано от Англия,аз го намерих в нета,обаче,ако някоя го е меркала по магазините,да каже!Казва се Aqua Doodle!Много ме впечатли!

Тези книжки и килимчета от доста време се продават и тук http://www.kasida.bg/search.html,page,1?search=aqua&brandID=0, в Касида има два модела, потърси по големите магазини да си харесаш и други варианти!  Peace

И понеже и аз съм се залюхала, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ПЛОВДИВЧАНКИ!  Mr. Green

Последна редакция: пн, 06 сеп 2010, 09:32 от ORHIDEA

# 372
  • Пловдив

В Метро.Има голям формат, цена около 55 лева и формат като книжка, последно него купихме, беше на промоция 30 лева. Peace Орхидея, писали сме заедно Laughing Сега като се замисля, май съм виждала и в Хипо ленд.

# 373
  • Пловдив

Ние засега си оставаме на ДЦЦ, оправили са си бакиите и би трябвало всичко да е наред...Всички са един дол дренки, за съжаление Tired

И ние така решихме за сега Peace

Килимите купихме от Аутлета на Карловско, но преди две години, белгийски са, 100% вълна са, вече са прани 3 пъти и не са мръднали!

Гледам обсъждате дрехите, аз си реших проблема вчера, като натоварих децата и хоп в София, доволни сме, избора там е голям Peace

# 374
За къде бързаш?
В Бенетон в мола всяка седмица получават стока

Да, вече има и лилави. Много приятни, 140лв

Общи условия

Активация на акаунт