Къде в Пловдив??? - 14

• 53 923
  • 762
  •   1
Отговори
# 420
  • Пловдив
Аз неведнъж съм писала за пантофите. Преди купувах Зетпол, но от миналата година взимам Бефадо. Тази седмица ще купя и за двамата пак. Никога не са спарвали крачетата. И са много здрави. Мария изкарва с един чифт цялата година в градината - в смисъл от септември до май.

А как са като цена?

# 421
къде мога да намеря малини и боровинки.ще правя торта и ми трябват спешно

# 422
  • Пловдив

Последно видях  на Четвъртък пазара/на новото място/! Peace

# 423
  • Пловдив
Аз неведнъж съм писала за пантофите. Преди купувах Зетпол, но от миналата година взимам Бефадо. Тази седмица ще купя и за двамата пак. Никога не са спарвали крачетата. И са много здрави. Мария изкарва с един чифт цялата година в градината - в смисъл от септември до май.

А как са като цена?

Около 17-19 лв. са. приблизително. Още не съм купила тази година и не знам дали са пак такива цените, но каквито и да са, аз други пантофи не купувам.  Peace

# 424
  • София

А как са като цена?

16-18 лв.

# 425
  • Пловдив
На Събота пазара има само на една сергия  Peace

# 426
Аз купих вчера пантофки на Дефонсека от магазина на главната за 14лв. Изглеждат ми добре, но малката нещо не иска да ги носи.. Слага ги за малко и иска да ги сваля. Crazy

# 427
  • Майничка

Малини има на сергиите на Капитан Райчо, за боровинки не погледнах.

# 428

Пантофки намери ли, че и аз ще търся почивните дни, нещо дето да не спарва крака нон стоп!  Wink

Аз съм се спряла на Бефадо,като се приберем в Пловдив ще докладвам,от гуменките им съм доволна,че са лекички,не миришат на гума и са здрави .Предпочитам да дам 3-4 лв. отгоре,ама да е нещо свястно. Peace

ако някой посети "английското"магазинче да докладва асортимент и цени     Hug

# 429
  • София
Знаете ли къде има луксозни сватбени албуми? Интересуват ме по-малки размери, не от най-големите.

# 430
  • Пловдив
Знаете ли къде има луксозни сватбени албуми? Интересуват ме по-малки размери, не от най-големите.

Виждала съм във фотото на подлеза на Тримона.

# 431
...в повечето булчински магазини Mr. Green Mr. Green

# 432
  • в обкръжаващия ме хаос
Нищо не казвате за пантофките на КиК, аз съм доволна от тях.

# 433

И аз съм доволна, ама цента на Бифадо и качеството им ме устройва повече. Mr. Green

# 434
  • в обкръжаващия ме хаос

И аз съм доволна, ама цента на Бифадо и качеството им ме устройва повече. Mr. Green
Ами за цената - от Мечо Пух ги купувам за 10 лв, а тези дето ги обсъждате са  почти двойни, аз затова се намесих в обсъждането  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт