Отговори
# 180
едни такива разходки в такъв срок си е живо желание да се ражда бебето. Crazy

smile3503

или е просто бягство
Има и друг начин Wink Казвали са ми че и секса помага за това, хихик  Joy

# 181
И ако това не си е изтински бебевалеж, здраве му кажи Wink
Мили майчета да са ви живи и здрави рожбите и да растат щастливи и обичани Simple Smile

# 182
  • у нас

вярно е - gala. Секс му е майката Crazy Mr. Green
виж надписа ми под картинката със срока на бременността Whistling

# 183
  • някъде в България
Димяни браво и за твойте принцеси сладки че наддават така добре и скоро да си ги гушкаш и да им шепнеш нежно у дома  Praynig Hug
Галка откъде у тебе това желание да се катериш  smile3506
Аз в най-големия пек се юрнах пак до болницата да оправят болничния и успях да го киригират и дори минах при доктора дето ще ме кълца по рано да не ходя пак довечера.Докито каза и той като колежката си че напипва главата ниско и само на режим легло за да отложим възможно най-дълго  секциото.Уговорихме нов час с него за 30 август и за консултация с анестезиолога за упойката,реших да е пълна.За ВИП стаята имало време да я капарирам а онази от консултацията ще ме гледа в понеделник. Доки беше така внимателен при прегледа за разкритието че не усетих кога бръкна даже и кога замерил тоновете ама е добре положението.Само дето е такава жега че незнам къде да се дяна,ама моя малкия сега като го взех от яслата и му намери чалъма.Отвори си детето вратата на хладилника и си взе две възглавнички и легна по памперс отпреде му на хладно Joy Joy Joy Joy

# 184
  • някъде в България

вярно е - gala. Секс му е майката Crazy Mr. Green
виж надписа ми под картинката със срока на бременността Whistling

хахаха,това за секса сериозно помага  Joy
С първата бременност като направих разкритието от 2 см и за да го увеличим уж ни викат качвай стълбите от 4-я етаж нагоре надолу пеша и напъвай твоя. И аз цели събота и неделя обикалям по етажите и викам на моя: Слушай какво писна ми да чакам вече,действай пак ти,както си го вкарал така ще го изкарваш сега  Joy Joy Joy

# 185
  • у нас
 hahaha hahaha hahaha браво че си го навила.

при нас вече е категорично- не  Laughing ако до преди седмица го прилъгвах (нищо че след това по 2 часа повтаряше- да не родиш, ей Joy )....., вече е железен и непреклонен Mr. Green

# 186
Ехееееее още бебета.
Честито на мама Grix! Нека е жива и здрава Мая и да радва много мама и тати!
Честито ина мама Лика! Нека да е живо и здраво и нейното момченце!
Честито и на мама Илианка. Нека да растат живи и здрави Кристиана и Александър!

# 187
  • някъде в България
Tommelise тоя път направо не мога да го позная не ми се дърпа хич,по скоро аз съм тая ,дето е по уморената ама пак не оставям за дълго да "гледа" само менюто Joy.Само дето наскоро беше изкоментирал че след секциото съм щяла около 20 дена да бъда "неизползваема" Shocked и се бъзика пред малкия : пази се тате,че минава Кораба Майка  Joy..
А и да попитам докато не съм забравила Рали,имаш ли някакво мнение за едни продукти за белези:Контратубекс и Содермикс,дали са ефикастни и помагат.Моя мъж най се плаши от сегашния ми белег, за новия ужас  Close

# 188
Честито на мама илик123 и мама грикс-да са живи и здрави малките душички и да носят само радост и положителни емоций  bouquet Ох така ми се разтяга срамната кост,че особено нощем се обръщам по 20мин на едната и 20 мин на другата страна ooooh! Аз да се оплача,днес сестра ми си дойде от море и ми вика,аа този корем вместо да пада той се вдига нагоре,викамм ааа да не съм го чула това,лелел толкова ми е тежко вече,хем искам бебка да изчака до плануваното секцио,хем искам да излиза,вече и аз незнам какво искам newsm78 А снощи като ме удари една депресия и рев ли,цяла вечер немога да се укротя,ужас,а днес съм пък супер весела,какво се случва незнам newsm78

# 189
# 190
  • София
Честита радост мили дами, да са ви живи и здрави дечицата, радости и късмет в живота да имат!

Гала, съчуствам ти, зная какво е тормоз от роднини. Зная, че е труно, но събери сили и им дай Игнор  smile3513 А пък за племенника ти - поговорете сериозно, теб те чакат всеки момента да родиш, просто не е опция и незная майка ти как ще се оправи и къща да изчисти и нареди и дете да гледа. Тя, жената може да е много оправна, но в момента ти си с опънатите нерни и с теб трябва да се съобразяват. Дано се наредят нещата лека-полека и хабиш по-малко нерви Peace

# 191
Честита малка принцеска на мама Grix! Нека да расте умна, красива и много щастлива newsm51

# 192
Аааааа мимичета щях да ви казвам, вчера ходих на гости на моята приятелка и комшийката ми каза като тръгна да раждам на излизане от нас да взема едно яйце и да го пусна през декултето си да се търкули на земята за по лесно раждане. Разправя женицата второто си дете го родила за 5 минути колко е вярно незнам ама и нищо няма да загубя ако го направя нали. Какво ще кажете вие някой чувал ли е?

# 193
  • у нас
.Моя мъж най се плаши от сегашния ми белег, за новия ужас  Close
ако ти е второ секцио разреза ще бъде върху предния белег, така че отново ще си си с един Peace кремчетата, които цитираш са хубави, но който и да избереш трябва постоянство и мин. 6 месеца третиране Peace епиталиал крем на адерма също е много добър той съдържа и хиалуронова киселина Peace

# 194
БРАВО ИМАМЕ СИ НОВИ ПОПЪЛНЕНИЯ! Hug
ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ РОЖБИТЕ! Hug

Общи условия

Активация на акаунт