90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №108

• 32 725
  • 759
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Ще чакам,Донси не съм се отказала.
Твоите резултати какво са точно до сега и за колко дни?

# 211
Добро утро, дами!Днес бобова.Нямаме вода,децата са болни и........ това е от мен за сега Heart Eyes

# 212
  • sf
Иве, днес ми е 42ри ден. Сутринта се премерих - 86кг съм,което ще рече - минус 11 от началото. След водния ден ,който обаче ми се падна 25ти ден,щото нещо омотах сметките бях минус 7кг. Имай впредвид обаче,че нямам две пълни четворки абсол=тен режим. Все нещо освинчвам, къде малко,къде повече. И всеки ден пия 3 в 1, независимо от деня. И не докарвам водата до 2л даже.
Леле,така като се чета,дали ако пия повече вода и махна прегерешенията ще имам много по-добър резултат  hahaha

# 213
И аз доста прегрешия имах тези дни, така че съм решила от днес абсолютна режимност. Днес белтъчен З - праскова, О - не знам още може би салата със сирене и В - същото като О.

# 214
  • София
Много добър резултат и то с прегрешения  Hug Мен точно това ме е яд че съм стриктна вече 22 дни а са малко.Ще пиша кг като стана 68.
Я да попитам може ли да се замени плода на закуска с фреш?Грейфрута само на сок мога да го пия?

# 215
Я да попитам може ли да се замени плода на закуска с фреш?Грейфрута само на сок мога да го пия?
може да  Peace

днес варива:
з- праскова, в 10ч - банан
о- ориз с тиквички
в- пак това

# 216
  • София
Здравейте, аз днес съм си като вчера, кантарът не иска и не иска да ми покаже 5 Simple Smile)) Дайче, я кажи, трудно ли свали първият път от 60 на 59, че на мен яко ми се опъва Simple Smile

Вчера бях бобов, на закуска 2 прасковки, О - ориз с броколи, карфиол, моркови и подправки, В - варена царевичка, че бях навън и нямаше как да ям от ориза. Днес ми е въглехидратен, З - 1 по-голяма праскова, О - още се чудя между спагети с лютеница и брускетите на Love, че печката си ми е в кухнята и като я пусна не се стои там, ама много ме изкушават, та сигурно баш това ще си направя Simple Smile, В - сладолед и редче шоколад с мед и орехи.

Успех на всички и скоро много отчетени минуси Simple Smile

Донсита, страхотен резултат за 42 дни, пожелавам ти да продължаваш все така!

Иве, не се отчайвай, резултатът ще дойде, а пък и всеки свален кг. си е голямо постижение, освен това четох доста за тази диета преди да я започна, четох и доста мнения в други форуми и имаше хора свалили през първите 3 цикъла само 2-3 кг, а след почивката по 15, че и повече, явно си зависи от организъм, та не се предавай!

# 217
Моят кантар пак се разболя и вдигна температура! Sad

Сега съм 63.6, а бях се докопала вече до чисти 63. Деа! И това е след плодовия ден! Не ми се мисли сега като позахраня пак, накъде ще се ходи!

Но съм решила да го прецакам и да продължа! (като оня виц за един дето си купил билет за влака и прецакал контрольора като не се качил). Та и моята стратегия е горе долу такава.

Мисля за обяд домати с моцарела, а за вечеря една гръцка салата да вкарам.

# 218
  • Велико Търново
Здравейте,

да взема да споделям и аз менюто, че поне да ме поправяте докато е време Simple Smile

Днес варива -
з - пъпеш
о- ориз със зеленчуци
в - или пак орис или само салатка

Аз съм решила да не се меря всеки ден, а след четворката дни.

Успех на всички и дано са малко изкушенията!

# 219
  • София
scrye, веднага поправка  Mr. Green, като редуваш дните трябва да си хапваш нещо точно по режима, не може във варива да вечеряш само салата, ако искаш хапни малко царевичка, грах, варено картофче, пък като имаш ориз - хапни си малко ориз, яж ако искаш повечко салата, тя е разрешена за всички дни без плодовия, ама хапни и нещо режимно, пък макар и малко, това е важно Simple Smile))

# 220
  • Велико Търново
iva_angel благодаря ти, ще слушам. Затова реших аз да пиша, че поне да ме поправяте и да си знам. Ще си отделя тогава и малко ориз за вечеря.

# 221
Добро утро,  Hug
Да дам и аз своя резултат за първи цикъл  Rolling Eyes -1кг и по 1см надолу от мерките  Embarassed
Много скромен резултат,но го дължа на МЦ и пълнеенето на луната. От там и големият апетит,но каквото,такова! Надявам се във втори цикъл да сваля повече  Praynig До преди 3 дни бях стигнала до 60кг и "ахааа" да видя 5 и МЦ. 100% килограмите ми не са реални, защото не ходя и до 00, въпреки че пия по 1.5л. вода
Следващият резултат ще дам на 19 септември,тогава ми е 2-ри воден  Peace
Този -1кг си го влача от началото на режима, явно си е затвърден  Laughing
Определено не съм доволна, защото бях стриктна, но на финалната права нещата се оплескаха. Щях да отчета минус три-четири кг  Tired

scrye ако наобяд си хапнала повечко едва тогава карай на салатка вечерта, за да нямаш плюс,но не е хубаво ако порциите са ти били нармални да я караш на салата само,както ти е писала iva_angel

# 222
Добро утро и от мен, момичета. Днес съм на въглехидрати. Закусих 220 г. ананас, за обяд и вечеря ще правя постните палачинки с гъби (евентуално лютеница) и на вечеря възнамерявам да изям половин черен шоколад Линд  smile3521 smile3508 предния въглехидратен вечерях с 2 палачинки и цял шоколад и имах там някакъв минус. След въглехидрати имам плюс, ако ям спагети или макарони и вече ще ги избягвам по възможност. Ето имам си оправдание за тегленето всеки ден  newsm47 виждам от кое наддавам, или поне аз така си мисля

Хари, Негово величество не отчете, че е имало малко сметана вчера в картофите. Но пък и аз малко се "наплаших" и за вечеря изядох съвсееееем малко и наблегнах на салата. За 36 дни диетуване май вече се убедих, че по-добри резултати се постигат, ако се вечеря същото но и количеството да е по малко... до сега все съм си яла до насита

# 223
Иве, не се отчайвай! Моя първи воден е утре, а имам свалени 3кг, като единия май си го върнах, може би заради МЦ! Иначе съм режимна и стриктна, но може би греша някъде! Така, че май и аз няма да отчета реален резултат след 1 цикъл, но здраве да е!
Днес съм плодова: имам грозде и диня!
Лек и минусов ден на всички!

# 224
Здравейте и от  днес съм на бобов. Минах през магазина и си купих 1 банан и 2 картофени кюфтета, довечера съм на яхния с грах и картофки.. Надявам се на 30 ти я ден да съм минус 3 кг поне  Praynig Кураж момичета и по малки порции  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт