90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №108

• 32 761
  • 759
  •   1
Отговори
# 240
Хари - да разбираме ли, че отново си в нашите редици? Твоята пауза е най-дългата в историята на режима сигурно, на 15,08 край на първа част, на 16,08, старт на втората част.  Laughing

Иве и с тримата дядо попе и с тримата, накъде без тях. Ама имам и един коз, отиваме с майка ми и баща ми. Не, че ще се отпусна, като за без деца, основното пак аз ще си го върша. Тази година почивката ни е подарък от тях, защото миналата година мъжът ми го уволниха дисциплинарно, заради една кукла, която не може да приеме факта, че някой няма да и ближи задника и сега водим дълги дела, а аз все още съм в майчинство и то вече е минимално. Та така, тази година почивката ни е подарък от мама и тати. Не, че всяка година не ходим заедно на всякъде, но това е друг въпрос.  hahaha
От преди да се оженим, свикнахме да почиваме заедно с тях, само по миналата година бяхме сами с мъжо.

Лек и минусив ден на всички

# 241
Здравейте фиданки Hug

бихте ли ми проверили менюто и да ми съобщите грешки ако имам  newsm78

1ви белтъчен; з- мандарина, о- 2 варени яйца и салата, в- 1 яйце и салата
2ри бобов; з- мандарина, о- пюре с печени чушки някакви рулца бяха, в- няма защото беше отвратително  Sick
3ти въглехидратен; з- банан, о- макарони с доматен сос, в- постни палачинки със сладко от смокини
4ти плодов; з и обяд заедно 2 банана, в- 2 праскови
5ти белтъчен; з- 2 кивита, о- кашкавал пане (без яйца) и салата, в- кашкавал в микровълната и салата
6ти бобов; з- 2 праскови малки, о- ориз и салата, в- половината

пия над 2 литра вода всеки ден и зелен чай понякога и сутрин се старая да пия една чаша топла вода
 как е  newsm78
За мен лично твоето меню е много малко и от към количество храна, и от към разнообразие. Липсва ти месо през тези дни. Виждам че пропускаш закуска или вечерята. И трите яденета са много важди. Виждам, че Мартинче ти е казала-целта е да се отслабва чрез самото ядене, а не с глад Peace
1-ви ден: две яйца и салата за обяд е много гладно, пък за вечерята да не говорим
2-ри ден: на обяд няма варива, на вечеря няма нищо
3-ти ден: ми звучи добре, дано порциите са добри
4-ти ден: закуска и обяд на едно не е редно така, и за целия ден 4 плода са малко
5-ти ден: можеше в този белтъчен да хапнеш някой белтък от месо, а не този кашкавал. Не беше ли гладна след това незасищащо ядене?
6-ти ден: нямам забележки

И аз доста прегрешия имах тези дни, така че съм решила от днес абсолютна режимност. Днес белтъчен З - праскова, О - не знам още може би салата със сирене и В - същото като О.
Защо вместо сирене не хапнеш месо?
Чудя се защо избягвате месото. Ораганизма има нужда от всички видове храни. Осигурете му месо. Салата със сирене е доста оскъдно меню за обяд и вечеря в белтъчен ден Peace

Ето това е страхотно казано. Хари и аз все го казвам и то точно от моя опит Peace
Момичета, не пропускайте яденето на определената храна на вечеря!С гладуване не се постигат резултати!От личен опит го казвам!

Ето как изглеждат примерно храните за съответните дни. Това са преведени рецепти от книгата по дни. Погледнете за да добиете представа за вида храна:
ПРЕВЕДЕНИ РЕЦЕПТИ ОТ КНИГАТА ЗА 90 ДНЕВНАТА ДИЕТА

КЪМ НОВИТЕ: Фиданки съветвам ви, че съчетаването на този режим с лунната диета до сега не е давало добри резултати. Двете диети нямат връзка една с друга и правенето на двете едновременно е лоша идея. Единствено организма може тотално да се обърка и да блокира отслабването както съм виждала да става много пъти(включително и аз съм пробвала да направя лунуване и после е следвало яко зацикляне на теглото). Така че най-добре оставете лунната за след тази диета Peace

Последна редакция: нд, 22 авг 2010, 14:59 от janeta*

# 242
  • sf
Хапнах чудесно- варено яйце, салата и печено сиренце. За довечера даже ми остана.

За трите месеца на Хари от 16.08. аз разбирам,че са почивката преди новото начало на режима,а не че е почнала пак самия режим. Хари, извинявай,че ти се явявам като адвокат.
Аз да си призная не спазвам правилото ,че вечерята е 1/2 от обяда  Rolling Eyes

# 243
Почивам, момичета!Обожавам режима, но не чак дотам. Joy Още повече, че ако го продължа, ефект няма да има.Днес съм решила да ям само сладолед.Ограничавам количествата, но си смесвам.Просто разделното ми дойде в повече. Mr. Green

# 244
  • София
Донси ако спазваше правилота за 1/2 вечеря да си -22 Hug Я почни да видим какво ще стане?

# 245
  • Пловдив
Здравейте!Днес съм много радостна,защото установих със сигурност,че кантарът ми не работи много и грешката не е в мен.След вчерашния плодов със сигурност съм свалила 500гр,а приятелят ми сантиметърът ме зарадва още повече.Отчет за днес-З-1 праскова,О-салата от печени чушки,патладжани и сирене +1 домат,В-шопска салата.

# 246
Харито блазе ти почивка аааа. Що не минеш на разделно хранене. няма да нашълнееш даже може и да отслебнеш още, докато дойде ред на 90 дневната. Аз така мисля да направя живот и здраве да достига успешно до края.
За протокола почти съм на средата на режима и съм отслабнала 8 кг. Това е добре дано да продължавам така  Praynig

# 247
Никакви разделни, че съвсем ще лудна! Laughing Пък и истинското разделно ми се струва доста по-сложно от нашето.

# 248
  • София
Така аз пак имама въпрос,нали заменям плодовия със зеленчуков,дали мога да ям гъби само задушени без подправки?

# 249
и без мазнина Laughing на пара, ако са примерно може  Peace

# 250
Така аз пак имама въпрос,нали заменям плодовия със зеленчуков,дали мога да ям гъби само задушени без подправки?
и без мазнина Laughing на пара, ако са примерно може  Peace
И не само - на скара, на сач, на шишче, на грил. А днес си взех печурки колкото длан и мисля точно на грил-тигана да ги направя и хапна, заедно с чушка, тиквичка, патладжан. Ако искаш - пробвай.

# 251
Момичета, избягвайте гъбите в плодово-зеленчуков ден - тежка храна са и не са точно зеленчук http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D1%8A%D0%B1%D0%B8 - ако ви се яде нещо печено, на скарата можете да метнете чушки, патладжан, тиквички...

# 252
  • sf
Мдам, и аз бих ги избягвала гъбите.
Аз пък в плодов си ям само плодове/като икзлюча прегрешенията,де/ , така и така муам зеленчуци в другите дни. а понякога вечер толкова ми се дояжда някой плод,ама стискам зъби да му дойде деня. Защо така все към зеленчуци ви тегли?

# 253
  • Далечният изток
Здравейте! Завърнах се и аз от моята почивка. Петъчният плодов се превърна в белтъчен...  Embarassed  после съботата си беше белтъчна и режимна. Днес съм на варива, но не можах да закуся  smile3538  , а на обяд в една кръчма не си харесах нищо друго освен пържени картофи... И така днешният ми ден отново пълен провал. Освен това съм в МЦ, картинката да е пълна отвсякъде... ooooh!  След обяд като се върнах се претеглих и независимо от всичко кантарът ме зарадва с 69 кг.  Simple Smile   Сега се чудя какво да ям..., ще си метна набързо едни картофки във фурната, че няма време.

Донсита и Петкова, поздравления, момичета, страхотни резултати!  smile3501 smile3501 smile3501

Приятна вечер на всички!

# 254
По тази логика в плодово-зеленчуков ден мога да ям зеленчуци на скара ....  Thinking как се прецаках три месеца да гладувам Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт