Отговори
# 105
.
За акото на бебе обаче се тревожа.Моето не разрежда акането и това си е.Пълни памперси по 3 - 4 пъти на денонощие.И е по редичко.Бумеранг в тази връзка да питам - от вчера в акото забелязах леко слуз и мнооого малко кървави жилки.Педиатърката ми е в отпуск.Прочетох,че се случва и не знам сега да се тревожа ли излишно и какво да правя.
Върнах лентата назад да си спомня какво съм яла аз и дали не съм предизвикала дразнене - пих доста Данон за пиене ,че и Малина ooooh!, ядох скумрия, малко грозде и кашу.Това се сещам от неподходящите храни.А и малко торти с крем  ooooh!

как е днес? продължава ли слузта ? За ограничиш вероятността от реакция към храната, ограничи приема на тези неща, които са ти се сторили подозрителни за следващите няколко дни. Възможно е слузта да се дължи на по- голямото количество слюнка, което детето успява и да преглътне.

# 106
Има и като гледам не само при мене ами и при Данчето.Данче същътъ работа сме както го описваш.От както се е родил сън за мене няма.
И аз спа така изчанчено на една страна и той на гърдата ми.
Хора вече не помня какво е това да легне човек, пък да се завие и да спи поне 7 часа ooooh!
Ооооооооооо щях да забравя бе ooooh! ooooh! ooooh!.
Заека днес става на цели 4 месеца.
Ха почерпете се Heart Eyes

Бумеранг гледам, че си писала.
Днес ака 3 пъти.Правих почти дисекция на съдържанието на памперса Mr. Green.
Мисля, че всичко е ОК.Дано да е така Praynig.Слузта не ме твевожи толкова а кървавите нишки.Мноого малко ,но достатъчно да ме разтревожат ужасно.

Последна редакция: пн, 23 авг 2010, 22:42 от Хъни - Бъни

# 107
Оф ,успокоихте ме ,че не само мойто е дзвер Mr. Green
Сигурно зъби ги тормозят бебоците ,де да знам ...не е чак толквоа топло вече ,вечер си е дори хладно ConfusedКакво толкова има ,та да не спим по цяла нощ ,не знам Joy
Хъни Бъни ,Жени ,аз мойто се опитах да го прилъжа с биберон залъгалка през нощта ,е не става работата.Не е вече толлкова глупавичко ,иска си цицка Mr. Green Спомням си с умиление за 6 часовата пазуа ,която правеше през нощта до миналия месец Whistling

# 108
Данче аз и такава пауза не помня Mr. Green
И друго - моето в зимния кош се вози по корем като свинск Mr. Green.Други такива има ли Joy

# 109
Ани 2002 - хиляди благодарности за твоя подробен план за захранване  Hug Hug Hug Hug Heart Eyes супер много ме улесни .И ние сме така  яде към 3 през ноща после буди се към 7 - 8 часа  започва да си играе самичка в креватчето аз само ставам да сменя памперса и да извадя пюренце от хладилника да се стопли .Играем си до към 9 ч. после папкаме пюренце зеленчуково  и след около 20-30мин давам АМ  и лягаме да си доспим до към 11 -12ч. ставаме и пак сменяме памперса играем си малко и папкаме  плодово пюренце  след около 20 мин.  АМ давам и излизаме на разходка после и така към 19:00ч. се прибираме към 19:30 най късно 20:00 се къпем защото иначе става кисела и почва да плаче   ooooh! 20:00ч 20:30ч цокаме АМ и сънчовците ни грабват  baby_neutral така минава нашият ден  bowuu

Днес да ви се похваля и аз правих картофено пюренце   chef от рецептата с два картофа ми излезнаха три бурканчета от малките на ХИПП , а в магазина едното е 2,50лв. Thinking Naughty а и Ива много повече го хареса от готовото  Peace

Мама Ради дръж ни в течение за Ивета и Марк  Praynig

Последна редакция: вт, 24 авг 2010, 09:31 от Excellent

# 110
Мартин вече е егати шилото; не смея да се отдалеча или да го оставя за 5 минути - пумпал и това преди да е усъвършенствал въртенето по корем; ужасявам се, че може да се захлупи по коремче и да се задуши, защото още не се сеща да изправи главата, или да хлопне на земята.
В тази връзка, да сте виждали юздички, които се закопчават отстрани и могат да служат за колан в количката? Засега търговците ми предлагат само от вида със закопчалка отзад, за прохождане.

Поздрави за всички порастнали красавци и красавици с повод за празник.

Ивета, дано нещата се наредят; желая ти повече радост и по - малко тревоги

# 111
Честита 5-та месечинка на Бояна на мама Марги newsm59  ura !!! Въпреки че се позагуби някаде ние не сме я забравили wavey . Да са и живи и здрави двете принцески и много много да ги радват и слушкат  family4 newsm64  

Честито на патерица и на сладкия Страшко на Галя 5, на Йоан ,Дарин ,Нико, Калоян на Хъни Бъни и Даная nbirthday Tada

Последна редакция: вт, 24 авг 2010, 09:40 от Excellent

# 112
здравейте  bouquet

честит празник на бебоците родени на днешната дата Hug Hug

мойта Петя снощи преди лягане много плака, незнам от уроки ли беше, защото се смее вече на всеки който я заговори, или я болеше нещо, дадох и мъничко нурофенче и и побаеха бабите и заспа, днеска няма нищо Praynig

ивета дано всичко при вас е ок, и се приберете по скоро в къщи здравички Hug

за нощната пауза аз я къпя към 20.30 и към 21-21.30 заспива, събужда се към4-5 и се почва на 3 часа, тъкмо и аз вчера си мислех че не съм спала нормално от 4 месеца Grinning

тая сдутрин като се е събудила в 7 и още е будна, прескочи предиобедното спане, май ще си променя режима newsm78

хубав ден и целувки от нас Hug

# 113
 Hug кака Гоша,ако не държиш да са нови, виж в Продавалника-там бях гледала подобна обява,но не помня в кой раздел newsm78  Peace Поздрави на всички рожденичета днес и дано неспокойните моменти отминат по-бързо!

# 114
Ехоооо привет на всички,

Ивета, дано нещата се наредят - стискам палци

Аз мисля да споделя с вас как захранвам:
буди се около 6.30-7.00 - АМ около 180мл-200мл
около 10.00 - той сам ми казва пак АМ - 120мл-150мл(може и по малко) - след 20 дни мисля да почна да давам плодово пюре първо по 1 ч.л. после 2,4,6 и т.н
около 12.30 - зеленчуково пюре 60гр. и веднага след него АМ - 50мл или колкото изпие(аз не чакам 20-30 мин - той почва да реве от глад ) - почнах първо с картоф-3 дни , после картоф с морков , днес пробвахме картоф с тиква.На първият ден дадох 2 ч.л., на вторият 4ч.л. и после исках да му дам мляко , но отказа млякото с биберон и така се хранихме с лъжичка 50мин от млякото УЖАС и на 3 ден вече си му дадох 40гр пюре и мляко пак колкото му се яде.Мисля след 3 дни да си му дам 80гр. пюре и ако иска мляко ще му дам.
около 16.30 - оризова каша пак 40-50гр. и АМ - 80мл.(после ще му давам бананова или ябълкова , но първо мисля да изредя зеленчуците , че ме е страх дане би да му хареса сладкият вкус на плодовете и да откава зеленчук)
за сега около 19.00 и после 21.30 - 22.00 пак АМ, но след 30 дни или повече мисля да внеса кашите за лека нощ или бишкотка в млякото и така да си стане едно обединено хранене.
след 20 дни ще дам 1/4 жълтък и 10 дни след жълтъка месно пюренце за обед.
забравих да кажа че към 80гр пюре добавям 1 м.л. сухо мляко от неговото си и 30мл. вода.

Утре ще ни слагат Пентаксим-3-ти прием и Синфлорикс - 2-ри прием и няма да давам нов зеленчук поне 3 дни .

Бях малко дълга ,но се надявам поне малко полезна за някой   smile3525

# 115
  • Sofia
Да се похваля, че и ние се обзаведохме от FOX-а. Взех 3 бодита с дълъг ръкав, едно с къс и жилетчица. Ако не ми мине котка път утре ще минем и през Карфур да видим от там какво ще си харесаме.
Честито на тези, които имат днес празник.
Моето джереме нещо от 1 седмица си махна привечерният сън. Преди спеше към 19 ч за около 30 - 40 мин. и после към 10 ч заспиваше. Но вече не е така. Спи сутрин около 11 ч около 30 мин. После към 15 ч за около 1-2 часа и това е. Голям караконджул е. Вашите мъници как спят през деня?
Някой има ли новини от Ивета?

# 116
И аз тъкмо щях да питам за Ивеета?? newsm78 дано вси4ко е наред с тях!!! Praynig
И за Навайл също ,някой не се ли 4ува с нея??? Praynig  дано вси4ко да отминава и при тях!!!
за спането-Ивето спинка сутрин след първото хранене в 7-7.30 някъде-до към 10-10.30,сега следобед пак спи за 1-2 4аса и ве4ер също по4ти винаги спинка от 20.30-до към 22.30-23.00.. общо взето 3 пъти  Peace
4естити месе4инки на вси4ки малки-големи бебоци  Mr. Green!!!

# 117
И нашият доскоро спеше 3 пъти по 3 часа през деня, ама вече не ще.  Crossing Arms Сега само веднъж-дваж за по час. Аз не съм съгласна така и ще преговаряме.  Naughty
Благодаря сърдечно за поздрвите посучай мойто РД миналата седмица.   bouquet Тогава нямах нет, но пък бях на прохлада и чист въздух.  Outta Joint
Подозирам, че бузан този месец нищо не е качил, ама така е майка му като ходеше на плаж, пък той пийваше водица. Сега пия чай за лактация и ще го "помпам" /както казва мъжът ми/ по-редовно.  Crazy

# 118
Момичета,

Марк е добре, скенера не е показал нищо. Оооох, олекна ми ooooh!! Ивета каза че ще пише като се приберат тази вечер.

Хъни Бъни - и всички вие които качвате какви ли не вкусотии - ще ви дърпам ушите момичетааааа. Никак не сте съпричастни към дебеланките като мен които полагат усилия да отслабват badscale newsm77.

# 119
  • последна надежда
Прибрахме се  Simple Smile
Марк е добре  Simple Smile. Скенера отхвърли предположението на докторите за пукване. Незнам защо на ренгеновата снимка се виждаше сянка, като чертичка. Много ме бяха наплашили.

Сега ще посвърша малко домакинска работа и по късно ще се опитам да ви изчета.

Общи условия

Активация на акаунт