Здравейте момичетаааааа!!!
Честит рожден ден на Бибината мама!!! Биби да ти е жива и здрава и много щастлива още 100 години.
Ивеееееета, миличка ......как все на теб такива гадости се случват бе захарче........ Дано бързичко излезете от Пирогов и всичко да е ОК

При нас всичко е наред...само дето започна да ми се буди нощно време.......
плаче малко.....ръгам биба и заспива....ама неспокойно....за това го взимам при нас да спи....и ....щом го сложа между нас.......заспива сладко като ангелче Аз започнах да давам оризова каша...и му харесва за сега. Само дето не съм убедена кога точно да я давам преди или след хранене. Преди хранене реве за мляко....след хранене реве за сън....
та и аз съм в чуденка. Ако някой има предложения...моля нека сподели... 
И аз мисля да понаправя и замразя някое друго пюре. Дали ще го ползвам не знам ...ама да има за зор заман.

Ани айде идвайте насам! И да знаеш...ако минавате през Бургас.....да се обадиш ей!
Мноооооого да нацелуваш Ивето. Охоооо....ама вие след няколко дни пак имате месечинка! Ще направите цели 7 месеца....хехе....как лети времето само, а?Айде момичета...ще бягам сега......
Поздрави и целувки на всичкииииииииииииииииии!!!
.
. В болницата си стерилизирах силиконовите зърна и после киснех и обливах с преварена вода от каната на Даниспорт. На Вършец миехме само с Бочко. Какъв е смисъла на таблетките, като после ще се мие с вода (на моите не пише чешмяна, а пише обливат се обилно с вода

. Ники се гледал от части сам, от части го взимала баба му
. 

Не става да яде ,виждам го ,че не е гладен ,нито жаден (то при него това е почти едни и също).По-скоро търси близост ,иска да се гушка ,завивам го даже с моя чаршаф и спим така - той на гърда ,а аз настрани ,завити заедно .На него му е добре ,но на мен ми отиде кръста на кино ,въпреки ,че се подпирам с разни възглавници