Отговори
# 195
  • София
Navail, браво за хубавите новини !  Hug Hug Hug Мартето е малко геройче той! Отсега нататък само да се гушите и нищо вече да не ви разделя !

Ние тази нощ заминаваме на море. От вторник редя багаж  ooooh! ooooh! ooooh!. Увиках всички подред на номерата (без Леа). Вече налитам и на бой. Голяма цигания, голям багаж, голямо чудо. Сега остава и да се събера в колата, ама предоставям удоволствието да го натъпче изцяло на мъжа ми. Там уж имало wi-fi, ама ако няма после ще ви чета. Хем да си почине форума малко от мен  Mr. Green Mr. Green Mr. Green.  

Мама.Ради  Hug, аз ще ползвам повече готови неща, но схемата ми допада. Остана ли някоя куха лейка като мен дето ще захранва на половин година  Mr. Green ???

Последна редакция: сб, 28 авг 2010, 20:40 от bibi

# 196
привет,мамии!
мама ради,браво за превода!страшна си!  bouquet
навайл,прекрасни новини!!!!и аз все се сещах за вас..важното е 4е вси4ко е наред!!!хайде,още малко и ще си се гушкате на воля! Hug целувки и от нас!
веси,защо някой да те съди,бе,мила..вси4ко си е ок ,нали от тези неща се запо4ва-оризова каша,картоф,морков..ивето също мн не я хареса оризовата каша,и я смених с друга каши4ка:)))
вяраа,страхотни са поканите!
Биби,весело изкарване на морето! между другото и аз захраних на 6 мес!
и ние ве4е стегнахме багажите,неделя срещу понеделник заминаваме за България! Hug
дойде и нашият ред ве4е Simple Smile)те хората се върнаха от по4ивките ,а ние сега Simple Smile)ама аз така предпо4итах ,да не са големи жеги,и то ето от тази седмица го дават по хладно в Бг Simple Smile
и да кажа 4е мн мн няма да  влизам във форума,4е няма да ми остава време,но като се върнем ,пак ще пиша редовноо!  Hug  
целувки за сега!!

Последна редакция: сб, 28 авг 2010, 23:07 от anni2002

# 197
  • Бургас
navail, много се радвам, че всичко е минало. Всеки ден си мислех за вас.Дано от тук нататък, да нямате никакви проблеми и всички тревоги да са зад гърба ви. Прегръщам те силно  Hug  Hug  Hug Биби, засега и аз съм решила на 6 месеца без 5 дни някъде  Peace , така че имаш още една куха лейка в мое лице. Приятно изкарване на почивката. На елените е много хубаво  Peace

# 198
Привет мами.
И аз съм решила да захранвам къмто 6 месец.Ако не издържим дотогава поне викам до 5 месца и половина да устискаме.
Наваил да нагушкаш Марти милото златно бебче.Душичка е той.И аз си мислех за вас и ви прегръщам.Много се радвам, че лошото е вече зад гърба ви Hug Hug

# 199
  • последна надежда
Мама Ради Аз варя всеки плод или зеленчук по отделно и после пасирам с част от водичката. Пълня пластмасови формички за лед и във фризера. Като замръзнат си помагам с нож и вадя ледчетата. Слагам ги в плик и надписвам. Останалата водичка я замразявам пак така и надписвам - реших да я използвам за разреждане на кашите. Например водичката от праскови, смесена с оризова каша става каша от ориз с праскови. Може да я смесиш с малко захар и става чудесен нектар за вас с каката.
Веси - радвам се че пишеш  Hug.
Вяра - поканите са много нежни и красиви  Simple Smile
Биби и аз ще захранвам на 6м без 6-7 дни. За тогава имам уговорка с приятелка да захранваме заедно. Моя Марк седмица преди 6м, а нейният Мерк седмица след 6м.  Flutter

navail Радвам се че сте добре. Бившият ми мъж се е родил с запушен десен уретер и мога да си представя какво си изживяла. Надявам се всичко лошо вече е минало и занапред само приятни емоции.

# 200
Аз също ще захранвам бебето но 6 месеца.

# 201
здравейте мамчета  Hug

вие правите пюрета, а аз днеска съм на лютеница Grinning  chef, ама да знаете, че съм голяма конкуренция на олинеза Joy, стана много хубава Heart Eyes

вяра аз купувам пюрета на ганчев плодови и на мен ми харесват на вкус, също и на бебка, много ми похвалиха гербер но не съм купила още, мисля и тях да пробваме

да ви кажа, че и аз направих пюренца смесени от праскова кайсия морков и банан но мисля по-късно да и дам от домашните, за сега сме на купени, изяжда по половино следобед Heart Eyes

navail да го цункаш тоя сладур много и от нас, браво на момчето, сега се прибирайте и от тука нататък никви болници само хубави неща да ви се случват Hug Hug

anni2002 приятна почивка, със сигурност ще си много щастлива като си дойдеш, целувки на талисманчето Hug

Биби  приятна почивка и на вас дано да е хубаво времето

лека Hug

# 202
 Navail Hug newsm51,а на малчо  newsm51 smile3501
Занапред само хубави новини от теб.
PresiNотказах се вече Tired,
а за Чифлика не разбрах само оплакваш ли се, или ни се хвалиш Mr. Green(обичам това място).
Весело изкарване и на Биби и лек път.
Ние днес имахме много приятни емоции. С Кари бяхме на разходка в градинката на Народния театър с едно от бебетата от нашата стая в Шейново.Така се разчувствах и ми стана мило,мило като ги видях двете така порастнали.Охххххххх супер.
Лека нощ сладурки.  love001 newsm07

# 203
navail, радвам се за вас  Hug,нека всичко лошо е зад гърба ви и сега да се радвате на прекрасните моменти заедно.  bouquet

# 204
  • Варна
Navail, хайде всичко да остава зад гърба ви.  Hug Peace

И аз ще захранвам на 6 месеца, освен ако ПКК не покаже друго тази седмица, че мен ме изписаха с анемия от родилното. Честно казано кофти ми е, че наближава това захранване, защото сега манджата му е винаги готова и е супер лесно, а сега ще трябва да се занимавам. Май ще се окажа най-голямата мързелана на форума, ама все някога пък трябва да прояде.  Crazy Party Laughing

В понеделник ще ходим да вземат кръв на бебо от пръстчето. Хора, ще откача от сега, като знам как ще се разпищи и ще го заболи. Май не съм наред с главата.  #Crazy Става въпрос за едно боцване на пръста, а аз вече съм на черешата.  #Crazy

Започнах да поръчвам есенни и зимни дрешки. Много пари, много нещо.  Shocked Досега минавахме с някакви си бодита, ама сега ............... ooooh! Изхарчих около 100 кинта, а реално имам 5 парцала.

# 205
  • Варна
Navail, и от мен  Hug , много се радвам за вас!
И аз ще захранвам на 6 месеца.Мисля да почна с картоф,после морков и т.н.
За кашите се чудя дали да ги вкарам 7 мес.или да ги прескоча,че сме пухкави доста.

Малко се обърках от схеми за захранване,та да питам - сега нали отричат ранното даване на плодов сок,
казват чак на 1 годинка.А с плодовите пюрета как стои въпроса,по новите схеми от кога се дава  newsm78

Я споделете кога по месеци смятате да вкарвате нова храна.Аз например мисля:
6м - зеленчуково пюре
7м - месно пюре
8м - ??? евентуално каша
9м - рибно пюре и 1/4 жълтък
10м - ??? попара, бульон,бисквити с мляко

# 206
Гале, и на мен не ми се почва със захранването. Така се размързеливих с това кърмене - нито изварявам шишета, нито преварявам води...  Embarassed Но няма как. Аз обаче мисля с готови пюрета да карам, понеже нямам от къде да взема домашни продукти, а ме е страх тези на пазара с какво съдържание са. Вчера например купих домати, които миришеха на лекарства...  Sick
Елф, свирни другия път да ви се натреса и аз на Шейновската среща! Ще ми е интересно да видя на живо Кари (спомням си я от родилното, с тази косичка...)  Wink
navail, радвам се, че всико е вече зад гърба ви! Целувки на малкия герой!!!
bibi, anni2002, приятно изкарване на почивките!
Ели 4 дена не беше акала и днес я свърши тази важна задача. 2 памперса напълни милото то. Чудех се колко време е "разрешено" да се чака при положение, че е само на кърма? Бумеранг, може би ти ще ми отговориш? И каква може да е причината - нещо в моята храна ли? Не се е мъчила - консистенцията беше малко по-гъста от обикновено. По принцип си ака веднъж на ден. Айде стига толкова за ла*на...  Simple Smile
Хубав ден на всички!

# 207
zar4e i iovinka Hug  ,благодаря ви,мили4ки!

# 208
Момичета, мноооого ви благодаря за съветите за пюренцата newsm51. Снощи направих от ябълки и круши, дне ще правя от сливи и праскови  chef.

Иовинка, я не ми споменавай за хубава нашенска лютеница чeeee tantrum...... как ми се е прияла, а както я няма тука е много гадно Blush....

Ани, лек път и от нас миличка  bouquet. Приятно прекарване на родна земя. Мислите ли да правите бг паспорт на Ивето или вие вече сте го направили? Незнам дали сте запознати, но срока е 6 месеца от раждането на бебка. Ние направихме и бг паспорт на Бени. Имахме доста твърд сблъсък с обичайната бюрокращина, но важното е че успяхме за 2 седмици Wink. Целувки на Ивето и ще чакаме да се включваш когато можеш  bouquet.

Биби, съчувствам ти за багажите. Преди да тръгнем и аз бях се изнервила до последна степен devil, ама като се качихме в колата и като тръгнахме, всичко ми олекна amiiii. Моя мъж искаше да купуваме багажник за отгоре гледайки колко куфари бях приготвила, а имаме миниван, и успях да го напълня до тавана де amiiii.

# 209
  • София
Привет и от нас мами!

Първо да кажа едно голяяямо БРАВО на Navail и малкия голям Марти! Милички, радвам се че всичко е минало добре и душичката вече е спокойна и раздава усмивки. Дано и на мама й олекне скоро  Hug

bibi и аз ще захранвам след 6 месеца. Утре заминаваме на море  newsm44 и като се върнем ще започна да обмислям как да започнем тази важна задача. Честно казано - и на мен не ми се започва. Малкият е само на кърма и ми е малко тъжно, че скоро ще свърши това време. Голямо егоистка съм станала  Embarassed

zar4e аз знам, че до седмица не е притеснително, ако детето се чувства добре. Бебко ака на 5 дена и нямаме проблем. Усвоява си всичко от ценната течност детето  Wink

Отивам да приготвям багаж, че.... още един парцал не съм отделила. Като чета вие колко време стягате багажа - да не се окаже, че няма да сме готови за пътешествието. Това ще ни е първо пътуване толкова надалеко - стискайте палци да мине добре   ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт