Веси
душицо не го мием още ще поизчакам да понапълнем устичката че тогава да ги мием. Целувки.
Зарче честит рожден ден на голямото ти момче (на патерици)
да ти е живо и здраво и все така послушно.
на кратко Мишко се роди на 14 април за около 2 часа
последваха 3 месеца вечерни колики ... предполагам от преяждане, защото от самото начало е много сериозен с храненето и на предната контрола беше толкова тежък и голям и гладен , че детския каза да се захранва ... не му стига кърмата . Сега си похапва с удоволствие и е няма колики и е спокоен .

за два дни
Но и тя рядко консумира месо,което предимно е рибка.Мъжът ми проявява толерантност и ако му се прияде нещо с месо си готви сам
Дали ще се дразни от баща си....ти би ли се дразнила ако хапвам червейчета
Дъщеря ми например ако не е опитвала нещо преди е доста трудно да я накараш да пробва,дори и всички на масата да го консумират....същото е и с месото.Тук е въпросът все пак и таткото на какво мнение е
Урааа!
, съм решила да си потърся работа по специалността, че нещо досега определено не се чуствах на мястото си.

Дано да успееш да се реализираш, както ти искаш! 

но ето я все пак на първия чин с розовата рокля / чака да си каже стихчето и адски се вълнува/: 
! Малката ти ученичка е голяма сладурка, знам я аз нея! 

. Дано да си хапва и за в бъдеще, защото синът ми е много злояд и големи ядове имам с него. Имало е дни, когато абсолютно нищо не е искал да яде, само прясно мляко е пил. Не вярвах,че ще оцелее това дете...

Дано по-скоро оздравее!
Препоръчани теми