Отговори
# 660
Excellent  евала мацко ама ти си била скрит талант страхотна торта показа newsm10
Веси  Hug Hug душицо не го мием още ще поизчакам да понапълнем устичката че тогава да ги мием.  Целувки.Heart Eyes
Зарче  честит рожден ден на голямото ти момче (на патерици)   newsm59  cook  bigdance2 да ти е живо и здраво и все така послушно.

Последна редакция: чт, 16 сеп 2010, 09:15 от zlatomira

# 661
Момичета-кокичета, на zar4e порасналия сладур имаше РД миналия месец, ако не се лъжа. Вероятно, лентичката й е спряла да отброява...Не че пречи да си я поздравяваме, де... Wink
И аз съм замислила да правим сладкиш за 1/2г. на Теа и вероятно ще е лимонов чийзкейк. На Саши му правих кекс и със сметана написах "1/2г. Саши".
Ще взема да пробвам и "Снежинката" на Excellent само дето не обичам кокос...ще го заменям с нещо!
Хубав ден и приятни разходки! Sunglasses

# 662
Froh, Данче, благодаря за хубавите думи!  Hug
Времето навън е разкошно, дано се задрържи такова по-дълго време!  Praynig

# 663
Я бързо да се засрамите!  Embarassed Какви са тия торти тука на ранина... хората още не са си изпили кафето.  Laughing Както ми се е прияло сладко, след малко, Сияна като заспи, ще взема да забъркам нещо. Само дразните...

# 664
Привет и от мен, аз отдавна не съм писала ... Радвам се , че всички са добре  Hug на кратко Мишко се роди на 14 април за около 2 часа  Wink последваха 3 месеца вечерни колики ... предполагам от преяждане, защото от самото начало е много сериозен с храненето и на предната контрола беше толкова тежък и голям и гладен , че детския каза да се захранва ... не му стига кърмата . Сега си похапва с удоволствие и е няма колики и е спокоен .
А как мее яд на количествата детска храна , които се изхвърлят  Rolling Eyes Просто не винаги може да се предположи какво ще му се яде на бебето и като не може да трае в хладилника се изхвърля ... а аз мразя да хвърлям храна    Wink

# 665
При мен проблема с хвърлянето на храна е решен генерално. Таткото много хареса пюретата. На зеленчуковите слага сол, а плодовите се хапват за десерт.  Mr. Green

# 666
zlatomira  Laughing с удоволствие бих си присвойла снимката и рецептата ,ама аса на една мама от форума с 90-дневната диета  hahaha

marini  става отлично и без стърготини ,можеш да ги заместиш с настъргани ядки .Примерно бадеми  Peace

IceIceLady - засрамвам се ,че как ми се прияде и на мене СНЕЖИНКА .Аз по принцип съвсем сама се справям с цяла СНЕЖИНКА  Peace Whistling за два дни  Rolling Eyes То затова сега съм на диета hahaha

# 667
Excellent, тортите наистина са много хубави. Разгледах една голяма част от снимките. Искам да те помоля, ако не ти е проблем, да ми кажеш как приготвяш сместта за захарните фигурки за украса. baby_neutral  Може и на ЛС.

# 668
Хехе, мерси, че ми честитите рожденника, но наистина РД беше миналия месец. Mr. Green  Поне видях, че лентичката ми трябва да се поднови. Изобщо не бях забелязала.
Ох, стига с тези торти, моля ви! Тъкмо посваля малко и ми щукне да направя някоя торта и...  Hug

# 669
При мен проблема с хвърлянето на храна е решен генерално. Таткото много хареса пюретата. На зеленчуковите слага сол, а плодовите се хапват за десерт.  Mr. Green

а такъв тати е най-добре . но нашия не ще  Rolling Eyes ще взема да измислям начини да ги оползотворявам в нашите храни, но се иска въображение ...

# 670
zar4e Дъщеря ми не е веги,щото и аз не бях допреди три години Wink Но и тя рядко консумира месо,което предимно е рибка.Мъжът ми проявява толерантност и ако му се прияде нещо с месо си готви сам  Mr. Green ,но за бебо ми се иска да си остане вегетарианец.За мен е по-добрият и здравословен избор,но бих давала понякога рибка  Peace Дали ще се дразни от баща си....ти би ли се дразнила ако хапвам червейчета  Joy Joy Joy Дъщеря ми например ако не е опитвала нещо преди е доста трудно да я накараш да пробва,дори и всички на масата да го консумират....същото е и с месото.Тук е въпросът все пак и таткото на какво мнение е  Peace

Аз имам хубави новини за нашето семейство...заминаваме октомври при татито в Кипър и се надяваме и вярваме повече никога да не се разделяме  Hug Урааа! Hug

# 671
Привет и от мен!

Цвете, браво за хубавата новина, майка ти не съжалява ли, че така постъпва с вас при положение, че отиваш толкова далече от нея!

Зарче,  да те попитам, ти дори като малко дете ли не си консумирала месо и приемаш ли нещо допълнително вместо месото, имам предвид повече ядки например или нещо друго такова.

JMM, съвсем ли няма възможност да си намериш работа като учителка по физика или химия. Аз също съм нереализирана учителка по една друга много търсена специалност-история, но като приключа с гледането на бебета Simple Smile, съм решила да си потърся работа по специалността, че нещо досега определено не се чуствах на мястото си.

jabata_dil, добре завърнала се, ти май от много отдавна не си писала тук! Simple Smile

JMM, Excellent, хубави рецепти сте дали, ще взема и аз да се понапъна да направя нещо, че нали все няма време, а мъжа ми все ми натяква, че от няколоко години не съм му правила нищо вкусно! Crazy

# 672
Цвете, много се радвам за вас и ви желая да не се налага да се делите един от друг...
Звездичка!, и аз съм завършила история и бих могла да стана учителка, но не бих причинила това на нито един ученик...Въобще не ставам за тази професия! Има си хора с педагогически талант, който на мен определено липсва. А и вече никак не се чувствам като историк...белите полета са толкова много!  Sad Дано да успееш да се реализираш, както ти искаш! Peace
Excellent, ще пробвам с ядки. А, я кажи като казваш малка кутийка сметана имаш предвид 200гр. ли? А малката кофичка шоколад пак ли толкова? За недобър готвач като мен са нужни точни цифри, за да не объркам нещо...
Утре около 14 ще се видим с jeni80 в Южния парк - ако някой друг има желание и възможност, ще се радвам да се присъедини. Hug

# 673
  • София
Привет на всички от нас! Hug

Ние сме добре, само каката първокласничка е леко хремава, та не ходи на училище, ама ще се оправи. Иначе вчера на откриването на новата учебна година беше леко притеснена, но много доволна, че вече е ученичка. Беше такава невероятна блъсканица, че една нормална снимка не можах да и направя сновейки с бебето с количката из навалицата.... Crazyно ето я все пак на първия чин с розовата рокля / чака да си каже стихчето и адски се вълнува/: Grinning

http://prikachi.com/images/909/2512909J.jpg

Благодаря на всички за поздравлениятаза първолачката-tini-mini  bouquet! Малката ти ученичка е голяма сладурка, знам я аз нея! Laughing

Бебо е станал значително по-спокоен, въпреки, че сега са му се подули венците отгоре и чакаме горните резци.

vasya.an, може просто да му се е догадило на бебето от вкуса / все пак е било само на кърма досега и това е нов вкус за него/, не е нужно да е проява на алергия. Но аз не бих сложила захар и бих пробвала с нещо друго-морков, тиква.

vesi-mesi, и аз пробвах кексчето- супер бързо стана и много вкусно, даже каката сама си го направи и много се изкефи. Peace

аlesya, честита ви нова количка, много е яка. Изглежда много стабилна. Peace

Хич не ми се започва със захранването-много ми е лесно така и ми е страшно приятно кърменето, направо съм се пристрастила. Това са ми любимите мигове от деня-да се гушнем с мъничето и хем да се нахрани, хем си релаксирам, макар че той вече яде много бързо. А и вече разбира и как чака душицата...страхотни мигове са това. Heart Eyes Heart Eyes

Tanya, миналата година нашите учебници  за предучилищната бяха безплатни. Допълнителни помагала май не сме купували. Thinking

Ха, Звездичка! и marini-радвам се, да разбера, че сте ми "колеги"- и аз съм завършила история, но никога не съм искала да стана учителка, просто не е за мен тая работа и се занимавам с много различна от историята сфера...а за белите полета-ако има време ще опресня знания, ама засега няма, така че с бели полета е пълно... Laughing Иначе е перфектна специалност! Heart Eyes

Поздрави на всички бебчета от нас! Grinning

# 674
Здравейте мили момичета!

Много съм несериозна и хич не пиша вече, но съм толкова заета с двете диванета и къщата,че не ми остава време за форума. Нашия татко започна магистратура и класовете са му до 22ч. Отделно учи здравата и е много зает в работата, та съм си самичка общо взето.Поне ми е запълнено времето Wink
Захраних Лилия, защото беше повече от готова. Мислех да чакам 6 месеца, но все ни гледа в устата, дърпа ми лъжицата, чашата. И реших да пробвам, а тя не само че беше готова, но и лапа с такова удоволствие,че като свърши пюрето и реве със сълзи  Laughing
Давам и каша и досега е яла морков, тиква и сладък картоф. Кърмя я преди да и дам твърда храна и въпреки това пак си изяжда всичко  Crazy. Дано да си хапва и за в бъдеще, защото синът ми е много злояд и големи ядове имам с него. Имало е дни, когато абсолютно нищо не е искал да яде, само прясно мляко е пил. Не вярвах,че ще оцелее това дете...

Зъби нямаме още. Буди се нощем кога да яде, кога да я "освободя" ако се е завряла в някой ъгъл по корем.

Тук има яки намаления на летни дрехи, страхотни неща за по 2 долара. Накупувах им и на двамата за другото лято. Ани2002 ми писа,че в България били много скъпи детските дрешки в сравнение с Англия и САЩ. Тя ще се прибере след 2 седмици и ще стане пак по-активна. Сега е щастлива в България сред близките,които се радват и глезят нашето талисманче Ивет  Grinning

Биби, много си права за спестяванията за образование. Ние внасяме по малко всеки месец в college fund още от първия мецес на Нико. Малко са парите и с инфлацията сигурно ще му стигнат за 1 семестър след 14 години, но все пак ще е някаква помощ, поне като старт. За Лили още не сме започнали да внасяме,но трябва и това да стане.

За косата си купих един шампоан с биотин от онзи сайт от САЩ, който бях споменала тук, и съм доволна, с няколко измивания доста намалих косопада!  Peace
Ще споделиш ли името на този шампоан миличка? Благодаря!

nefer,страхотна е каката!!! Много мило ми стана като видях тази снимка Heart Eyes Дано по-скоро оздравее!

Хубав ден на всички и целувки на бебешорите от нас! Hug

Общи условия

Активация на акаунт