Отговори
# 585
Включвам се набързо по темата за косопада. На мен косата ми падаше зловещо веднага след раждането и мъжо ме прати по спешност на фризьор. Като ме подстригаха, направо като по чудо спря. Сега пада пак, но го отдавам на това, че си позволих едни кичурчета да си заформя преди 2 месеца. И мисля пак да ида да се подстрижа и да спре да пада.
Отделно от подстригването, мога да ви препоръчам една маска за коса, Бюти енд Формула се казва, на мен Мед ми действа страхотно /иначе има и други 2 вида/. Има я в Метро.
А за тези, които не кърмят, мога да ви препоръчам витамини Мерц за коса и нокти. Едно шишенце е за около 1 месец и има ефект. Всички тези неща ги споделям от собствен опит - не съм фризьор нещо, нито имам за цел да правя реклама, просто нося дълга коса отдавна и доста неща съм й причинила, та после я възстановявах с тези средства  Peace
Зарче, честит племенник!!! Да е жив и здрав голям юнак!  Hug
Вяра, попадала ли си на пюретата Babylove? Те са марка на магазините DM, немски са и са Био. И са на много изгодна цена /напр. това с което почнахме да захранваме Моркови беше 125 гр. за 99 ст.; от другите най-скъпите май бяха 2,40 за 220 гр. за по-големи бебета/.  Wink

# 586
Зарче - честит пламенник Мартин!!!!! Да ви е жив и здрав и много да ви радва.Много да го обичате и да ви слушка

Аз от днес съм решила да спортувам активно ,че днеска си видях едни архивни снимки от преди да забременея  ooooh! ooooh! Лелеееее каква мацка съм била ,а сега  ooooh! Tired кюфте и половина  Sick Sick #Crazy #Crazy УЖАС
Ще ви кача снимка преди и сега да видите каква разлика  ooooh! Shocked Много ми стана тъпо като се видях .Помислих си веднага как си седя в нас и се самосъжелявам че съм дебела и немога да сваля и че всичко това е ит бременността ,а в същото време не правя нищо по различно от едно сиво ежедневие само на дивана и в хладилника после малко разходка и пак така  Crossing Arms ooooh! Rolling Eyes Embarassed
Та изпаднах в депресия и реших да се кача на тренажора .След 30мин тренировки ме осъни идеята за 90-дневната диета и реших да я започна паралелно със джогинка  Thinking та живи издрави след 30 дни ще ви кажа дали има ефект  newsm78
А за косопада .............. Crossing Arms ooooh!  и при мен беше бедствие ,ама след като се подстригах понамаля малкко  та  Erika_ е абсолютно права

# 587
Zarche!!!! Chestit plemennik! Da vi e jiv i zrav! Da vi radva i da vi nosi samo samo shtastie!

Зарче - честит пламенник Мартин!!!!! Да ви е жив и здрав и много да ви радва.Много да го обичате и да ви слушка

Аз от днес съм решила да спортувам активно ,че днеска си видях едни архивни снимки от преди да забременея  ooooh! ooooh! Лелеееее каква мацка съм била ,а сега  ooooh! Tired кюфте и половина  Sick Sick #Crazy #Crazy УЖАС
Ще ви кача снимка преди и сега да видите каква разлика  ooooh! Shocked Много ми стана тъпо като се видях .Помислих си веднага как си седя в нас и се самосъжелявам че съм дебела и немога да сваля и че всичко това е ит бременността ,а в същото време не правя нищо по различно от едно сиво ежедневие само на дивана и в хладилника после малко разходка и пак така  Crossing Arms ooooh! Rolling Eyes Embarassed
Та изпаднах в депресия и реших да се кача на тренажора .След 30мин тренировки ме осъни идеята за 90-дневната диета и реших да я започна паралелно със джогинка  Thinking та живи издрави след 30 дни ще ви кажа дали има ефект  newsm78
А за косопада .............. Crossing Arms ooooh!  и при мен беше бедствие ,ама след като се подстригах понамаля малкко  та  Erika_ е абсолютно права

Offffff......napylno te razbiram.......az do predi malko o revah zaradi tiq pusti kilogrami.  newsm45 ( ne mojah da zakopcheia edna roklia ot predi rajdaneto......i mi stana suuuuuper typo i krivo smile3514
Ot utre se miatam....che...bahti .....tia telesa kak me drazniat. Ako kyrmeh pone shtiah da imam opravdanie. Jiv myrzel i lakomiq smile3516
Bahti.....ne moga da se ponasiam dnes. #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Predi malko hapnah sladoled....da ne zaslabna. Whistling No ot utre.....pone kilogramite ot predi rajdaneto da dokaram pak shte e faida. Reshila sym pak da e Diukan. Tq pone e izpitana. Za 90  dnevnata i az chuvam hubavi neshta...ama tochno sega ne mi se eksperimentira....Kato otslabna mje neia da pochna.
Pfuuuuuuuu kak me e iad na sebe si  smile3513

Pozdravi i celuvki na vsichki zaharnici i zaharcheta! newsm51 newsm51 newsm51

P.S. Zlate..obichame vi!!! smile3521 Da naceluvash dudulinda

# 588
Зар4е, да ви е жив и здрав Мартин!
Веси_Меси, защо се тревожиш за килограмите? Постепено ще ги свалиш:-) Аз също се ядосвам, че не съм с физиологията на жени като Галя, например, които си възвръщат килограмите за няколко месеца след раждане, но какво да се прави Cry Вярно, че като не кърмиш е по-лесно да спортуваш, но не очаквай моментален резултат Peace
Елф1980, сега погледнах, че и баткото ви има К и Р в името - явно и ти си фен на тези 2 букви като мен Wink
Мами това мойто дете ще ме подлуди от няколко дни се опитва да седне от легнало положение и стига до 45 градуса, ама хич не мисля че му е време и сега не знам какво да го правя – голямо шило се оказа...определено спокойните ми дни свършиха....
И Карина е така от 2-3 седмици. Аз вдигнах ръце и не си слагам на сърце, че е раничко да сяда. Сега така си играем - подавам и 2 пръста и тя се набира от 45 градуса до пълен седеж - е няма такъв кеф  Mr. Green

# 589
Каква хубава вест - още един Мартинчо; да ви е живо и здраво, Зарче, малкото племенниче !!!!!  Heart Eyes

Ами, за косопада - аз нямам; моите вечни менструации по 8 дена си се възобновиха 20 дни след раждането и може би като хормони и метаболизъм това ме изчисти по естествен път - като 2 месеца след раждането изобщо не ми личеше, че съм раждала; ако може само другия път поне да ми дават вода, докато раждам и да не се опитват да ме овикват, защото припадам и защото викам; и да не ме закърпят като селския шивач  hahaha

Поздрави на всички бебенца и хубав ден   bouquet

# 590
Привети, другарчета по съдба!
Ех, какви еднакви проблеми ни мъчат:
- косопадът е във вихъра си; аз се подстригах още май месец, но това не ми помогна, а и като настъпва есен на мен винаги ми се увеличава косопадението. Слагам маска, но засега ефект 0.
- килограмите бавно си отиват, но както вече казвах аз уж спазвам 90-дневната, но никак не съм стриктна - всеки ден имам поне едно нарушение, но нали все още произвеждам милиграмчета кърма и си намирам оправдания. И въпреки това за малко повече от месец свалих 3, но остават още 5. Вече не бързам обаче - нали мина излагацията по морето, сега  с дългите дрешки и така. По-важното обаче е обиколките да намаляват, а това става още по-бавно...
- Теа също е трудно удържима вече на едно място - сега докато пиша едното ми око е върху нея, защото винаги се търкулва към края на дивана. Даже купихме килим, за да я слагам на земята с активната гимнастика, защото иначе няма спасение.
zar4e, честит племенник! Да расте здрав и да радва мама и тати!

Мами това мойто дете ще ме подлуди от няколко дни се опитва да седне от легнало положение и стига до 45 градуса, ама хич не мисля че му е време и сега не знам какво да го правя – голямо шило се оказа...определено спокойните ми дни свършиха....

И Карина е така от 2-3 седмици. Аз вдигнах ръце и не си слагам на сърце, че е раничко да сяда. Сега така си играем - подавам и 2 пръста и тя се набира от 45 градуса до пълен седеж - е няма такъв кеф  Mr. Green
И Теа, и Теа...много иска да седи и аз я слагам в столчето за хранене, като облегалката е по-полегнала.
Мрънннн...

# 591
  • Düsseldorf
Честито племенниче, Зарче! Жив и здрав да расте, екстра комания ще са си после наборчета-братовчеди! Wink

Бяхте ме питали за готвенето на пара: ами имам една джаджа, сгъваема, метална, с крачета, която се пуска в тенджерата и държи зеленчуците малко над дъното, а вода се долива непрекъснато, понеже не може да се сипе много наведнъж - ниски са крачетата. Купува се от почти всеки магазин за домакински бръмбъзлъци, не е нищо особено. Но ми се е случвало да вилата като не я нося да варя и в метална цедка, подпряна на тенджерата, и така става, но по-бавно, понеже не затваряш тенджерата...

Инак с килограмите и аз съм мнооооого зле, но явно напролет ще ги боря като спра да кърмя. За косата си купих един шампоан с биотин от онзи сайт от САЩ, който бях споменала тук, и съм доволна, с няколко измивания доста намалих косопада!  Peace

Хубава седмица!  Hug

# 592
Честито на щастливата леля. Да е жив и здрав малкия Мартин и много да радва мама и тати.

Сияна вчера се срина от дивана, за 2 секунди се обърнах. Беше по гръб и се обърнало диването. Иначе изобщо не иска да се обръща нито по гръб, нито по корем. Направо иска да стои седнала. Таткото ни е притеснен, че няма да се научи да пълзи.  Laughing

Аз от килограми не мога да се оплача и сигурно някои майки ще кажат, че е нищо, но аз лично все още не се чувствам добре в кожата си, въпреки че бях качила 11 кг. Остават ми още 6 до предишната форма. Диети не спазвам, хапвам си добре заради кърменето, но много залагам на движението. Пък и баира е доста голям и помага. Simple Smile
По наблюдения върху приятелки съм остановила, че килограмите се свалят най - бързо, когато бебето проходи. Тогава няма отърване. Ще тичаме, че пушек ще се вдига.  Wink

# 593
  • Sofia
Зарче да ти е жив и здрав племенника!
Калоян още не е паднал, но вчера пак се обърна по корем и си затисна ръката. И пак рев голям, все едно го колят.  Пате е още, ама ще му схване цаката.
Момичета пожелавам ви приятен и слънчев ден. Да се порадваме на слънчицето!

# 594
  • Sofia
Да се похвалим с 2та нови зъба  hahaha
http://www.facebook.com/photo.php?pid=1597366&l=a16e24aab4&id=1422366967

# 595
# 596
Зарче, пиша специално да те поздравя за племенничето. Вчера следих какво ще стане и се вълнувах, че нали в крайна сметка и аз съм го преживяла. Да е жив и здрав и дано поизмъчилата се мама по-бързо забрави за проточилото се раждане!

# 597
  • София
Зарче честито ! Да ви е жив и здрав мъника ! Hug

За седенето е нещо страшно - вече се возим в количката на 2-рото седнало положение най-редовно, ама Леа е вече почти на 6 м.
От петък се захранваме - моркова беше - я си гледай работата. Плю го яко. Обаче за картофа почти се сби. Ей, не мога да й насмогна да й давам с лъжицата. То на Хип картофа е един туткал, гъст, безвкусен на нищо не мяза. Разредих го с топло мляко - той стана на бучки, ама онова лапа та се кине, даже се опитва да дъвче с беззъбата уста. Или, честити ви зъбета! Ние нямаме признаци, сега плюнчих тефтерите - на Цвети първото зъбе е изболо на 10 месеца, а на Плами на 8.
Днес вече се усети, че може да се гълта и без да се показва езика напред и по-малко се плюе. Взех 10 вида зеленчукови пюрета на Хипп да видя какво ще хареса и после от харесаното ще се пробвам да вземам на едро отнякъде.
п.с. не говорете за килограми в мое присъствие, че половината ви зная кви сте точилки  Mr. Green (Марини, теб визирам Flutter)

# 598
Eй, мерси на всички за пожеланията! Много сте мили!  Hug
Или, честити ви зъбчета! Това ми е най-сладкото нещо - бебешката усмивка с 2 зъба! Но при нас няма никакви изгледи за скорошно пробиване...
Абе моята мома се обърна от гръб на корем още на 3 месеца, но обратното не може, а според мен е по-лесно.  newsm78 Да взема да я уча ли? Че така като постои по коремче й омръзва и почва да хленчи, а не се сеща сама... Глупаченце малко...  Heart Eyes
Седнала още не я слагам, но полулегнала в шезлонга - да. Харесва й. Така мога да сготвя, а тя да ме гледа, че ако не е в настроение един картоф не мога да обеля...
А косопад и аз си имам, но и според мен няма връзка с кърменето, а по-скоро с хормоните от бременността - тогава един косъм не ми падаше от главата, та сега си падат наведнъж.
Днес й купих лента за коса. Не, че има коса, но поне да не я мислят за момче. Много ме изнервят тея ми ти бабки, лелки и т.н. - облечено в розово, лилаво, с рокля, и те пак момче му викат... Горкото ми детенце!
Ох, хайде чао от мен, че принцесата се събуди!

# 599
Или честити ви зъбчета,
bibi то и моя малчо дърпа ли дърпа лъжицата ама като обършем муцунката се нарежда за десерт  breastfeeding

Общи условия

Активация на акаунт