Отделно от подстригването, мога да ви препоръчам една маска за коса, Бюти енд Формула се казва, на мен Мед ми действа страхотно /иначе има и други 2 вида/. Има я в Метро.
А за тези, които не кърмят, мога да ви препоръчам витамини Мерц за коса и нокти. Едно шишенце е за около 1 месец и има ефект. Всички тези неща ги споделям от собствен опит - не съм фризьор нещо, нито имам за цел да правя реклама, просто нося дълга коса отдавна и доста неща съм й причинила, та после я възстановявах с тези средства

Зарче, честит племенник!!! Да е жив и здрав голям юнак!

Вяра, попадала ли си на пюретата Babylove? Те са марка на магазините DM, немски са и са Био. И са на много изгодна цена /напр. това с което почнахме да захранваме Моркови беше 125 гр. за 99 ст.; от другите най-скъпите май бяха 2,40 за 220 гр. за по-големи бебета/.
кюфте и половина
та живи издрави след 30 дни ще ви кажа дали има ефект 
( ne mojah da zakopcheia edna roklia ot predi rajdaneto......i mi stana suuuuuper typo i krivo 

No ot utre.....pone kilogramite ot predi rajdaneto da dokaram pak shte e faida. Reshila sym pak da e Diukan. Tq pone e izpitana. Za 90 dnevnata i az chuvam hubavi neshta...ama tochno sega ne mi se eksperimentira....Kato otslabna mje neia da pochna.
Da naceluvash dudulinda
Вярно, че като не кърмиш е по-лесно да спортуваш, но не очаквай моментален резултат 

)