Поздрави и на всички други! Ние днес ходихме до Плевен, за да видим прабабата на децата, че тя до Сф трудно ще дойде (на 85г. е!). Изненадахме я и тя много се зарадва. Но сме малко измоени от пътя... Отивам да разпускам!
Спокойна нощ! 
Спокойна нощ! 
.
. 
Има ли други ,които ползват летни колички ,които нямат пълно легнало положение?Как спят бебчовците ви в полулегнало положение?

.Как се спасяваш от жегите в това положение
.
).
и вярно ли една ампула за МАНТУ е за 10 деца 

Много ме е яд! Хубава е, но за наште пролетни бебенца изобщо нямаше нужда от коша за новородено. Сега само се чудя как да го разкарам, защото вътре е парник и му е тясно на милото. Немога да сложа и летния кош, защото не му ляга само гръбчето и ще си чакам искам неискам докато започне да сяда - демек октомври, ноември. Трябваше да си купя аз една количка с пълно легнало положение и да си джиткам с нея, ама ................. 

Незнам дали тази норма важи и за едро родените бебета.
А иначе си папка много добре милото.
Измъчи се горкото лапе-за една седмица 2 зъбчета изкара, дано сега има почивка поне известно време преди следващо зъбоникнене. Дентинокс гел помага донякъде, сега на градинката майките ми препоръчаха Дентокинд-хомеопатични таблетки за зъбки, ще ги пробвам, уж били ефикасни. 

)))),ама аз да ви кажа 4е си го измислих-пак си давам първо млякото ,после кашата или пюрето,но на обедното хранене ги раменям-давам първо пюрето,после млякото!засега така ще правя,но ако сме навън примерно ,не мисля да нося пюрета и да се плескаме и двете,ще го остава за после ,когато сме вкъщи примерно!
))))Препоръчани теми