Отговори
# 675
Нефер, много ти е хубава ученичката, същото мислех да кажа Тини-мини и за  твоята учученичка вчера, ама пусто забравяне!

Нефер, ти къде си завършила, че гледам, че сме един и същи набор, да не се окаже че се познаваме, с Марини доколкото я познавам от снимките мисля, че не сме били колежки. Simple Smile

# 676
Е, вие сте по-свежи исторички...аз съм малко по-древна! Wink

# 677
  • София
Звездичка! в СУ съм завършила. Може да сме били в един поток и да се познаваме  Wink

marini, древна била Joy всички тук сме свежарки! Flutter

Ле-ле, моя дребен как ми дърпа лъжицата, направо ще ме набие само и само да я докопа. Rolling Eyes А по-нататък като започне пюретата сигурно ще ми се мръщи.
WinnieThePooh , дано и моя Даниел е така ящен като Лилия, много ще ми е кеф! Поне засега голям мерак има... Laughing

Мерси за комплиментите за моята малка ученичка!  bouquet

# 678
Само да ви се похваля имаме се зъбче

# 679
Звездичка, аз никога не съм яла месо, нито риба. Като малка нашите ми даваха доста ядки (но тогава имахме орехи и бадеми на вилата Mr. Green ). Сега не бих казала, че ям често ядки, но ако ям, то те са сурови (бадеми, орехи или лешници). Не съм имала проблеми с липса на желязо, освен през втората ми бременност, но си спомням, че и много други майчета тук имаха недостиг, та това не го броя. Смея да твърдя, че съм доста здрава (да чукам на дърво). Може би е по-здравословно вегетарианството. Но пак казвам, че според мен е трудно в семейство, в което единият родител яде месо, децата да са вегетарианци.
Елф, Честито зъбче! tooth
Winnie the Pooh, скоро си мислях за теб! Радвам се, че писа и , че сте добре! Целувки на Лили и Нико! И на теб, разбира се!  Hug
nefer, Честита ви първолачка! Голяма е сладурана! Да й върви по вода и да й е интересно в училище!

# 680
Ехе,ама много исторички сте се събрали през годините прекарани в Ст.град историци и химици деляхме един блок,най -  добрите ми приятелки от ст.години са исторички,даже и сестра ми.

# 681
  • Варна
Мамчета, днес най-накрая бяхме на консултация при нашата си педиатърка.  newsm44
Страшко тежи 7800 кг и е 67 см, т.е. е наддал за 2 месеца 1200 гр. и е пораснал с 5 см. Само дето се притеснявах. Олекна ми.  Whistling Всичко си му е наред. Казах й, че нейна колежка ни наплаши с първи симптоми на рахит и едва се сдържа да не се изсмее.

Каза ми, че мога вече да захранвам, даже го препоръчвала, което ме учуди. Сега мисля по въпроса дали да я послушам. Но май не ми се иска още. Обясни ми да започвам със зеленчуково пюре по избор по обяд. За една седмица да достигна 70 гр. и да смесвам с друго, но да не превишавам 70 гр. Това, което много ми хареса, понеже отдавна го избрах за себе си, беше да давам първо пюрето и после да дохранвам с гърдата. Така на мен ми се вижда по-добре, защото си мисля, че като е гладен ще си хапне пюренце, а после ще се донаяде с кърмата колкото си поиска, че и жаждата ще утоли след пюренцето. Иначе не виждам как ще го накарам да опита нещо ако се е наял преди това. Но все пак като започна със захранването ще видим и Страшко на какво мнение ще бъде.  Peace

Скоро ще слагам и аз летния кош на количката и ако и тогава не я заобичам тази количка май ще купувам и аз нова. Не трябваше да правя компромиси с количката, ама ............ Трябваше да си купя каквато наистина ми харесваше без да мисля много за парите. Сега като нищо ще излезе много по-скъпо.

Елф, честито ви зъбче! Дано да ги изкарва леко.  Peace

Тука много педагози станахте бе!  hahaha Някой еколог няма ли?!

# 682
IceIceLady с удоволствие бих те посветила ,ама тези торти не са мой , а  на тази мама Иринка мисля че беше .Страницата във снимка.бг. си е нейна ,а тя е от форум бг мама така че можеш да се свържеш с нея на лични  това е линк към нейната лична сесния http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=87462

Марини - пишете ми е мен утре ! Peace  А за тортата ти трябва малка кутиика 200мл. сметана и голяма кофичка течен шоколад Hug

*Галя* браво на нашия мъж  Hug Peace отлично се справя bowuu Да го нацелуваш

# 683
krisi26 , elf1980  – честито ви зъбче

jabata_dil – още едно бебче на нашата дата. Браво!!! Много хубаво раждане май си имала.

*Cveteto* - много хубаво за вас наистина. И аз искам вече нашия татко да се спре на едно място, че сега пътува от Разград(където му е работата) да ни вижда 2-3 дни в седмицата....дано скоро дойде във Варна вечеееее....

nefer – много сте сладки....дори мен ме хвана вълнение само като я видях

tini-mini – и вие сте мнохо хубавки....много хубави вълнения са това за дечицата

Ние вчера малко ходихме на УНГ, та се оказа че имаме ушна кал залепнала по стената на ушетата натрупана още от плацентата. Лекарката каза да не се притеснявам и било еднократно...та се успокоих че не е предразположен към това. Сега ще пръскаме 1 седмица спрей и ако не излезе нищо ще ходим до болницата за почистваща процедура.

Иначе вчера си взех аз количката, не устисках таткото утре да я вземе.....та днес 8 часа сме скитосвали по морската градина. Момичета НЯМА ТАКЪВ КЕФ. Бебо вътре като цар в карета – широко, удобно – нямам думи колко му е добре. А азззз – то тая количка не че трябва да я буташ ами да я държиш сама да не хукне. Никакви усилия. Пък да не споменавам че не признава пясък, дупки и всякакви други препядствия. Евала на Галето че ми я препоръча!!!!!Сега аз ще я препоръчвам с по две ръце и два крака.

Ами това е от нас – лека и спокойна вечер.

# 684
  • Варна
Иначе вчера си взех аз количката, не устисках таткото утре да я вземе.....та днес 8 часа сме скитосвали по морската градина. Момичета НЯМА ТАКЪВ КЕФ. Бебо вътре като цар в карета – широко, удобно – нямам думи колко му е добре. А азззз – то тая количка не че трябва да я буташ ами да я държиш сама да не хукне. Никакви усилия. Пък да не споменавам че не признава пясък, дупки и всякакви други препядствия. Евала на Галето че ми я препоръча!!!!!Сега аз ще я препоръчвам с по две ръце и два крака.

Много, ама много се радвам, че имам пръст в тая работа! Нямам търпение да ви видя с нея и да я побутам и аз. Най-много да ми стане още по-гадно заради моята, ама така е - като съм будала   Crossing Arms ooooh! hahaha

# 685

Много, ама много се радвам, че имам пръст в тая работа! Нямам търпение да ви видя с нея и да я побутам и аз. Най-много да ми стане още по-гадно заради моята, ама така е - като съм будала   Crossing Arms ooooh! hahaha

ЕЕЕЕ Галенце недей така мила....то аз съм два пъти по будала от теб тогава, че си взех и скъпа количка....ама нъцки - сега ползвам ли я????? Летния вариант я има един месец я няма от как ползваме. Детето няма и половин година, а аз съжалих за покупката на Пег Перегото.

А за бутането - ще буташ...стига да имаш мерак  Hug

# 686
Алеся ,споделям мнението ти ,количката е наистина СТРАХОТНА  Mr. Green
Ако имах повечко пари сигурно и аз такава шях да си взема,няма друго такова возене просто Peace
Гале ,ти не си ли доволна от Джемата newsm78
Мамчета ,аз да ви питам ,имат ли предпочитания вашите бебета към стаите ,вкоито стоите  newsm78 Сигурно ви се струва глупаво ,но ние заспиваме само в спалнята ,в хола не стоим изобщо (освен ако нямаме гости и има кой да го гушка ,друса ,скача с него и т.н. Joy),сега на почит е кухнята.Слагам го в коша за кола докато готвя  или мия чинии ,много му харесва ,днес стоя цял час в кухнята съвсем сам Shocked

# 687
  • Варна
Гале ,ти не си ли доволна от Джемата newsm78
ИЗОБЩО!!!!!!!  ooooh! ooooh! ooooh! Заради излишният кош за новородено, който за пролетното ми варненско бебе беше напълно излишно по мое мнение и защото немога да си сложа летния заради лягането тип "лодка" - легнал, прав, все е сгънат и искам неискам трябва да ги изчакам да започне да сяда. А как ще спинка милото в сгънато положение незнам.  ooooh! ooooh! ooooh! Иначе не е такъв боклук каквато я описват по принцип - здрава, не скърца, маневрена. Много ме е яд! От много мислене и гледане, най-калпавия избор направих. Другите с Джема да не ми се обиждат - просто не ме кефи.  Hug

А за стаите, Дани, не съм забелязала предпочитания!

# 688
Привет отново момичета.
Ние вече сме с две зъбчета. Направо е някакъв малък ад при мен. От както е кисела имам много сериозен проблем - не иска да седи в количката и пищи като луда. Реших че проблема е в количката, но пробвах в друга и пак същото. Иначе си спи в нея. Ако имате някакви съвети какво да правя казвайте, защото вече ръце не ми останаха, а и страшни болки в кръста от носене имам. Лека вечер.

# 689
Привет отново момичета.
Ние вече сме с две зъбчета. Направо е някакъв малък ад при мен. От както е кисела имам много сериозен проблем - не иска да седи в количката и пищи като луда. Реших че проблема е в количката, но пробвах в друга и пак същото. Иначе си спи в нея. Ако имате някакви съвети какво да правя казвайте, защото вече ръце не ми останаха, а и страшни болки в кръста от носене имам. Лека вечер.

Zdravei krisi26!!!
Nie imame syshtie problem ot okolo 3 meseca! Niama spasenie. Shte si q nosish i shte butash kolichka. Az veche sym spec. Kofti e znam, ama.....mojesh li da butash kolichka s neprekysnato pishtiashto bebe??? Thinking Az si go nosq, toj se smee..... butam kolichkata ....i taka...
Uspeh! Dano uspeesh da reshish problema! Ako tova se sluchi.....molq spodeli kak tochno ste uspeli!

Pozdravi i celuvki!!! newsm51 newsm51 newsm51

Общи условия

Активация на акаунт