Нефер, ти къде си завършила, че гледам, че сме един и същи набор, да не се окаже че се познаваме, с Марини доколкото я познавам от снимките мисля, че не сме били колежки.

всички тук сме свежарки!

Всичко си му е наред. Казах й, че нейна колежка ни наплаши с първи симптоми на рахит и едва се сдържа да не се изсмее.

Някой еколог няма ли?!
А за тортата ти трябва малка кутиика 200мл. сметана и голяма кофичка течен шоколад 
отлично се справя
Да го нацелуваш

Сигурно ви се струва глупаво ,но ние заспиваме само в спалнята ,в хола не стоим изобщо (освен ако нямаме гости и има кой да го гушка ,друса ,скача с него и т.н.
),сега на почит е кухнята.Слагам го в коша за кола докато готвя или мия чинии ,много му харесва ,днес стоя цял час в кухнята съвсем сам 
Заради излишният кош за новородено, който за пролетното ми варненско бебе беше напълно излишно по мое мнение и защото немога да си сложа летния заради лягането тип "лодка" - легнал, прав, все е сгънат и искам неискам трябва да ги изчакам да започне да сяда. А как ще спинка милото в сгънато положение незнам.
Иначе не е такъв боклук каквато я описват по принцип - здрава, не скърца, маневрена. Много ме е яд! От много мислене и гледане, най-калпавия избор направих. Другите с Джема да не ми се обиждат - просто не ме кефи. 
Az si go nosq, toj se smee..... butam kolichkata ....i taka...
Препоръчани теми