Среща със старо гадже

• 30 176
  • 159
  •   1
Отговори
# 90
Да,бих искала да срещна някой от тях.
По темата на авторката-след 4 г се срещнахме случайно ,определихме си среща за друг ден.
И какво хиляди терзания,мисли ,в крайна сметка приятелски разговор ,разходка до старите ни лобни места,малко тъга............
Браво ,че нямаше повече срещи-човека беше от специалните.Незнам какво можеше да последва,вече нямаме никаква връзка,вероятността да се срещнем нулева.

Прочетох,че има и друго като мен ,които се виждат /случайно/или по съседски с наполовин изживени любови-имам и такава,не точно недоизживяна ,ноо подобна,определено доста ме смущава и ми обръща градусите.Случва се веднъж два пъти госишно,но незнам ......

# 91
 Ми да заси4ам се
Мъжа ми е приятел със една моя   бивша  любов Crazy и 4есто се налага да седим на една маса  ooooh!семейно ,той със жена си ,аз със мъжо (мъжо знае  4е ми е бивш).С ъс бившия не смеем да се погледнем  Blush Crazy и дори не си говорим някак си  го одбягвам  Rolling Eyes,жена му мисля ,4е незнае ,защото  понякога  ,като си говорим  и аз като се изтърва нещо което не би трябвало да знам и тя ме пита -ама ти откаде знаеш Crazy ooooh! Blush(добре ,4е със бившия бяхме и съседи ,4е викам ее ма  толкоз години  съседи как да не знам  WhistlingКато ги гледам ,като семейство се радвам ,4е не съм със него  Naughty ooooh!
Заси4ам се и със други със тях само се поздравяваме  Grinning 4уства няма ,само  хубави спомени Hug

# 92
По отношение на бившите си гаджета съм желязна !!!
Никой не може да ме разфокусира, щом съм ги зарязала - значи не са били за мен и точка.

И аз така. Много ми е смешен един, обаче, който работи близо до настоящата ми месторабота. Мине се, не мине и се засичаме на улицата, при което той вторачва поглед, пълен с омраза директно в очите ми и докато не се разминем, не престава да ме гледа. На първите две засечки се опитах да го поздравя, но той не отвърна на поздрава ми, само си ме гледаше злобно. После спрях да се опитвам да го поздравявам, но той продължи да ме зяпа. Понеже се засичаме често, това вторачване ме дразни и понякога ми идва да го почерпя с десен прав, но досега успявам да се владея.  Mr. Green

# 93
  • варна
Ами зависи, аз например не искам да го чувам и виждам понеже той постъпи по много обиден начин ,аз така или иначе бях готова на тази раздяла (понеже ни беше втори шанс и нещата не вървяха),но не по този начин.То след като и голяма част от неговите роднини застанаха зад мен аз се чувствах много неловко,но това си му е характер, каза човека,че няма за какво да се  извинява наприказва си каквото имаше на ум ,а пък аз се почувствах като мръсен употребен парцал,та като се видим какво ще има да си говорим?просто не ми се иска и на снимка  дори да го виждам...

# 94
Ами...и ние сме приятели с едно семейство - с жената моя е ходил като са били в 8ми клас - това брои ли се  newsm78

# 95
Често засичам някои от старите си гаджета.
Подържам добри отношения с доста от тях. Има един,който не бях виждала 5 години близо,и много се изкефих като го видях Wink
Само един не искам да виждам никога през живота си,и ако се направи че не ме познава,като ме види на улицата само ще се зарадвам. ooooh!

# 96
  • Пловдив
Ако някога се срещнем непознати,
аз няма да побързам да отмина ще спра
и може би ще ти подам ръка,
ти също ми подай, те вече са изтинали.

Не ще попитам кой е другия,
къде си шила тази дреха,
къде с кого си я купувала,
косите помня други бяха.
Ще поговориме за времето,
за някой филми след раздялата
и ще се питаме смутено
къде с кого ли сме ги гледали.

Ще си протегнеме ръцете безразлични,
ръката ти не е каквато помня,
очите ти са толкова различни,
да разликата вече е огромна.

Довиждане и всичко, всичко хубаво
ний плахо двама пожелахме,
а другото бе толкоз трудно
което ние премълчахме.

Разплака ме с този текст, нахлуха много спомени и си похълцвам потънала в тях.....

# 97
  • Пловдив
Хм, мен пък едва ли ще ме познаят. Изключително много съм се променила за последните няколко години. Преди няколко седмици видях един бивш, не се обадих. Исках да си спестя първоначалния шок колко много съм се променила и т.н.  Mr. Green

6 години минаха от раздялата ми с голяма любов и съответно бивш съпруг - аз също мечтая да го срещна и не ме интересува напълнял ли е, оплешивял ли е или каквото и друго да е!! Искам го, липсва ми!!! Явно времете не лекува!!!

А как така си съумяла да създадеш семейство с друг човек? (изобщо не се заяждам, просто винаги съм се вълнувала от подобни състояния на душата/сърцето)

Трудно, но се изправяш и продължаваш, бях само на 24 годинии може би това ми помогна много, ако сега ми се случи едва ли ще имам толкова сили да си стъпя отново на краката. А просто за протокола - още мисля за бившия и имам чувства, от време на време си и поплаквам, сънувам го, но толкоз, знам че никога и нищо не ще го върне обратно!!! Ей времето не лекува в това се убедих!!!

# 98
и по тоя повод фана и си направи семейство с друг??
ей тва жената не е като човека  Laughing

# 99
  • Пловдив
и по тоя повод фана и си направи семейство с друг??
ей тва жената не е като човека  Laughing

Naughty Naughty
а к`во да си седя сама ли ooooh! ooooh! Crossing Arms Crossing Arms? Минали са 7 години от тогава .......

# 100
  • София

Ако някога се срещнем непознати,
аз няма да побързам да отмина ще спра
и може би ще ти подам ръка,
ти също ми подай, те вече са изтинали.

Не ще попитам кой е другия,
къде си шила тази дреха,
къде с кого си я купувала,
косите помня други бяха.
Ще поговориме за времето,
за някой филми след раздялата
и ще се питаме смутено
къде с кого ли сме ги гледали.

Ще си протегнеме ръцете безразлични,
ръката ти не е каквато помня,
очите ти са толкова различни,
да разликата вече е огромна.

Довиждане и всичко, всичко хубаво
ний плахо двама пожелахме,
а другото бе толкоз трудно
което ние премълчахме.

Готино е!

# 101
  • София
Честита Коледа:)
Случайно попадам на тази тема, но ми харесва...
Моето първо гадже... беше в последния ми клас, тогава бях на 19, сега съм на 42...
Той внесе толкова цвят и красота в живота ми:) Направи ме жена..
Винаги, когато си спомня за него, спомените са хубави..
Но, както в повечето случаи става, се разделихме. Пътищата ни бяха в различни посоки- той се занимаваше с цирково изкуство, аз исках да докосна Математиката..
И така минаха години.. Докато преди около 3 години, возейки децата на едно кръстовище пред мен една кола спряла, не мърда. Аз, разбира се, след като изчаках, започнах да свиря с клаксона и се разбеснях...
Излязох и кого да видя?- Него.. Колата му загаснала.. Тогава само си махнаме, защото в последния момемнт се видяхме..Simple Smile
После се намерихме и във Фейсбук и сега си пишем понякога..
Какво усещам?
Не и онази тръпка, но е хубаво, много хубаво.
Първата любов е нещо много специално, тя е като първия сняг- винаги остава бяла и непокварена, може би защото в повечето случаи не се е развила и е оставила само хубави спомени...
Павел, винаги ще си спомням за теб:)

# 102
  • София
Честита Коледа:)
Случайно попадам на тази тема, но ми харесва...
Моето първо гадже... беше в последния ми клас, тогава бях на 19, сега съм на 42...
Той внесе толкова цвят и красота в живота ми:) Направи ме жена..
Винаги, когато си спомня за него, спомените са хубави..
Но, както в повечето случаи става, се разделихме. Пътищата ни бяха в различни посоки- той се занимаваше с цирково изкуство, аз исках да докосна Математиката..
И така минаха години.. Докато преди около 3 години, возейки децата на едно кръстовище пред мен една кола спряла, не мърда. Аз, разбира се, след като изчаках, започнах да свиря с клаксона и се разбеснях...
Излязох и кого да видя?- Него.. Колата му загаснала.. Тогава само си махнаме, защото в последния момемнт се видяхме..Simple Smile
После се намерихме и във Фейсбук и сега си пишем понякога..
Какво усещам?
Не и онази тръпка, но е хубаво, много хубаво.
Първата любов е нещо много специално, тя е като първия сняг- винаги остава бяла и непокварена, може би защото в повечето случаи не се е развила и е оставила само хубави спомени...
Павел, винаги ще си спомням за теб:)
Mного готино Hug

# 103
 Нямам тръпка към нито един от бившите. Лятото се видях с едно старо гадже, ми нищо не ми трепна.

# 104
Никого не срещам, с изключение на един, който е семеен приятел вече (и със семейството си). Нищо не ми трепва на мен, на него..той е друга бира, поет, влюбчив, драматичен, отнесен, но всички сме му свикнали.
Никого и не искам да виждам- нездравото ми любопитство огрози първата ми любов. Намерих снимка, очите угаснали, устните изтънели, ъгълчетата висят... а как усмихнати бяха..няма да си простя!

Общи условия

Активация на акаунт