Среща със старо гадже

• 30 160
  • 159
  •   1
Отговори
# 105
Никакви романтични спомени, още по - малко пък тръпка може да предизвика среща с бивш. Щом е такъв, значи няма какво повече да го мисля. Но пък една бивша любов едва не стана причина да се пребия Joy Видях го след 23 години и се препарирах направо. Не беше мръднал изобщо, все едно си е на 19, не повярвах на очите си Shocked Crazy Първата ми мисъл беше, че този сигурно е синът му, но веднага си спомних, че той се беше оженил към 35 - годишна възраст и имал дъщеря, която в момента, в който го видях, би трябвало да е на около 7-8 години. Още не мога да се начудя как е възможно човек да се запази до такава степен Rolling Eyes Shocked Thinking Докато го зяпах онемяла, се блъснах в едно дърво, в една паркирана кола и се спънах няколко пъти Joy Много ми се ще да го срещна пак, за да видя как изглежда сега, но едва ли ще стане...  Tired Чисто любопитство, нищо повече Simple Smile

# 106
  • с/у ОколоМръсТното
ех, когато имах гаджета, нямаше още гсм-и...  Tired
Лелеле  ooooh!, кого да видя, като няма как да му звънна  Joy

Оооооо, сетих се... Сега лятото видях едно момче, по което си падах (платонически) навремето... Същия готЕн тип си е, малко поостарял, но все така галантен и добронамерен, въпреки че съдбата го е очукала. От около 10-ина г. не го бях виждала. Само леко е побелял и затова беше с 1-ви номер прическа.

ганис, много мило  Hug

# 107
  • София
 Срещнах случайно първото си гадже, дори ми направи голяма услуга, даде ми и тел да му звънна, но така си и остана. Приятно ми е да си говорим, но не искам да дърпам дявола за опашката.
 С повечето бивши сме така, освен БНД - с него разговаряме само "служебно".

# 108
Не съм срещала стари гаджета и предпочитам да не ги срещам очи в очи. Това не ми пречи дискретно да научавам как са. Като се замисля, всички ги обичам, и в този смисъл любовта наистина не умира. Понякога ги сънувам и на сутринта ги чувствам толкова близки, толкова мили Simple Smile
Но не бих поддържала приятелски отношения с никой от тях. Няма среда в любовта, както пее Михаил Белчев Simple Smile

Добри познати

Искаш със теб да останем добри познати -
как да разбирам това, как да разбирам това?
Длани, които до болка се стапяха сляти,
да се здрависват едва, да се здрависват едва.

Погледи, дето до дъно се пиеха жадни,
леко да се поздравят, леко да се поздравят.
Устни, които се пареха, безпощадни,
дружески да си мълвят, дружески да си мълвят.

Не, ние не можем да бъдем добри познати -
няма среда в любовта, няма среда в любовта.
Бяхме най-близки, за туй от сега нататък
ще сме най-чужди в света, ще сме най чужди в света.

# 109
  • София
Алкохолът вдъхва увереност, че всичките ви бивши гаджета изгарят от желание, да им позвъните в 3 часа през нощта...

# 110
Още не мога да се начудя как е възможно човек да се запази до такава степен Rolling Eyes Shocked Thinking Докато го зяпах онемяла, се блъснах в едно дърво, в една паркирана кола и се спънах няколко пъти Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

По темата - би ми трепнало нещо ако е имало недоизживени неща между нас. И аз много не разбрах въпроса на темата - целенасочена среща, случайна среща, ами целенасочената среща няма как да стане без случайна такава, примерно виждаш се с някого след 10 години, ооо как си хайде да пием кафе че сега нямам време и примерно отивате на другия ден на кафе да се видите, аз лично не виждам нищо лошо в това.

# 111
Никак не ми струва, срещата със старо гадже. Имала съм такива, не успях да ги позная... Embarassed Не че са погрознели или разхубавили, просто не ги разпознах- голям срам, ама к`во сега... Те ме разпознаха, оказа се ,че няма какво да си кажем дори, след основните неща , как си , що си , кво си, после няма какво.
Но аз сред старите гаджета не съм "оставила" нищо силно и неизживяно, любовта ми не е в миналото, там са увлечения разни сигурно затова. Така че и да срещна пак все тая, каквото съм заспа, я го разпозная , я не.

# 112
Забавно е.Понякога има емоции, понякога не, зависи как сме приключили.Най-странно е когато съм с мъжа си, и той знае, че това е бивш и ми следи реакциите.

# 113
  • Там,където се събуждам щастлива.
Поддържам връзка / виждала съм минали любови. Знам ги какво правят и с кого са.   Wink
С предишният ми приятел също контактувам. Не сме се виждали от 9 години, въпреки че той много иска. Имало е възможност, но ....
Не мога да повярвам, че когато му бях вързана в кърпа, правеше глупости, а от 9 години не може да ме забрави. Сам е. Преди две седмици върна всичките ми писма на майка ми, като за него е ритуал да започне нов живот. Доста странна ситуация....

# 114
За да се осъществи такава среша трябва да има желание и от двете страни.А за да се стигне до такава среща вероятно има нещо недоизживяно което трябва да се изживее.

# 115
Любима тема са ми бившите. Всичките си ги обичам и поддържаме връзка. Двама са голяма любов, другите двама - по - далечни. С единия далечен пишем в скайп от време на време и задължително се поздравяваме на празници. Другия уж ми се сърди, но съм го засичала на улицата, говорим си и ми прави сексуални намеци.  Laughing Много кофти го зарязах, та го разбирам да се държи така.
А големите любови винаги ще ги пазя в сърцето си, много съм обичала и много мен обичаха! Незабравимо време, незабравими хора, но всичко си е заминало.
Имам и някви стари тръпки, ма те не са сериозни били. Просто чаровници, от които нищо не може да излезе.  Laughing
Та така, ок съм за срещите с бивши, но скъпия не си пада много по тия неща. Знае, че се чувам от дъжд на вятър с разни мъже, приятели, бивши и т.н, но не знае подробности. Ако срещна някой от тях, когато съм с него, ще бъде интересно обаче  ooooh!  Joy

# 116
Аз бих се почувствала неловко.Не знам,просто съм такъв тип.
С хора с  които имахме мимолетни връзки без кой знае  какви чувства ,ще ми е по лесно   newsm78

# 117
Минавам на другия тротоар, това е отдавна затворена страница за мен, няма какво да си кажем!

# 118
Преди съпруга ми съм имала три т.нар. сериозни връзки.С нито един от тримата не поддържам и нямам желание да поддържам никакви отношения..Ако се срещнем случайно,предполагам,че най-много ще се разминем с едно здрасти-при положение,че се познаем  Mr. Green .Освен тях обаче съм имала няколко неангажиращи връзки. С тези хора си поддържам контакти,поздравяваме се по празници,рождени и имени дни.Основно общувам с тях във ФБ,де,но ако се срещнем на живо,ще ми е приятно,ще има какво да си кажем-но чисто приятелски!
И за да съм искрена,ще кажа,че сред тях има един човек,с когото имаме неизживяни чувства..и него май е по-добре да не го срещам.. Sad не знам как бих реагирала..

# 119
Аз не искамда срещам бившите си гаджета. Едва ли биха събудили някакви чувства у мен. Нещо, което вече си е отишло е останало зад мен. Няма как да се върне миналото.
Да вървим напред с високо вдигната глава.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт