Среща със старо гадже

• 30 156
  • 159
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Година след като скъсах с бившия/бяхме заедно от деца цели 10г/ му звъннах да се видим,да поговорим,да се изясним...Живеем в един квартал- имаме общи познати- неестествено ми беше да се разминаваме така
Поговорихме,поплакахме,посмяхме се ...
Уж нещата се наредиха вече поне се поздравявахме по улиците и приятелите ни не се чустваха неудобно ако се окажехме в една и съща компания...
После аз реших да се омъжа ...той престана да ми говори...въпреки че вече имаше сериозна приятелка...аз родих след 5 месеца и месец след това и той се ожени...дали напук -така и не разбрах
Сега след 10г.сме на здравей-здрасти- още си говорим поне- но ...като се срещнем и се погледнем в очите още има нещо недоизказано,една спотаена болка и ...пробождане в сърцето
Винаги ще си остане първата ми истинска любов,въпреки че мъжа ми е голямата ми любов,дошла в най-тежкия ми момент и ...била за мен една утеха...
Но ...още ме боли сърцето като си спомня за ....онзи....

# 121
Аз пък установих, че едно мое бившо гадже пише тук.

# 122
Имам такива бивши, които предпочитам да не виждам и дори да срещна ще подмина тичешком - имаше някога един истински психопат, от който паля свещи, че се спасих жива; един, с който не трябваше да сме заедно, заради наложения му избор "или мен, или всичко" и още един, с когото просто не върви да общуваме, защото не се осмелихме някога да продължим напред след години игра на котка и мишка.
Имам бивши, на които винаги се радвам - с жените на някои от тях сме приятелки; децата ни растат заедно; или пък имаме общи приятели и се срещаме с усмивка и приятелска прегръдка.
Има и двама, с които няма как да не се срещам - с единият избягвам срещите напоследък, защото покрай хормоните качих килца и чакам по-добри дни, но той е достатъчно далеч, което ме освобождава от притеснението, че мога да го срещна случайно. Другият е един от малкото хора, с които съм споделяла нещо, което надживях наскоро и единствен той от бившите ми задава всеки път въпроса "Как си? Добре ли си?" /без да го прави като протоколно отбиване на номера/. Но и единственият, с когото самата аз общувам спокойно, уверено, приятелски. Срещам го почти всеки ден и се чудя на някогашния акъл и на двама ни.

# 123
  • Колибите
Нито едно старо гадже не съм преживяла и появата на който и да е ще ме жегне в сърцето.

И аз така  Sad.

Един освен всичко ми отключи и прекрасна депресия, с която се боря 6 години. Успях, справих се, от стара коза яре съм, но защо трябваше да е за моя сметка Sad.

Пък и в моя случай кореспондира с вчерашната тема "Как така една сносна жена, първо на 30+, после стана на 40+, няма мъж (с подпис или без)?"

Последна редакция: чт, 19 яну 2012, 10:08 от Розмариня

# 124
Срещам ги непрекъснато, с някой си говорим , с други си избягваме погледите. За никого не съжалявам, нищо не чувствам, статутът "бившо гадже" няма по-голяма тежест от "бивш съсед". Все ми е тая какво правят бившите ми, и без това в никого от тях не се влюбих истински, просто на моменти ми писваше да си бъда сама, и все с някой трябваше да излизам.

# 125

Как го установи?  newsm78

# 126

Аз пък установих, че няколко бивши и настоящи на мои бивши, както и няколко бивши на моя настоящ, пишат тук. Mr. Green
Ама за бивши мои не знам - не съм хващала още такива, но за 2-ма имам сериозно подозрение.

# 127

Аз пък установих, че няколко бивши и настоящи на мои бивши, както и няколко бивши на моя настоящ, пишат тук. Mr. Green
Ама за бивши мои не знам - не съм хващала още такива, но за 2-ма имам сериозно подозрение.

newsm10

# 128
  • Mediterraneo
Аз пък много отдавна ги преживях моите стари гаджета. С повечето живеем все още в един и същи град, с другите сме приятели във Фейсбук- няма неловки моменти, неизказани неща. С някои мъжът ми е приятел  Simple Smile Не следя умишлено кой се е оженил, кой има деца, накъде го е отвял вятъра- просто отношенията ни са запазили някакъв здрав тон.
Няма някой от бившите ми, който би ме жегнал по някакъв начин в настоящето  Simple Smile

# 129

Как го установи?  newsm78

Случайно  Grinning

# 130
Виждаме се когато си идва в БГ, много хубав мъж е станал  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Познават се със съпругът ми, имат много приятелско отношение един към друг...
Това само по отношение на едно единствено гадже, с другите съм изгорила всякакви мостове и контакти...

# 131
А случвало ли ви се е да срещнете старо гадже и да започнете отначало?

# 132
  • с/у ОколоМръсТното

2 пъти.
В 6ти клас гаджета, към 7ми-8ми пак опитахме - фиаско.
После 9ти и в 11 пак, но пак крах.

# 133

Laughing Не, но именно заради това - съм отказвала среща.

# 134

Не. За да са бивши, значи всичко наистина е приключило. Неприключени и неизяснени отношения нямам с никого.

Общи условия

Активация на акаунт