Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Моето дете започна да се изправя в кошарата и да се задържа в тази позиция. Това проблем ли е?
Детето ми има малки пъпки около ануса. Не изглежда да го притеснява. Имате ли представа какво може да е това?
Как да взема проба от урина от бебе за изследване?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Моето дете започна да се изправя в кошарата и да се задържа в тази позиция. Това проблем ли е?
-
Детето ми има малки пъпки около ануса. Не изглежда да го притеснява. Имате ли представа какво може да е това?
-
Как да взема проба от урина от бебе за изследване?
-
Как да събера урина за изследване?
-
Какво да правя, ако детето ми отказва да се изпише за изследване?
.Такава борба пада-едно ритане,щипане,хапане и накрая завършваме с рев.Не знам какво да я правя.Не може да стои гола. Първо помислих да не би да иска ''сама да се облича''(защото от скоро изяви желание да яде сама), дадох й дрешките,а тя ги хвърли и тръгна да става от леглото по памперс.Каквото и да й дам да се занимава го хвърля.Някой имал ли е подобен проблем?Тази вечер след къпане успях да я облека като вместо легнала я сложих седнала,но в момента в който я сложих да легне за да й облека долнището на пижамата изпадна в истерия.Моля за съвети.

. Иначе прав, седнал, разхождайки се
....На повивалника поне мирува.
" а за състезанието със събличането да не говорим. Иначе обожават сами да си свалят панталоните и чорапите
.В чудо се видях незнам как да му обяснявам а той разбира според мен но мисли че е игра
. Майка му ни беше оставила за няколко минути сами. Лично му се скарах. Ако майката беше там, си мислех, че тя щеше да му се скара. Макар че не винаги реагира подобаващо според мен. Защото после се случваше това дете пак да удря и да стиска пръстите на сина ми, и какво ли не