Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Моето дете започна да се изправя в кошарата и да се задържа в тази позиция. Това проблем ли е?
Детето ми има малки пъпки около ануса. Не изглежда да го притеснява. Имате ли представа какво може да е това?
Как да взема проба от урина от бебе за изследване?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Моето дете започна да се изправя в кошарата и да се задържа в тази позиция. Това проблем ли е?
-
Детето ми има малки пъпки около ануса. Не изглежда да го притеснява. Имате ли представа какво може да е това?
-
Как да взема проба от урина от бебе за изследване?
-
Как да събера урина за изследване?
-
Какво да правя, ако детето ми отказва да се изпише за изследване?

/, то става общо. Като не искаш да даваш, не носиш. Просто е. Когато синът ми иска някоя чужда играчка, следя отсрещната страна как реагира - дава или не. И насочвам сина си какво да прави.
, явно трябва да търся правилният за нас начин, без да има пострадали от ситуацията 
. Много ясно, че като си поискаш играчката, ще трябва да ти я върнат. Не съм казала да харизваш. При нас е така: смъквам сина ми от количката с всичките му кофи и лопати, защото такива неща нося, не някакви супер ценни играчки, оставям кофите в пясъка и който иска, играе. Синът ми се занимава с тях точно 5 минути, но пък после други деца играят с тях, и той не се сърди затова. Той пък си харесва нещо от играчките на другите. Съвсем нормални неща и не виждам никаква драма.
Съответно той много добре знае, че не трябва да пипа и на другите играчките. Ако иска да играят заедно на топка е друго. Също така го уча да дава на по-малките да му разгледат играчките, попадали сме винаги на съобразителни майки, които бързо ги връщат.