Дюкан ли?

• 14 897
  • 198
  •   1
Отговори
# 120
Запис..ще следя темата Popcorn Popcorn Popcorn

# 121
Когато трябва да чистя минавам на почти Дюканово хранене..за 3 месеца ..20 кг..не са малко 55
Иначе през другото време вкарвам и плодове и зеленчуци  Stuck Out Tongue Winking Eye
Сега дори ям всичко......но не съм качил  superuu

# 122
  • Пловдив
Поци, ти ме изненадваш  Flutter

# 123
с кое те изненадвам eat

# 124
  • Пловдив
Ами че  си бил и на Дюкан, мислех, че смяташ липсата на плодове за вредна. Simple Smile

# 125
Ами че  си бил и на Дюкан, мислех, че смяташ липсата на плодове за вредна. Simple Smile
бях..само на месо...ама хапвах и по някоя ябълка..и така свалих много кг..по моя си диета newsm64

# 126
  • Пловдив
Мдааа ... мъжете могат да си правят варианти ...  Confused

# 127
Мдааа ... мъжете могат да си правят варианти ...  Confused
варианти винаги могат да се правят,,,,стига да знаеш какво и кога да ядеш newsm74

# 128
  • Пловдив
Имах предвид, че вашият метаболизъм е по-добър от нашият. И сте облагодетелствани при диетите.

# 129
Имах предвид, че вашият метаболизъм е по-добър от нашият. И сте облагодетелствани при диетите.
Не знам дали си права..метаболизма ....  един е...виж за спорт повече имаме време  33uu

# 130
дааам,така си и знаех,от целия ми пост ще изкоментираш само това.А другото разбра ли го,поне пробва ли  Thinking
В тази тема коментирам фанатизма ви, за другото си имате своя. Както споменах съм била и може би пак ще мина на режима. Но нямам намерение да влизам в някакво хм, общество, а най-вероятно ще се консултирам с две съфорумки, извън "сдружението ви". А защо след като форумът е за взаимопомощ на моята позната от вашата тема някога и бе отказан съвет как да се справи с нежеланото отслабване следствие на Дюкан? Споменах го по напред. Вашето гуру и е казала, че не е по темата, защото тя е за отслабващи. Завидяхте ли, що ли...

п.п. и сравнението със сдруженитето на родители изгубили децата си беше абсолютно не на място.

Последна редакция: нд, 22 авг 2010, 08:27 от инфантилна

# 131
В тази тема коментирам фанатизма ви, за другото си имате своя. Както споменах съм била и може би пак ще мина на режима. Но нямам намерение да влизам в някакво хм, общество, а най-вероятно ще се консултирам с две съфорумки, извън "сдружението ви".

Фанатизъм ? Ти май действително си инфантилна.... Thinking
Защо ти е да минаваш на режим, който води до "фанатизъм" в "сдружението" на "сектантите"...?!
Темите на дюканките са над 200 и не знам да има някой, който умишлено да е бил пренебрегван за въпрос, така че това ти твърдение за прителката ти е глупаво.....

# 132
 А ти май наистина не схващаш какво имам предвид.

# 133
Напротив,
прекрасно "схващам"...

# 134
Защо ти е да минаваш на режим, който води до "фанатизъм" в "сдружението" на "сектантите"...?!
Темите на дюканките са над 200 и не знам да има някой, който умишлено да е бил пренебрегван за въпрос, така че това ти твърдение за прителката ти е глупаво.....

Защото съм кръвна група 0+, обичам вкуса на месото и с този режим свалям бързо. Няма да влизам в сдружения, защото си имам социална среда и нямам нужда от такава, както и от постинги "О, мила приятелко, ", само защото се храня по един и същ начин с някого.
А ти всичките 200 теми ли си чела?
Спирам със спама, защото този диалог е за ЛС.

Общи условия

Активация на акаунт