Априлци

• 66 725
  • 320
  •   1
Отговори
# 165
  • Бургас
Запътили сме се към Априлци за майските празници.За вилно селище Паздерите някой мнение да имаhttp://pochivka.bg/o-12934-бунгало_вилно_селище_паздери

# 166
  • София
Запътили сме се към Априлци за майските празници.За вилно селище Паздерите някой мнение да имаhttp://pochivka.bg/o-12934-бунгало_вилно_селище_паздери
Ние сме ходили два пъти и много ни харесва.
Не е лукс, но там все пак става въпрос за селски туризъм.
Къщичките са много уютни, дървени, топла вода има постоянно.Тихо, спокойно...
Ако имаш конкретни въпроси съм насреща Peace

# 167
Привет и от мен с въпрос за Априлци  Wink

Избрах го като част от летния ни маршрут. Изчетох доста по темата, прерових и някои сайтове за настаняване, ала все още не мога да избера място за отсядане. Тези къщи/ комплекси, които ми допадат са без отзиви. Като комплекс "Габъра", например. Ще ви бъда безкрайно благодарна, ако ме насочите. Ето какво търся: тишина, тишина и пак - тишина. Зеленина, тераса и да е ...тихо Simple Smile)). Работата ми е адски шумна и изнервяща. Много ми е важно да се наспя и да релаксирам. Басейн не ми е необходим. Ако има речица - е, няма какво повече!

Още веднъж, благодаря предварително!   bouquet

# 168
Привет и от мен с въпрос за Априлци  Wink

Избрах го като част от летния ни маршрут. Изчетох доста по темата, прерових и някои сайтове за настаняване, ала все още не мога да избера място за отсядане. Тези къщи/ комплекси, които ми допадат са без отзиви. Като комплекс "Габъра", например. Ще ви бъда безкрайно благодарна, ако ме насочите. Ето какво търся: тишина, тишина и пак - тишина. Зеленина, тераса и да е ...тихо Simple Smile)). Работата ми е адски шумна и изнервяща. Много ми е важно да се наспя и да релаксирам. Басейн не ми е необходим. Ако има речица - е, няма какво повече!

Още веднъж, благодаря предварително!   bouquet

http://pochivka.bg/o-13520-%D0%BA%D1%8A%D1%89%D0%B0_%D1%80%D0%BE … D0%B4%D0%BE%D0%BC

Аз препоръчвам това място. Изключително спокойствие, тишина. Simple Smile Пълен релакс. Има си зеленина, реката е наблизо, даже има място там наречено Синия вир и на камъните дори става за плаж. На нас много ни хареса. Много евтино, а условията с добри. Simple Smile Сравнително ново е - от около 4 години.

# 169
Благодаря, Афродизиак!   bouquet  Изглежда доста приятно. Но в стаите сякаш има само легла и те заемат цялото пространство. Може и просто снимките да не са сполучливи.

# 170
Благодаря, Афродизиак!   bouquet  Изглежда доста приятно. Но в стаите сякаш има само легла и те заемат цялото пространство. Може и просто снимките да не са сполучливи.

Стаите са малки, май бяха четири, две четворки и две двойки, не знам защо пише 6 места, има си шкаф, телевизор, май и гардероб, някои си имат даже и камина за зимата, уютно е. Simple Smile

# 171
Някой скоро завърнал се от Априлци да сподели мнение  Praynig
Искам нещо с басейн,детски кът,хубава кухня.
Благодаря!  bouquet

# 172
Привет от мен! Запазихме си стая в комплекс Романтика, с. Кръвеник. Не е в Априлци, но мисля че е темата е подходяща. Има ли някой, който да е ходил там да сподели мнение?

# 173
Привет от мен! Запазихме си стая в комплекс Романтика, с. Кръвеник. Не е в Априлци, но мисля че е темата е подходяща. Има ли някой, който да е ходил там да сподели мнение?
За самия комплекс мога да кажа че е на страхотно място./тихо и с чудесна панорама/в самото село няма почти нищо като забавление и какво да видите.Самия комплекс е помислил много добре за децата.Пълно е с люлки и катерушки.

# 174
Не ме притеснява това, че няма забавления. Ние смятаме да обикаляме района, така че това не е проблем. В тоя ред на мисли се чудя дали ще успеем да стигнем до Видимското пръскало?  newsm78 Четох, че доста се вървяло до там. Ако някой знае някакви кратки екопътеки или изобщо нещо интересно, което да се види, освен стандартните Троянски манастир, музеи и пр. ще съм благодарна да сподели.

# 175
Ние бяхме преди няколко дни в Априлци и се разходихме до Видимското пръскало. Уникално е, а маршрута не е толкова тежък. Да, дълго е като разстояние, но по - голямата част е с много слаб наклон и не е тежко, още повече че пътеката се вие в гората и не  е толкова горещо.

# 176
Имаме вила точно на центъра на Априлци и с удоволствие ходим когато имаме време. В района има мн басейни , еко пътеки , конна езда и прекрасен терен за АТВ любителите. Много вкусни местни манджички и битови кръчми. Прекрасно място за отдих и почивка. Препоръчвам го горещо на всички!

# 177
  • Burgas, Bulgaria
А някой да знае , самостоятелна къща , трябва ми нещо хубаво с басейн  ,няма значение от парите , с 4 спални ,може да не е точно в Априлци, а из района ?

# 178
  • 5 етаж в ляво
Здравейте! Ние резервирахме за хотел Панорама ...незнам изборът ни дали е превилен, но така или иначе всичко беше резервирано и пълно почти до края на август...моля, ако някой е ходил скоро в Панорама, да сподели свежо мнение. Благодаря ! На всички, които им  предстои ваканция, .... да си починете добре  Heart Eyes  bouquet

# 179
Няма ли тазгодишни отзиви за някое хотелче? Praynig
Преслава Резорт посети ли го някой?

Общи условия

Активация на акаунт