Ха здравейте! Една блудна оФцЪ се сети за вас

• 21 848
  • 394
  •   1
Отговори
# 90
Хе-хе, Мофче, най-сетне!  Laughing Аз да си призная те наглеждах до едно време по профила ти в моите ЛС-та. Последно четох, че се оплакваш за някаква провалена Коледа. Няма ли да идвате до Варна с новото семейство? Този път, ще държим гащниците-навлеци настрани с всички средства.  Mr. Green

Хахаха... Ламтурник! Правим си планове за 2 седмична ваканция в България другото лято. Дано стане (един вид сватбено пътешествие ще ни се води... с 3 дяца  #Crazy)!
Ха, дано да стане, че да се видим!  Hug

# 91
МОФ, и аз помня темата за бившия ти, тогава много ти съчувствах, не съм те забравила Hug ти едва ли ме помниш де...

в онази тема бяхме се намерили с още някой от форума, с който бяхме работили за една и съща дама от град Турку, в който живееш... обаче забравих кой беше  Crazy

както и да е, радвам се, че няколко години по-късно при теб нещата са на шест  Peace

# 92
  • София
МОФ, добре се завърнала. Поздравления за новото семейство. Пожелавам ти много хубави неща за напред.

Леле, колко от "старите" се събрахме - Василиса, Де Ваня, Додо, ... Много ретро, много драго.

# 93
  • Стара Загора
Остаряхте ли бре? Набор 2004г. Mr. Green
Преди години тази тема щеше да чука вече 50стр.

# 94
  • София
А, не сме одъртели хич! То 6 годинки нищо не са!
И аз са радвам за Финландската Мама!

# 95
Абе, за някои неща са си много.  Twisted Evil Човек си губи форумската невинност и част от баласта.  Rolling Eyes

# 96

Да, ама напоследък едни дърти отегчени кучки са се навъдили във форума... Само кастрят младите, когато го ударят на чат, спам и лигня. А какви времена бяха!  Hug
И едни модове се навъртат, едни гущери с жилетки - ни кафе оставят непреметено, ни тортичка, ни букетче за цяр...
Ех, къде останаха онези щастливи лигливи дни! Сега даже не можеш да напсуваш качествено някой или да му оскубеш перушината. Докато го сриташ по кокалчетата и някой удари катанеца. Или ти намачка банана с точилката.
Мъка!

ПП МОФ, не се мъчи. Новачка съм, не ме познаваш.  Peace

# 97

ти не се ли слагаш в кюпа? Simple Smile

# 98
  • Пловдив
Много приятно ми стана да видя МОФ Simple Smile

# 99
  • Варна
Привет, МОФ-че!
Радвам се, че си си спомнила паролата, че се завърна шумно и най-вече, че всичко при теб е наред!

И аз не съм си сменяла ника, откакто съм тук (брей, 7 години ще станат след 2-3 месеца). Laughing

И мен ме върна доста назад във времето тази темичка, доста по-уютно и приятно беше тогава във форума (в началото беше само един, сещате ли се, нямаше никакви подфоруми, после Бу се "пребори" за Кърмаческия).

Последна редакция: вт, 24 авг 2010, 14:45 от chockolina

# 100
  • Стара Загора

ти не се ли слагаш в кюпа? Simple Smile
Нцъ Mr. Green аз не съм от спамаджийките Crossing Arms

# 101
  • Страната на чудесата
Еха, много добра новина,МОФ! И аз те помня, до историята с някакво пътуване с влак към новия мъж, дето го намери на пясъчника, и после ни вест-ни кост от теб.  Радвам се за повечето новини, но дано се оправи Неа, много гадно така,наистина Confused
Добре завърнала се  Grinning

# 102
  • Там,където се събуждам щастлива.
Тук съм аз-следя форума редовно, но чета и уча LaughingИначе и по нагоре писах в България съм вече година-реших и го направих, доволна, работя (имам козметичен салон) и нетарпелива да доиде 15 септември, че Александра ще е първолак Grinning
Разкажете всички по-мъничко де Blush

На МоФ историята я помня бегло, но много се радвам за нея и и желая много семеино щастие и успешна професионална реализация Simple Smile

Ха, аз си мислех, че си още по ниските ширини. Не си спомням дали таткото беше холандец, ама Софиянец ли го направи?
Хубаво е, че си щастлива и доволна.

Аз завърших едно учене и съм на финалната права на Магистратурата. Работя като преподавател в една гимназия. Прекрасни колеги и деца си имам.  Sunglasses В понеделник започвам работа. Всяко лято се прибирам в България и продължавам с многото пътешествия.

# 103
Здрасти МоФ-че,
събра пенсионерския клуб  Laughing

# 104
Ей, МОФ-че, привет! Аз съм от отчетната ни тема на февруарките 2005. Много ти се зарадвах и пак се върнах към доброто старо време от преди 6 години  Grinning Честито младоженство и пиши по-често  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт