Ха здравейте! Една блудна оФцЪ се сети за вас

• 21 936
  • 394
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Що ни юркате нас, новаците?  Crossing Arms
Сийо, ти къде се слагаш при новаците, 4удя ти се Thinking

За тъжните неща дайте да не говорим. Що рев съм изревала за...Няма да пиша. Дайте за хубавото Hug

# 241
  • Там,където се събуждам щастлива.
Мамата от Испания пише във Фейса  Heart Eyes Прекрасна е и има вече голяма дъщеря (красавица като нея).

Не знам Хондич да е тук, но съм щастлива, че си пишем във Фейса.  Heart Eyes

За децата на Идараиза малко се потресох. Нали майката искаше да ги гледа, а сега са при бабата....Моето мнение беше ( и е), че Идараиза ги гледаше с голяма любов ( мъжът ги беше сътворил глупостите) и не знам дали сега са по-щастливи от тогава.

Лиорена живее в Москва. Писах й, че сте я споменали.

# 242
Новак съм, разбира се. През 2004-та не бях тук, нито сварих всемирната любов. Когато дойдох, форумът вече си беше змиярник.  Tired

# 243
Няма да забравя как се сложих да организирам мамешка среща...Първо, на мартеничките 2005, а после-някаква обща. Бяхме 7 мацки в , как се казваше, увеселителния парк? newsm78
Стрелче я помислих за 15 годишна..

# 244
Леле, каква сладка носталгична темичка за "стари пушки" сте заформили Simple Smile

Ти ми се губиш от полезрението.

# 245

Ахахха ! А сега 20 годишна, многодетна  Heart Eyes.....

# 246
Новак съм, разбира се. През 2004-та не бях тук, нито сварих всемирната любов. Когато дойдох, форумът вече си беше змиярник.  Tired

Не беше, какчо. Аз поне доста по-късно го усетих такъв.
Пък с теб сме се регнали в един и същи ден  Grinning

# 247

Ахахха ! А сега 20 годишна, многодетна  Heart Eyes.....
Сериозно говоря, питай я, ако се сети. Laughing
Мислех, че е сестрата на някоя от дошлите мами.

# 248
И САКРИ къде е?

Разводнихме темата на МОФ  Embarassed , но толкова стари муцуни на едно място как да не им се зарадва човек.

МОФи, нали няма да се сърдиш?  bouquet

МОФито се не сърди, напротив, драго ми е и уютно и топло и най-вече весело.  Hug Heart Eyes Heart Eyes Hug

# 249
Това е станало явно като много работех и съм изпуснала много клюки, които не мога да наваксам и до днес. Ужас  Laughing

Е, това беше цяла сага, как си я пропуснала. LaughingНо Хонда мисля, че не беше замесена.Липсва ми.

А помните ли колко ревахме за смъртта на детето на НаНа, тогава една тинейджърка ни пускаше здраво по пързалката.Въпреки, че бях в Англия използвах служебните си връзки и я разкрих.Но много преболедувах тази измислена история.Детето на единия ден умря, а следващия го кремираха. ooooh!А ние ревем ли, ревем......

Я, Биляна я помня. Ииии... не съм изкуфялаааа! И тез истории дет ги пишете и тях ги помня... ОЩЕ ОЩЕ!!! Туй все едно от кома съм се събудила и малко по малко започва да ми се избистря в кратуната.

# 250
Я..... МОФ! Ха честито ти "госпожа" и мед. сестра.   bouquet

# 251
Аз сега си ги линкнах (че трябва да ходя да сънувам) и уикенда ще имам четиво (щото пък няма да има деца).

# 252
Я..... МОФ! Ха честито ти "госпожа" и мед. сестра.   bouquet

Я... ТИА! Верно ли виждат очите ми? Да те не бъркам с некойя друга, а? Ама пък лентичката ти с Калоян... ъъъ... Я ме светни, същата Tia от едното хубаво добро време с renci и wa_wa?

# 253
Мда дусущ същата. Радвам се да те "видя".

# 254
Леле, каква сладка носталгична темичка за "стари пушки" сте заформили Simple Smile

Ти ми се губиш от полезрението.

А, мотая се наоколо, но много по-малко пиша Simple Smile
Причините сте ги изброили по няколко пъти Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт