Ха здравейте! Една блудна оФцЪ се сети за вас

• 21 836
  • 394
  •   1
Отговори
# 315
Ау колко народ наизкочи! радвам се да ви видя всички!

леле, не искам да чета повече, защото ми става мъчно... някак май аз съм се променила, не вярвам само форумът да е мимикрирал така страшно. Не ми е уютно вече, или поне не така както преди.

такова забавление беше, купон, но и приятелства, и помощ!

сред най-любимите ми теми са тази за кокичетата, за шундата... бабиеросите  Joy hahaha Joy

# 316
  • Пловдив
Побърквам се от идеята за 20 еднакви, черни чорапа. Които няма как да ги запазиш по двойки. И ги объркваш. Нищо че са еднакви. Ужасно.
Ама нали това е идеята! Да не ги глася по двойки. Който изчезне - изчезне, като има дупка някой - в коша. Всичките чорапи стоят в един панер, бъркаш със затворени очи и винаги си избрал правилния чифт.

# 317
  • Пловдив
Мани, тази тема ни направи известни из един куп мъжки форуми. Даже части от нея още съществуват из едни мъжкарски места, наскоро налетях случайно.

# 318
  • До хладилника, който обичам
Побърквам се от идеята за 20 еднакви, черни чорапа. Които няма как да ги запазиш по двойки. И ги объркваш. Нищо че са еднакви. Ужасно.
Ама нали това е идеята! Да не ги глася по двойки. Който изчезне - изчезне, като има дупка някой - в коша. Всичките чорапи стоят в един панер, бъркаш със затворени очи и винаги си избрал правилния чифт.
Но не са от един и същи чифт, разбираш ли?!  hahaha
(и аз така реших драмата с чорапите. щипките ми се редуват - имам 2 цвята).

# 319
  • sofia
Като видях един под друг постовете на Лио и на Додо и получих чудно дежа-вю (не дежа-пер) Mr. Green - първото нещо, на което налетях в този форум беше някаква остра размяна на реплики между тях двете - нито помня за какво, само ми е останало в главата, че беше супер забавно - хем саркастично и интелигентно, хем имаше смисъл Laughing

# 320
  • UK
Променя се, променя се форума, всеки форум се променя, всъщност всяко място. Години наред ходиш в любимото си кафене/книжарница/парк/каквото и да е, след това те няма една година и когато отидеш, просто не е същото. Специално в непрекъснато разширяващите се форуми с идването на все повече и повече нови хора всички се обезличават задължително, тук специално поради специфичното разделение по подфоруми хората си помнят само колежките-отчетнички, тези, с които делят някоя голяма тема с продължение (като Споделете, Спама, Торти, Фармвил и тн), смяната на никовете също спомага за обезличаването. Ето сега, толкова години по късно, ясно помня (и, очевидно, всички тук ясно помним) няколко на брой потребители, които са се отличавали тогава (и вероятно биха се отличавали и сега, ако още пишеха), няколко теми, няколко истории, а днешните сякаш се забравят по лесно, може би мястото за запомняне се е изчерпало. Но все по рядко се случва някой потребител да направи ТАКОВА впечатление и да се запомни така, поне за по старите потребители. Новите си се запознават, помнят си се, бъбрят си щастливо и тн, но ние вече сме писали във всички теми, казали сме купища неща (и аз се слагам, това са пет години, не са седем, но пак са много)... Едва ли има някой, който в момента пише толкова много, колкото е писал в началото.

Янтра - именно, де, не са от оригиналния чифт. Това ме побърква мен. Simple Smile Имам над 50 чифта чорапи (да, знам), и всичките са си по двойки. Никой не съм изгубила, никой не се е скъсал, ако се скъса, махам и двата, какво толкова. Но не мога да ги разменя просто. Simple Smile Знам, че е идиотско, но не се класира дори в челната десетка на личните ми дребни идиотщини. Като как подреждам копчетата на клавиатурата си, когато я чистя, за да не разменя местата на иначе съвсем еднаквите копчета, понеже половината са изтрити. Все едно има някаква разлика. Ку-ку. Simple Smile

# 321
Янтре, като станат 4 мъже вкъщи това с еднаквите чорапи ще му се учетвори ефекта.

# 322
МОФ, и аз те помня  Hug Добре дошла!

# 323
  • out of space
Gaming ‎(17:35):
mnogo pozdravi

# 324
  • sofia
Ееее, ВИВА!!! Ерика, бравос - успокоих се Laughing
Често се сещам за този човек - и аз не знам защо - имаха много хубави диалози със Сакри Laughing
Добре, че Анжи осведоми за нея, че и тя се затри от полезрението ми Laughing

# 325
  • out of space
Ееее, ВИВА!!! Ерика, бравос - успокоих се Laughing
Често се сещам за този човек - и аз не знам защо - имаха много хубави диалози със Сакри Laughing
Добре, че Анжи осведоми за нея, че и тя се затри от полезрението ми Laughing

Тя е екстра! май ще и звънна довечера....
За него не знам- не си бяхме писали отдавна и не е многословен  Rolling Eyes

# 326

Аз имам снимки от срещата с МОФ, ама не знам удобно ли е да ги пусна.

Я дай на приват да скивам, че преди няколко седмици си гледах моите и вие кви сти убави, а аз 100 килограмов плондер до вас... Ся съм яко под огромните 70 килограма (че и повече) които бях тогава.

# 327

Аз имам снимки от срещата с МОФ, ама не знам удобно ли е да ги пусна.

Я дай на приват да скивам, че преди няколко седмици си гледах моите и вие кви сти убави, а аз 100 килограмов плондер до вас... Ся съм яко под огромните 70 килограма (че и повече) които бях тогава.
Довечера, от другия компютър, че той сега се сканира за вируси.  Peace Ти си се свършила, Мофи, пък аз вървя все нагоре след второто дете. Тогавашните ми 54 кила сега ми се виждат мираж.  Embarassed

# 328
  • София
Същата работа съм и аз. И все се сещам как някои бяха писали, че като простирали нещо с две щипки, гледали да са еднакви на цвят.

аз от тази тема реших да пробвам с две еднакви щипки...и сега не мога да се отърва от това. Ако не са ми еднакви щипките, ми е напрегнато Simple Smile и освен това щипките не трябва да са в един цвят с дрехата!

Тю, а аз от оная пуста тема простирам щипките в тон с дрехите и още се терзая, че не мога да намеря черни щипки!

# 329
  • Варна
Мюриел и Калпазанката и те ли се подвизават сега във ФБ?

Мюриел не, за Калпазанка не знам.

Мю-то ми е сред приятелите във фейса, ама наистина не влиза често. Rolling Eyes

МГМ, на мен повече ми харесваше първоначалния ти ник (Мирабела), така и не разбрах защо го смени?! Thinking

Вини, захарче Mr. Green - аватара ти с жабата ми е един от любимите във форума, махни тоз трол с големите крака Laughing

Ламита, и аз не влизам в Клю-то по тази причина... става ми тъжно, като се сетя колко беше хубаво преди 5-6 години. Confused

Сещате ли се, че имаше някаква мания ежедневно да се пускат теми за гърнето, ставаха някакви скандали в тях  Laughing и постоянно ги заключваха?!

Общи условия

Активация на акаунт