Звездни компромати-72 част

• 54 696
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
Ама и ние сме едни клюкарки, объркахме младоженката  Joy

# 91
  • Балчик
Ама и ние сме едни клюкарки, объркахме младоженката  Joy
Бих се обзаложила , че е Вихра , такава прилика чак , нооо булката е хубава , харесва ми , нежна е   Peace

# 92
Обаче, Цонко, много зле с ритуала! Сто пъти се запъна и се обърка, смени името на булката от Вихра на Христа!  Confused вмъкна някоя и друга тъпа шега...

# 93
  Аууууу, спим рано е още..много нежна Вихра, хареса ми!

# 94
  • На брега на реката
Цонко по тениска  Shocked Вярно, че не е като останалите кметове, ама това ме втрещи. Булката си е екстра, много ми хареса, нежна, усмихната и елегантна. Белият костУм няма да го коментирам  Joy

# 95

Това е сестрата на Вихра  Laughing Тези от 24 часа са много зле  Tired

# 96
мноого е зле и булка и опосум и .... поредната безвкусица...ама не сме и очаквали друго

# 97
И аз да кажа че на първата снимка си помислих че е Вихра  Embarassed
Сега да кажа че и аз харесах Вихра и роклята е хубава и добре й стои  Peace
Обаче наистина много си приличат със сестра си и лесно човек може да ги обърка.
А за Ц.Цонков оставам без коментар.

# 98
Много добре изглеждат на снимката Иван, Ава и Вихра.

На мен пъс само детето ми харесва от тримата ,мама и тати са ми противни   Rolling Eyes

# 99
# 100
от репортажа много си личеше разликата на сестрата на Вихра. Да се беше пекла поне без презрамки  Wink

За на Анджелина скандалнмите снимки се знае, че са от някакъв купон преди много години. Тогава се е снимала с лепенките на гърдите, каишка и естествено  е имало наркотици ..

# 101
# 102
Ако не греша, тука бяха пускани на 2 пъти линкове от чуждо списание, което беше публикувало тия скандални снимки и статия за събитието- купона, но всичко беше на английски, дори като заглавие не беше преведено и много хора не му обърнаха внимание. То и аз не разбрах кой знае какво... но публикацията е от преди седмица- две, поне.

# 103
# 104
  • ...край Дунава
На мен пък Вихра ми хареса, детето също е голяма чаровница, а сестрата на Вихра ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт