Декемврийски бебешоци вече радват ни с подскоци! №9

• 25 399
  • 709
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
Ох и аз спя на една страна с възглавница между краката, но ми казаха че е хубаво да слагам и една под корема.., но най -удобно за спане ми е по гръб , макар че знам, че не било хубаво, защото се притискала някаква вена. Но като спя на една страна явно притискам бебо и той започва да рита, а като съм по гръб се успокоява и не знам какво да правя, а четох, че ако спиш по гръб  можело да спреш кръвотока..ужас, а това ми е най удобното...Sad

# 631
  • София
О, Ивка, браво на теб! Чудя се как изобщо успяваш да задържиш възглавницата между краката си.....Аз един път опитах и на 15тата мин я намерих на пода.....Понеже спя неспокойно и само се местя и тая възглавница я мятам несъзнателно на всички посоки....Вярно, че не е от специалните за бременни, а съвсем обикновена декоративна   Sad

# 632
здравейте,до бъдещите майки от Пловдив-знаете ли как стои въпроса с раждането във вода във ВМИ,ако  някоя знае нещо по въпроса моля да сподели,на мен ми се върти идеята да родя по този начин, ако е възможно.

# 633
Привет мамчета Simple Smile

Добре дошла на новата мама Wink Josepha, горе главата, мила! И аз не спах добре, а и сутринта трябваше да ставам рано да дам кръв. Поне изследванията са добри. След като изпих 1 кутия Тотема хемоглобинът се е качил и сега е на долната граница (118), а беше 105 преди 2 седмици Simple Smile Но ми казаха да го спра... засилва запека Wink

Да ви кажа на мен ми купиха една възглавница за бременни, колкото и да ми беше смешно туй чудо... но има ефект. Тя е огромна, между краката една част, другата подпира корема. Доволна съм... но не че спя повече, поне не се схващам толкова Simple Smile Аз по гръб или настрани не съм спала никога... само по корем... и сега е ужас.

Ох, за тези контракции и аз съм много притеснена дали ги разпознавам. Досега ми се е случвало само да усетя една тежест ниско долу в корема... като се разхождам примерно и съм права... легнала никога не съм го усещала... Но понякога съвпада и с мърдането на бебчето и се питам дали пък не е от това... Странна работа, като не знае човек.

Днес тръгвам на училище за бременни и дано поне това ми обяснят на спокойствие...

Хубав ден на всички момичета Wink Днес е приятно, хем по-хладно, а и слънце има Simple Smile

# 634
Срам, не срам....добро утро и от мен    food010
Аз май съм от тея дето нямат проблем със спането. Спя и на ляво и на дясно, сложила съм един олекотен юрган между мен и мъжа ми (скъпият ми съпруг беше ужасно възмутен в началото), навит на руло. Та, с тоя юрган се прегръщаме по цяла нощ и ми угажда на всички нужди  Grinning, много ми е удобно. Може да тествате.
Четох в една от многобройните бременни книги, че бебетата ни са така добре защитени, че общо взето можеш да спиш така както ти е удобно. И ако толкова лесно наранявахме малките човеци, сигурно нямаше да има никой родил до сега, така че......спиш си както ти е удобно.
Хубав ден от мен, аз отивам да поработя малко   bouquet

# 635
Маминки ,а мисли ли сте си какви зодии ще са нашите бебчета.То е ясно или стрелец или козирог нали?или се бъркам.Някой интересувал ли се е по подробно за характерите на двете зодии.

# 636
Добър ден и от мен.
И аз като вас се въртя нощем, пък и честичко ставам до тоалетната. Лошото е, че като стана и се поразмърдам и малкото май се събужда и се почва с ритничетата Simple Smile Абе общо все не мога да кажа все пак, че не се наспивам за сега.
Понякога се събуждам с болки в таза от двете страни. При вас това случва ли се?
За позата на спане какво да ви кажа. Понякога се събуждам и се усещам, че съм по гръб, ама ми е толкова удобно...все пак щом препоръките на лекарите са такива да се спи на една страна ще ги спазваме до колкото можем и това е  Peace
Хубав ден от мен!  Hug

# 637
Маминки ,а мисли ли сте си какви зодии ще са нашите бебчета.То е ясно или стрелец или козирог нали?или се бъркам.Някой интересувал ли се е по подробно за характерите на двете зодии.

Мислила съм си...термина ми е на 21 дек. И се чудя коя зодия ще оцели. Сестра ми е стрелец, а таткото е козирог. Така, че ще вземе или тати или на леля  Stuck Out Tongue
Аз все си мисля обаче, че ще се роди по-рано т 21-ви...Твоя термин кога е?

# 638
Аз съм на 02.12.2010г.но си мисля че може и ноември да се пръкне та със сигурност ще сме стрелче,брат ми е стрелец та имам вече от него впечатления както хубави така и лоши.То всяка зодия си има по нещо специфично.

# 639
Това което знам е,че стрелците си казват всичко което им е на сърцето,а козирозите са по прикрити.Аз лично се надявам да е стрелец.На 19 сме ние. Simple Smile

# 640
  • Морска приказка
Аз съм януарски козирог, имам точно обратното мнение на Beni_benni и честно да си кажа сме големи всезнайковци  Laughing. Лично аз харесвам декемврийските козирози, като майка ми , която е на 23.12 и има голяма вероятност да се роди бебка на нейната дата.Имаме шанс и за стрелец ама по-малък. Незнам защо , но съм се настроила за преносване и преди 20.12 не мисля, че ще родя, но божа работа. Каквато и зодия да се роди и двете много ми харесват и ще се радвам много  Hug

# 641
Аааа Данили спипах те  Laughing Ще си кажеш всичко ти  Laughing "всезнайковци" Laughing
Незнам то си е най вече до човек.

# 642
Здравейте! Ами и аз съм стрелец и бебето ще е, терминът ми е на 13.12.!!! Честно казано много се радвам, че ще сме от една зодия!

# 643
  • Морска приказка
Аааа Данили спипах те  Laughing Ще си кажеш всичко ти  Laughing "всезнайковци" Laughing
Незнам то си е най вече до човек.
Joy е то това нашето е щото искаме да сме в помощ на всеки, без лоши чувства  Wink

# 644
Гледам зодии обсъждате.Аз съм декемврийски стрелец.Терминът ми е за 14, но пък може да се роди и по- късно и да отидем към Козирог, по принцип при първо раждане повечето майчета раждат след термин-около една седмица, то дефакто не е преносване, за преносване се води 42г седмица.При мен дай Боже ще е първо нормално раждане и затова се подготвям да е след термин.Има и друго , секциото ми беше в 39г сед 3дни,чела съм , че организмът има функцията да запаметява някой големи промени случващи се , като излизането на бебето, така , че може и тогава да е!Само да е живо и здраво, другото не е важно Hug
Прочетох нещо много интересно във връзка със стаията за възкръналото бебе , която беше пуснала 7/8, коментарът на др Нийлс Бергмън-
http://zabliznacite.wordpress.com/2010/08/29/maika-sajiviava-nov … nace-s-pregradka/
Ето защо ще драпам със зъби и нокти в болницата бебето да е постоянно при мен Simple Smile, както при първото раждане, макар, че беше със секцио.

Последна редакция: чт, 02 сеп 2010, 13:37 от mari:)

Общи условия

Активация на акаунт