Отговори
# 585
Много ви благодаря за темата! До тази сутрин си мислех, че съм единствената отнесена майка, и вярвайте ми - хич не се чувствах добре т тая си мисъл. Но сега вече съм спокойна Peace

1. Влиза мъжа ми една вечер в спалнята и се чуди защо ли е толкова топла, като цял ден не сме се прибирали. Така открихме нов отоплителен уред- ютията.

2. След първото ни дете редовно обувах чорапите  и блузите на мъжа си, хранех го с лъжица и се опитвах да му вържа лигавник.

3. Първите две седмици след първото раждане мъжа ми като влизаше в стаята при бебето винаги се стряскаше, защото виждаше непознат мърдащ вързоп насред леглото.

4. Редовно забравям да изхвърля торбата с боклука и си го нося с мен по 10 мин. докато се усетя. Веднъж успях и ключовете да запокитя в контейнера. Добре, че минаха едни съседи с мотика и успях да ги извадя (какъв срам брах  #Crazy)

5. Два пъти изхвърлям телефона през терасата (живеем на 5-тия етаж)

6. Знаейки ме колко съм разсеяна, преди да излезнем мъжа ми винаги проверява след мен какво съм забравила да изключа.

Редовно забравям да включа кафемашината, печката, бойлера; губя ключове, телефони, шапки, ръкавици; водя тел. разговори в полусънно състояние без изобщо да си спомням, че телефона е звънял. И да - винаги се оглеждам, дали съм соблечена.

# 586
  Tired
И аз съм в "кюпа"...току-що "влезнах" и в пряк и в преносен смисъл..
Та съвсем прясно-от тази вечер..в 16ч си купих билет за театър от 19ч..и ..забравих да ида Joy

# 587
Като стана дума за ровене в боклука...
Аз - млада булка, съпруга ми - мнооого влюбен в мен
Въпросната вечер обелих  картофи, сготвих нещо и изхвърлих боклука ... До тук добре, но ... откривам че ми липсва пръстена. Оле ами сега?!!! Ужас
Търча аз при мъжо и подсмърчам, казвам му че сигурно е паднал в обелките и съм го изхвърлила. Представете си следващата гледка - кварталния контейнер, аз до него с тъжно лице, а мъжът ми рови с една пръчка из него. В крайна сметка се оказа, че пръстена ми си стои при другите ми неща, в кутийката където са и другите ми дрънкулки. Навярно съм забравила да си го сложа. Напразно милия ми прерови контейнера. И до ден днешен ме бъзика, че съм го изпробвала докъде би стигнал заради мен. И наистина беше си много смешно де  Joy Joy Joy

# 588
  • Талант на 2012,2013 г.
Ето ви и едно съвсем пресничко: Прибирам се днес. Стигам до асансьора, изваждам ключа за решетката и започвам упорито да бутам този ключ върху копчето на асансьора. В следващият момент се усетих. И... започнах бясно да дърпам вратата на този виновник, а тя не се отваря. Поглеждам - ми той на шестият етаж. И тогава чак проумях, че просто трябва да натисна копчето... smile3555 rotfImbo

# 589
Ролдекс и Малка Госпожице Мърморана,  аз за да не пропусна хапчетата, съм си нагласила алармата на телефона. Не че не се е случвало да я изключа, да си продължа това, което правя в момента и да ги забравя, но в повечето случаи действа.

# 590
  • Пловдив
Тази сутрин открих играчка, която уж прибрах в коша за играчки в....коша за пампарси!

# 591
Всички имаме какво да споделим ... ама я ако водехме спокойния живот на бабите си, гарантирам че няма да сме така отнесени  hahaha

Ами! Така като ви гледам, и в пещерите да живеехте, пак щяхте да сте същите.  Mr. Green
Добре, че скалите са огнеупорни, че иначе нямаше да има човечество сега.  Laughing
А ти на входа-охрана, ама точно в този вид, който си показала на аватара Joy , еле ако продумаме лоша дума за свекървите, веднага писма до всички какви сме непокорни hahaha

# 592
  • UK
Светкавица, телефона ми няма такова нещо като аларма, която да нагласиш веднъж и да звъни всеки ден, за съжаление, всичко се наглася непосредствено преди да искаш да звънне, и само веднъж, само една аларма, и съквартиранта ми го ползва да се буди с него, та няма как да го използвам за това, за съжаление. Просто трябва да си набия в русата глава, че имам хапчета за пиене, и да ги пия навреме. Simple Smile

# 593
 Joy Аз сутринта си пуснах кафемашината без да сложа чаша. Освен това си отворих сметаната и съм я изляла в подложката на машината, щом е нямало чашка ooooh!.  А предната събота ползвах фолио за завиване на храната в една чиния. В понеделник като си отворих дамската чанта, фолиото вътре, представете си Whistling

# 594
Всички имаме какво да споделим ... ама я ако водехме спокойния живот на бабите си, гарантирам че няма да сме така отнесени  hahaha

Ами! Така като ви гледам, и в пещерите да живеехте, пак щяхте да сте същите.  Mr. Green
Добре, че скалите са огнеупорни, че иначе нямаше да има човечество сега.  Laughing

Joy
Мисля, че не подозираш колко си права.
Поне за мен важи максимата "На палатка, на двора" - така ще съм най-безопасна за себе си и за обществото.

Като заговорихте за боклука, се сетих, че веднъж почти влязох в контейнер за отпадъци, понеже малко преди това, вместо плика с боклука, изхвърлих другия, който също беше в ръцете ми - с много важни за мен неща. Усетих се навреме все пак - спестих си едно тичане след камион на Чистота.  Flutter

# 595
И на мен това ми се е случвало. Заедно с боклука метнах и ключовете...А контейнера беше токущо изпразнен!  ooooh!
Е, ми влязох!

# 596
На мен ми се е случвало да си возя боклука в багажника на колата цяла седмица. До офиса няма контейнер, решавам, че ще го сложа в колата и ще го хвърля по път, но там си остава.

# 597
Уф, и аз една сутрин метнах в контейнера две чанти боклук и ключа за колата. Костваше ми 5-6 пъти тичане нагоре-надолу до нас  и колата докато се усетя какво съм направила. После отивам до контейнера - най-отгоре на купа - моите чанти и ключовете с ключодържателя както съм ги оставила ( само дето пръста ми го няма в дръжките)... ега ти късмета!!!!!!!!!!!

# 598
Смело мога да кажа ,че не забравям още ,но 2-3 пъти съм се връщала на работата си даже и от къщи защото имам натрапчивата мисъл че съм забравила нещо включено.Слава богу никога не съм намирала  нещо да е било забравено.
Но една вечер след работа минавам през Пикадили оставям торбичката с работното облекло  в багажното и ходих на другата сутрин чак да си го прибера,защото се сетих за него преди да си легна.

# 599
Днес пекох 1.5ч пиле с картофи - на размразяване! Mr. Green
После още 1.5ч пак готвих. Peace

Общи условия

Активация на акаунт