1. Влиза мъжа ми една вечер в спалнята и се чуди защо ли е толкова топла, като цял ден не сме се прибирали. Така открихме нов отоплителен уред- ютията.
2. След първото ни дете редовно обувах чорапите и блузите на мъжа си, хранех го с лъжица и се опитвах да му вържа лигавник.
3. Първите две седмици след първото раждане мъжа ми като влизаше в стаята при бебето винаги се стряскаше, защото виждаше непознат мърдащ вързоп насред леглото.
4. Редовно забравям да изхвърля торбата с боклука и си го нося с мен по 10 мин. докато се усетя. Веднъж успях и ключовете да запокитя в контейнера. Добре, че минаха едни съседи с мотика и успях да ги извадя (какъв срам брах
)5. Два пъти изхвърлям телефона през терасата (живеем на 5-тия етаж)
6. Знаейки ме колко съм разсеяна, преди да излезнем мъжа ми винаги проверява след мен какво съм забравила да изключа.
Редовно забравям да включа кафемашината, печката, бойлера; губя ключове, телефони, шапки, ръкавици; водя тел. разговори в полусънно състояние без изобщо да си спомням, че телефона е звънял. И да - винаги се оглеждам, дали съм соблечена.

. А предната събота ползвах фолио за завиване на храната в една чиния. В понеделник като си отворих дамската чанта, фолиото вътре, представете си