.Викам си"Ебаси фокуса,добре,че нямаше никой!"
... Бременността как изпива мозъка не е истина!
Ставам сутрин, шишето на малката го няма, после обезсоленото сирене се е завряло в най-далечното място в хладилника, после не виждам купичката в съдомиялната и ровя във всички шкафове,после пералнята пак е изяла някой чорап, който откривам след два дни в коша с играчки, кафявото пластелинче излезе след седмица от шкафа с приборите, дамската ми чанта е черна дупка-това ключове,кърпи мокри/носни, телефон излизат само след като изсипя всичко на земята
от две седмици ми няма слънчевите очила. Кълна се,че имам половин бурканче пюре в хладилника, но никога не го намирам. А къде е на Ми'ото сивия панталон
че сигурно пак ми е подреждала ииии ...намирам го на дъската за гладене под чаршафите където го оставих докато носих дъщеря ми на гръб:ooooh: Нямам леща, брашно, краставици,ориз - мъжа ми отваря шкафа с провизиите - "ма как бе? ето леща, ето ориз, ето брашно 2-3 пакета
Гаранционна карта търся от три дни, Ми'ото отвори чекмеджето и третото нещо което извади беше тя

...що продължавам с тези изцепки,не ми е ясно?Тва да хвърля пари,или квото си помислите в кофата ми е редовен номер..Оня ден дори личната карта

Препоръчани теми